Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 222
  • Total: 222

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

[quote user="Sotis" post="317358"]με  ξεχασες  εσυ...χαμενο[/quote]

εγω να ξεχασω εσενα... τι λες βρε χαμενο;  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

κυρία χωρίς κοψίδια στα κάρβουνα δε γίνεται

sotis .....καλως ξαναρθες απο τα λιμέρια τα χαμένα
έχω και κάποιες αποριούλες αλλα σημασία έχει να είστε καλά

kuria

[size=18]audouinii μουυυυ [/size] [albumimg]9419[/albumimg]

kuria

ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑ Για ΔΩΣΤΕ Δεν Δηλώνω ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙΣ Και Καλημέρα ΛΕΙΠΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΡΩΝ ΠΟΡΤΑ Που Προσπαθεια ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥ Χαίρομαι άηχος άλλο ένα έτσι έχει έχω ήθελες ήταν αλλά αλλα απο από αυτή αυτη αυτο αυτό βρίσκεστε βρε για γιατί γιατι δεν διαθεση είμαι είναι είσαι εγω εγώ εδω εδώ ειμαι ειναι ενα επιβολης εσύ εχει εχω εύλογα ημερας θα κάνει κάτι και καλά καλα κατά μας με μετά μην μια μονο μου μόνο να ναι ξυπνησατε οτι πάλι πιο πολυ πολύ που πριν πως σήμερα σαν σας σε σημερα σκέφτεστε σου στα στη στην στιγμή στιγμη στις στο στον τα την της τι τις το τον του τους των τωρα τώρα φοράς όλα όμως όπως όταν ότι όχι

καλο ε;...

kuria

εχει και συνεχεια...

Έννοιας ΑΥΤΗ ΓΛΩΣΣΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΨΤΕ Για Δεν ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ Και ΛΕΞΗ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΩ Παιχνίδι ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ Συντονισμός Της άλλο ένα έχει έχεις έχω ήταν αλλά αλλα απο από αυτή αυτό βρε για γιατί γύρος δεν είμαι είναι είσαι εγώ εδώ ειναι ενα κάνει κάτι και καλά κανει μας με μετά μην μια μου μόνο να οτι παιχνίδι πιο ποιος πολύ που πως σαν σας σκέφτεστε σου στα στη στην στιγμή στις στο στον τα την της τις το τον του τους τραγουδώντας

Gerogriniarhs

Πολλές καληνύχτες,καλά νά περάσετε,θά τά ξαναπούμε από Δευτέρα πιά (καλώς εχόντων τών πραγμάτων).

kuria

ολα θα πανε καλα...  :smile:

kuria

κοιτα να δεις τι διαβαζει κανεις σ΄αυτα τα "ταγκα"... και δεν ειναι προχειρος κι ο "ποιητης" να μας πει τι εννοει...

Συντονισμός Της άλλο ένα έχει έχεις έχω ήταν αλλά αλλα απο από αυτή αυτό βρε για γιατί γύρος δεν είμαι είναι είσαι εγώ εδώ ειναι ενα κάνει κάτι και καλά κανει μας με μετά μην μια μου μόνο να οτι παιχνίδι πιο ποιος πολύ που πως σαν σας σκέφτεστε σου στα στη στην στιγμή στις στο στον τα την της τις το τον του τους τραγουδώντας των τώρα όλα όμως όπως όταν ότι όχι

Gerogriniarhs

Πρωινές καί ορεξάτες σάς βρίσκω.Καλό σημάδι.

kuria

καλησπερα μικρουλη... :grin:

Gerogriniarhs

Γειά σου βασανάκι τσίφτικο.

ΥΓ: Κάποια καλή μαστόρισσα στα πέριξ,γιά γκρέμισμα μεσοτοιχίας καί σέ λογικάς τιμάς...υπάρχει;

kuria

αν προκειται για γκρεμισμα μεσοτοιχιας το κανω δωρεαν... οτι πρεπει για εκτονωση!

black_velvet

Ok, ήρθα, σας είδα, με είδατε, καληνύχτα σας!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

που εισαι βελουδενια μου;

plus_

[quote user="black_velvet" post="318269"]
Ok, ήρθα, σας είδα, με είδατε, καληνύχτα σας!
[/quote]

και ετσι απλα μας ... veni, vidi, vici  :mricy:

222 Επισκέπτες, 0 Χρήστες