Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 592
  • Total: 592

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

isabella

αν φας ενα βιβλιο στο κεφαλι , θα δεις..

heinrich

εσύ και οι σπάνιοι διδακτικοί τρόποι σου... :D  :D  :D
είσαι ενα διαμάντι που λάμπει μέσα στην προχειρότητα της εποχής μας

isabella

αν με καλοπιανεις νομιζοντας οτι θα γλιτωσεις απο κατι δουλιτσες που σου εχω για σουρπραιζζζζζ , εισαι πολυ γελασμενος ]

barby

[size=24][/size]ΣΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ

kuria

αντε βρε καλο σου καλοκαιρι και να επιστρεψεις γερος, δυνατος και ορεξατος για νεες φορουμιακες συγγραφες...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

isabella

ποτε θα σε δαγκωσω εσενα;

Jezebell

Πως κανει το λιονταρι?Ετσι

Sotis

ακομα  σε  περιμενω  να  σε  δω....

barby

[size=24][/size]ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ?ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

apol

μηπως καποιοι εχουν μυιγα?

tristana

'Ενια μου, μήνυμα ελήφθη, όβερ.

Η Πόιζον θα παραμείνει πάντοτε η ΜΩΒ μου! ('Αντε και μάνα δις λέμε χεχεχε)

Προς όσους αγαπώ, συμπαθώ και σε όσους σιχαίνομαι -ελάχιστοι, αλλά γνωρίζουν, διότι δεν το έκρυψα ποτέζζζζζζζζζζ που λέει και μια ψυχή-
Αι εμ μπακ! Τρέμετε οι μπαχαλοποιοί! 'Ηρθε αυτή που δεν κάνει ΠΟΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!! (Χάχανα και λοιπά να τα βάλετε στα ιμότικονς σας, ΟΚ;)
Πάμε για κατάλογο τώρα με τις φιναλίστ, μοντελίστ, στιλίστ και άλλα σε -ιστ ουδεπόποτε, όμως, σε ΑΛΛΕ ΥΣΤ που επιφυλάσσομαι σε άλλους.
ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ ΛΕΜΕ...

Χαιρετισμούς, λοιπόν...

Σκου μου, Γιάσπερ, Σπελ, Μινοράκι, ΚΥΡΙΑ (Τις είδα τις πομπές σου με μια ΦΕΥΓΚΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ και σε βλέπω όπου ΦΥΓΚΕΙ-ΦΥΓΚΕΙ αν σε πετύχω) ΕΝΙΑ (Γνωστή και ως ΓΛΥΚΑ-ΓΛΥΚΑ η ξενιτεμένη) ΦΡΙΚ (άκι)

ΑΠ (Αφού δεν μασάς γιατί τσιμπάς σε βλακώδεις βλακείες;;; ΑΠορία
μεγάλη)

Κρις (Α να πω; Ξέρεις εσύ) χεχεχεχχε, ΜάνιαΤ (Αρχηγέ του Παντζαροχωρίου μας) Τζέι Σι *Υιέ μου, Υιέ μου*, Περπλ (Αγαπητέ συνοδοιπόρε της μέταλ και ου μόνον σκηνής. Ελπίζω να βρήκες τον δρόμο τότε χεχεχεχε Νωρίς-νωρίς ανησύχησα, αλλά...)

Ρία-Μαρία μου, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ραντεβού το φθινόπωρο που θα μαζευτείς (λέμε τώρα)

Νίκος28, παροιμιώδης η υπομονή σου στα πειράγματά μου.

'Οποιον ξέχασα ένεκα η ηλικία ας με συμπαθά. Αν δεν... ε, χαλάλιν του!

Πάω να παίξω!

kuria

ΤΡΙΣχαριτωμενη μου... ξαναματακαλως ηρθες αστερω μου!!!
τελικα ειναι καρατσεκαρισμενο οτι ολες εμεις οι καραπλακοναρες οπου κι αν παμε οσο και αν λειψουμε παντα επιστρεφουμε στο καταστημα να ριξουμε τον οβολο μας...  

]και... αλλα πολλα...[/color]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Moody

TRIS μου...πάλι με ξέχασες.....γμτ! :oops:

SoRta_FaiRytALe

Μου λειψες ..... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

purple

Παράθεση από: "tristana"'Ενια μου, μήνυμα ελήφθη, όβερ.

Η Πόιζον θα παραμείνει πάντοτε η ΜΩΒ μου! ('Αντε και μάνα δις λέμε χεχεχε)

Προς όσους αγαπώ, συμπαθώ και σε όσους σιχαίνομαι -ελάχιστοι, αλλά γνωρίζουν, διότι δεν το έκρυψα ποτέζζζζζζζζζζ που λέει και μια ψυχή-
Αι εμ μπακ! Τρέμετε οι μπαχαλοποιοί! 'Ηρθε αυτή που δεν κάνει ΠΟΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!! (Χάχανα και λοιπά να τα βάλετε στα ιμότικονς σας, ΟΚ;)
Πάμε για κατάλογο τώρα με τις φιναλίστ, μοντελίστ, στιλίστ και άλλα σε -ιστ ουδεπόποτε, όμως, σε ΑΛΛΕ ΥΣΤ που επιφυλάσσομαι σε άλλους.
ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ ΛΕΜΕ...

Χαιρετισμούς, λοιπόν...

Σκου μου, Γιάσπερ, Σπελ, Μινοράκι, ΚΥΡΙΑ (Τις είδα τις πομπές σου με μια ΦΕΥΓΚΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ και σε βλέπω όπου ΦΥΓΚΕΙ-ΦΥΓΚΕΙ αν σε πετύχω) ΕΝΙΑ (Γνωστή και ως ΓΛΥΚΑ-ΓΛΥΚΑ η ξενιτεμένη) ΦΡΙΚ (άκι)

ΑΠ (Αφού δεν μασάς γιατί τσιμπάς σε βλακώδεις βλακείες;;; ΑΠορία
μεγάλη)

Κρις (Α να πω; Ξέρεις εσύ) χεχεχεχχε, ΜάνιαΤ (Αρχηγέ του Παντζαροχωρίου μας) Τζέι Σι *Υιέ μου, Υιέ μου*, Περπλ (Αγαπητέ συνοδοιπόρε της μέταλ και ου μόνον σκηνής. Ελπίζω να βρήκες τον δρόμο τότε χεχεχεχε Νωρίς-νωρίς ανησύχησα, αλλά...)

Ρία-Μαρία μου, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ραντεβού το φθινόπωρο που θα μαζευτείς (λέμε τώρα)

Νίκος28, παροιμιώδης η υπομονή σου στα πειράγματά μου.

'Οποιον ξέχασα ένεκα η ηλικία ας με συμπαθά. Αν δεν... ε, χαλάλιν του!

Πάω να παίξω!

tris...thanxxx!!!CU

592 Επισκέπτες, 0 Χρήστες