Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,098
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Poios eimai!?

Ξεκίνησε από Enia, Ιουνίου 01, 2005, 06:06:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

τωρα φταιω να πω εγω αλλη μια κακια? ειναι τεχνη ο ρουβας?????? τς τς τς........... βρε κ εγω αναστατωνομαι οταν σκοραρει ο αρρεν φανης γκεκας η ο αρρεν δημητρης παπαδοπουλος, για τον ζαγορακη δεν θα πω να σπασει κανα ποδαρι αλλανα προσεχει...... αλλα τεσπα......ας δωσω τοπο στην οργη.

Enia

[size=18]ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!! [/size] [size=9](έτσι, για να σκάσει ο freak!)[/size]

είσαι νέος τραγουδιστής (πχ από Fame Story κλπ)?

zarkvilion

Anonymous

Μήπως είσαι ο Γιάννης Κότσιρας;;;
[/color]

Enia

Που είσαι μαρή ζαργάνα να μας απαντήσεις!!??

Γωγούλα, δεν το είχαμε συμφωνήσει στους κανόνες, αλλά μάλλον άμα πει κανείς όνομα και είναι λάθος καιγόμαστε... Αν έχεις κάτι στο μυαλό οσυ μπορείς να το ρωτήσεις πλαγίως, πχ: Έχεις τραγουδήσει το 'Φύλακας Άγγελος'? (ή ΄τραγουδάς έντεχνο?' πχ αν το θες πιο γενικά...)

έπειτα τον Κότσιρα τον θεωρώ αρκετά μελαχρινό (με τόση μαλούρα) για να μην ήταν σίγουρη...

zarkvilion

Λιλάκι μουυυυυυυυυυυυυ... :lol:  :lol:  :lol:  έχεις δίκιο! Ο Κοτσιράκος -καθ' ότι Αιγυπτιώτης, είναι αρκετά μελαχροινός ώστε να αμφιβάλλω....  :wink: Προσπαθείστε.... 8)

minoraki

ο κοτσιρας ειναι αιγυπτιωτης? δεν το ηξερα..... :roll:  :roll:  :roll:

zarkvilion

Μινοράκι μου έχω ακούσει σε συνέντευξη του -είναι από τους αγαπημένους μου!- πως έχει καταγωγή από Αίγυπτο και Μάνη! Οπότε μοιραία απέκτησε ένα ωχρομελάχροινο χρώμα!  :D

minoraki

:D  :D  :D  :D ζαρκαδακι μουυυυυυυυυυ.....ο γιαννακης ειναι εκπληκτικος! υπεροχος! οποιο και εαν ειναι το χρωμα του... :wink:

zarkvilion

Μεταξύ μας  :wink:  :wink:  :wink:  είναι απίθανος....αλλά ξεφύγαμε από το θέμα!  :lol:  :lol:  :lol:
[size=18]Ποιός είμαι καλέεεεεεεεεεεε;;;;;;;[/size]

minoraki

:roll:  :oops:  :roll:  :oops: εχεις δικιο φιλεναδα μου....ξεφυγαμε τελειως απο το θεμα μας.....αλλα βλεπεις φταιει η αδυναμια που εχουμε στον αντρικο πλυθησμο.... :oops:  :oops:  :oops:

:arrow: ποιος εισαι? πρεπει να απαντησω.....
χμχμχμχμχμχμ! μηπως εισαι λαικος τραγουδιστης?

spell

Βασικα ζαρκαδακι,  εισαι σεξυ????   :wink:

minoraki

αυτη εισαι σπελλ.....αυτη την ερωτηση επρεπε να κανω.....εισαι σεξυ κι οποιος αντεξει?

zarkvilion

Παράθεση από: "minoraki":roll:  :oops:  :roll:  :oops: εχεις δικιο φιλεναδα μου....ξεφυγαμε τελειως απο το θεμα μας.....αλλα βλεπεις φταιει η αδυναμια που εχουμε στον αντρικο πλυθησμο.... :oops:  :oops:  :oops:

:arrow: ποιος εισαι? πρεπει να απαντησω.....
χμχμχμχμχμχμ! μηπως εισαι λαικος τραγουδιστης?

Ναι...στους λαϊκούς μπορείς να με κατατάξεις!  :D

zarkvilion

Τί να σας πω;  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
Γούστα είναι αυτά! Εγώ σαν Ζωή..με βρίσκω σέξυ!  :oops:

1062 Επισκέπτες, 1 Χρήστης