Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 241
  • Total: 241

Poios eimai!?

Ξεκίνησε από Enia, Ιουνίου 01, 2005, 06:06:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

egw paraitoumai, den exw idea pleon :P chris pingo kai loipoi kalh tuxh!

minoraki

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπππππππππππππ.....τι γινεται εδω? :shock:  :shock:  :shock: ! πως παραιτεισαι? γιατι παραιτεισαι? που πας????! εδω θα μεινεις και θα παιξεις και εσυ.....ακου παραιτουμαι....! λιλαααααααααααααααααααααααα come back γρηγορα λεμεεεεεεεεεεεε.....

chriastina

πάω για καφέ με την Λίλα........

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: δεν σας πιστευω.....ζαβολιαρες.....εεεεεεεεεε ζαβολιαρες...... :evil:

minoraki

για προχωρηστε το παιχινιδι λεμεεεεεεεεεεεεεεε....αιντεεεεεεεεεεε.....

chriastina

καταζητούμενος
Αμερικανος ηθοποιός,που έχει "τινάξει τα πέταλα", όχι γόης του κινηματογράφου,έχει παίξει και σε αισθηματικά και σε γουέστερν και όχι σε κωμικά,δεν έχει προταθεί για όσκαρ,δεν έχει μουστάκι και δεν είναι ο Τζον Γουέιν,Ροκ Χάτσον,Μπαρτ Λάγκαστερ   :evil: ......όποιος τον βρεί να ενημερώσει το minoraki μας

pingo

εγώ είμαι μικρό...δεν τα ξέρω αυτά...χαχαχαχαχα

chriastina

Τζακ Πάλας?  Τσες Τσάντλερ?
(μου ήρθε μια αναλαμπή......μέχρι την επόμενη επίστεψη των Αλτς και Χάιμερ!)

Enia

αχαχαχαχα!  :lol:

fingers crossed να ειναι αυτό (και μακάρι το επόμενο να είναι ευκολότερο!)

minoraki

λοιποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοννννννννννν αλλη μια ευκαιρια και μετα θα το παρει το ποταμι! και οταν σας πω ποιος ειμαι....θα πειτε....<<ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ??? και πως δεν βρηκαμε οτι ειναι ο......>>! χμχμχμχμχμχ και ειναι πασιγνωστος.....τουλαχιστον εγω ειχα το δωματιο μου στο πατρικο μου σπιτι γεματο απο τις φωτογραφιες του.....ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΜΑΣ ΚΡΑΟΥΝ! αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σας το ειπααααααααααααα!

chriastina

minoraki, μήπως να το πάρει το ποτάμι?

minoraki

στηβ μακ κουιν.....τοσο απλο.....

:arrow: παμε παρα κατω τωρα.....

chriastina

ψάχνοντας ρώτησα την μητέρα μου,ρώτησα τον σύζυγό της....αυτόν δεν μου τον είπαν ....και είναι πραγματικά γνωστός!

minoraki, αφού δεν το βρήκαμε μήπως πρέπει να ξαναβάλεις?

minoraki

κρισακι μου! δεν εχω προβλημα να ξαναβαλω εγω....αλλά πολυ φοβαμαι οτι θα μου πειτε παλι οτι εβαλα δυσκολο..... :roll:

αιντεεεεεεεεεε ΟΚ...εβαλα....ξαναρωτατε....

chriastina

κλασική ερώτηση
άντρας?

241 Επισκέπτες, 0 Χρήστες