Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,083
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 545
  • Total: 545

Μήπως πήραμε τη ζωή μας με λάθος ...κατεύθυνση???

Ξεκίνησε από KiSSeS, Ιουνίου 03, 2005, 12:56:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Πήραμε τη ζωή μας...λάθος!!!  χεχε....

Η μεγαλύτερη αδικία στη ζωή είναι το ΠΩΣ αυτή τελειώνει...

Μετά από x χρόνια μόχθου και δουλειάς αντί να επιβραβευθείς, πεθαίνεις!
Τι κακό κι αυτό, να πρέπει πρώτα να γεννιέσαι και στο τέλος να πεθαίνεις????

Θα προσπαθήσω να σας αναπτύξω τη λογική μου.

Πρώτα θα έπρεπε να πεθαίνεις (Να φεύγει αυτό το κακό από τη μέση). Μετά ζεις σε γηροκομείο.. Μόλις γίνεις αρκετά νεότερος σε πετάνε κλοτσηδόν από το γηροκομείο   και πηγαίνεις στη δουλειά σου, κατευθείαν στην θέση του διευθυντή, με αμάξι και σπίτι από την Εταιρία. .... Εργάζεσαι για σαράντα χρόνια (με τα νέα μέτρα) μέχρι να γίνεις αρκετά νέος για να πάρεις την σύνταξή και το εφ' άπαξ σου. Έτσι τα λεφτά που θα έχεις δεν θα πάνε χαμένα, αφού θα είσαι στην καλύτερη ηλικία για να τα χαρείς και να τα ξοδέψεις.

Το ρίχνεις στα πάρτι, στο αλκοόλ, στους έρωτες, στα ταξίδια και όπου αλλού μπορείς, έτσι ώστε να τα χαρείς πραγματικά.. Με το που αρχίζουν να αδειάζουν οι τσέπες σου, σε καλούνε να πας στο λύκειο. Έπειτα δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παιχνίδι και χαρά. Ούτε ευθύνες ούτε τίποτα να σε απασχολεί. Έπειτα γίνεσαι μωρό όπου τότε όλοι σε φροντίζουν, σου κάνουν όλα τα χατίρια, σε ταΐζουν, σε ντύνουν κλπ.

Κάποια στιγμή λοιπόν έρχεται η ώρα να μπεις στην μήτρα όπου περνάς τους τελευταίους 9 μήνες σου επιπλέοντας ευχάριστα κάνοντας τις βουτιές σου μέχρι να γίνεις σπερματοζωάριο. Ξαφνικά τελειώνεις την ύπαρξή σου απολαμβάνοντας έναν έντονο οργασμό!!!!!

Λοιπόν? Δεν νομίζεις κι εσύ ότι ζούμε ανάποδα?

:tongue:

minoraki

:D  :D  :D  :D  :D  κισσεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς.....μπραβο βρε φιλεναδα με το σκεπτικο σου......συμφωνω απολυτως! ιδιως στην τελευταια φαση! χιχιχιχιχιχιχι........πρωτη λεμεεεεεεεεεε :D  :D  :D

KiSSeS

xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxxaxaxa minoraki mou!!!!!

:oops:  :roll:  :wink:

giorgos k

Παράθεση από: "KiSSeS"Πήραμε τη ζωή μας...λάθος!!!  χεχε....

Η μεγαλύτερη αδικία στη ζωή είναι το ΠΩΣ αυτή τελειώνει...

Μετά από x χρόνια μόχθου και δουλειάς αντί να επιβραβευθείς, πεθαίνεις!
Τι κακό κι αυτό, να πρέπει πρώτα να γεννιέσαι και στο τέλος να πεθαίνεις????

Πρώτα θα έπρεπε να πεθαίνεις (Να φεύγει αυτό το κακό από τη μέση). Μετά ζεις σε γηροκομείο.. Μόλις γίνεις αρκετά νεότερος σε πετάνε κλοτσηδόν από το γηροκομείο   και πηγαίνεις στη δουλειά σου, κατευθείαν στην θέση του διευθυντή, με αμάξι και σπίτι από την Εταιρία. .... Εργάζεσαι για σαράντα χρόνια (με τα νέα μέτρα) μέχρι να γίνεις αρκετά νέος για να πάρεις την σύνταξή και το εφ' άπαξ σου. Έτσι τα λεφτά που θα έχεις δεν θα πάνε χαμένα, αφού θα είσαι στην καλύτερη ηλικία για να τα χαρείς και να τα ξοδέψεις.

Το ρίχνεις στα πάρτι, στο αλκοόλ, στους έρωτες, στα ταξίδια και όπου αλλού μπορείς, έτσι ώστε να τα χαρείς πραγματικά.. Με το που αρχίζουν να αδειάζουν οι τσέπες σου, σε καλούνε να πας στο λύκειο. Έπειτα δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παιχνίδι και χαρά. Ούτε ευθύνες ούτε τίποτα να σε απασχολεί. Έπειτα γίνεσαι μωρό όπου τότε όλοι σε φροντίζουν, σου κάνουν όλα τα χατίρια, σε ταΐζουν, σε ντύνουν κλπ.

Κάποια στιγμή λοιπόν έρχεται η ώρα να μπεις στην μήτρα όπου περνάς τους τελευταίους 9 μήνες σου επιπλέοντας ευχάριστα κάνοντας τις βουτιές σου μέχρι να γίνεις σπερματοζωάριο. Ξαφνικά τελειώνεις την ύπαρξή σου απολαμβάνοντας έναν έντονο οργασμό!!!!!

Λοιπόν? Δεν νομίζεις κι εσύ ότι ζούμε ανάποδα?

:tongue:
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!εγω το κανω κιολας αφου με εδιωξαν απο το γηροκομειο ,πηγα στον ουρολογο και μου ειπε οτι ο προστατης υποχωρησε,βρηκα μια παλια γκομενα σαφως ξανανιωμενη, αλλα βρε παιδι μου γινονται ολα τοσο γρηγορα ,αφου η μανα μου με κυνηγαει να μου βαλει πανεςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχχαααααααα!!!!

KiSSeS

xxaxaxaxaxaxaxax zorzine!

kaloooooool!!!!

to augoulaki sou to efages?????????????    :tongue: :tongue:

kuria

δεν ξέρω βρε παιδιά ίσως και να χετε δίκιο... θα το διαπιστώσω όταν φτάσω στις ηλικίες που περιγράφετε...
προς το παρόν, μετά από τον έντονο ενδομήτριο οργασμό... έχω αρχίσει και βιώνω τους εντονότερους δικούς μου...     :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL ψαχνει στο λεξικο την λεξουλα ''συνταξη''

Κουμπαρα τι ειναι αυτα τα νεα μετρα ?? Γιατι δεν με ενημερωνει κανεις εμενα ?? (Μονιμως εκτος θεματος αλλα δεν βαριεσαι...) Μηπως ειναι ωρα να συνταξιοδοτηθω και δεν μου το λετε ??  :roll:  :roll:

chriastina

poison-girl
έτσι όπως πάνε τα πράγματα εσύ θα συζητάς για σύνταξη σε καμιά πενηνταριά χρόνια. Για να μην αισθάνεσαι εκτός να σου εξηγήσω πως οι κυβερνήσεις της Ευρώπης έχουν μια τάση τελευταία να αυξάνουν τα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση. Βλέπουν και μερικά νιάτα των ΚΑΠΗ που είναι όλο γλέντια και χορούς -άσε που κάποιοι ξαναπαντρεύτηκαν εκεί κοντά στα 70-80- και αποφάσησαν το δημοκρατικότατο ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ όσο πάει............... τι κατάλαβες τώρα που ενημερώθηκες?

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"poison-girl
έτσι όπως πάνε τα πράγματα εσύ θα συζητάς για σύνταξη σε καμιά πενηνταριά χρόνια. Για να μην αισθάνεσαι εκτός να σου εξηγήσω πως οι κυβερνήσεις της Ευρώπης έχουν μια τάση τελευταία να αυξάνουν τα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση. Βλέπουν και μερικά νιάτα των ΚΑΠΗ που είναι όλο γλέντια και χορούς -άσε που κάποιοι ξαναπαντρεύτηκαν εκεί κοντά στα 70-80- και αποφάσησαν το δημοκρατικότατο ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ όσο πάει............... τι κατάλαβες τώρα που ενημερώθηκες?

JESUS !!!!!!!!  :shock:  :shock:  :shock:
Τι την ηθελα εγω τη ρημαδα την καριερα ?? Γιατι να μην ειμαι μια πτωχη πλην τιμια νοικοκυρα ε ?? εχω ολα τα προσοντα ! μεχρι καφε εμαθα να κανω .. αυτο ηταν .. παραιτουμαι ..

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ , ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 95, ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ, ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΙΝΗΤΑ (μονο nokia γινεται δεκτο), ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.

giorgos k

Παράθεση από: "KiSSeS"xxaxaxaxaxaxaxax zorzine!

kaloooooool!!!!

to augoulaki sou to efages?????????????    :tongue: :tongue:
βλε πωσ πελναει ο καιρος!!!!ΟΥΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΟΥΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Atma

Πήραμε τη ζωή μας...λάθος!!!  χεχε....

Είδες τι παθαίνει κανείς όταν δεν μπαίνει σε καθημερινή
βάση στον α33;; τα βλέπει όλα ανάποδα
]και για αυτό λένε μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι
έρχομαι μοχθώ ξανά μοχθώ ξανά ξανά μοχθώ και φεύγω ''γυμνός''[/color]

Ναι, σε παρακολουθώ βήμα βήμα ]Σημασία για μένα έχει να ζω..
Να πετάξω, σαν τους γλάρους πολύ μακρυά[/color]

χμμμ ξέρω το γύρισα στην βαριά φιλοσοφία :P
Μην με δίνεις σημασία!!

Μου έλλειψες μπουτάκι μου :P

giorgos k

Παράθεση από: "Atma"Πήραμε τη ζωή μας...λάθος!!!  χεχε....

Είδες τι παθαίνει κανείς όταν δεν μπαίνει σε καθημερινή
βάση στον α33;; τα βλέπει όλα ανάποδα
]και για αυτό λένε μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι
έρχομαι μοχθώ ξανά μοχθώ ξανά ξανά μοχθώ και φεύγω ''γυμνός''[/color]

Θα προσπαθήσω να σας αναπτύξω τη λογική μου.ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΜΟΥ????????ΠΟΥΝΤΟ ΒΡΕ ΑΤΜΑ??????

Ναι, σε παρακολουθώ βήμα βήμα ]Σημασία για μένα έχει να ζω..
Να πετάξω, σαν τους γλάρους πολύ μακρυά[/color]

χμμμ ξέρω το γύρισα στην βαριά φιλοσοφία :P
Μην με δίνεις σημασία!!

Μου έλλειψες μπουτάκι μου :P

KiSSeS

mpoutaki mouuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

ki emena mou leipsate vreeeeeee   :(

alla nton gouori! eimai kai pali edw! :D

to 8ema einai oti opws kai na zhseis th zwh... eite pros ta mprosta eite pros ta pisw, prepei na th ZHSEIS! etsi apla... gia na katalaveis to nohma ths kai ton skopo ths....

smouts smouts smouts!!!!!!!!

PoiSoN_GiRL

Επεστρεψες SkiSSeS μου ?? αντε βρε και σε περιμενω με το χαλι στρωμενο ενα μηνα τωρα .. κι οχι τιποτις αλλο .. εριξε και κατι βροχες και ξεβαψε το κοκκινο ...  :roll:  :?

γουελκαμ μπακκκκκκκκκκκκκ μαι πιπινααααααα !!  :lol:  :lol:

KiSSeS

:shock:  :shock:  :shock:

xali kalokairiatiko????

strwse kana rodopetalo vre trizona mou.... estw margaritopetalo....... pou de ksevafei... apla xanetai ...

lololololol

:P

545 Επισκέπτες, 0 Χρήστες