Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 340
  • Total: 340

Games

Ξεκίνησε από Leon, Ιουνίου 03, 2005, 02:09:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Όπως θα προσέξατε από σήμερα βάλαμε και μια νέα σειρά από Games στο a33 και στόχος μας είναι να φροντίσουμε ακόμα περισσότερο αυτή την δραστηριότητα.

Τις επόμενες μέρες θα μπουν και άλλα παιχνίδια.

Ρυθμίσαμε ότι θα κρατάει για τα παιχνίδια σκορ ανά μήνα όπως και συνολικό.

Σχετικά με το σκορ ανά μήνα θα μηδενίζετε ο εκάστοτε μήνας το πρωινό της πρώτης εργάσιμης κάθε μηνός.

Μπορούμε να διοργανώσουμε τουρνουά σε παιχνίδια και σύντομα να κάνουμε ένα τουρνουά πιλοτικό.

Ελπίζουμε στην συμβολή και συμμετοχή των παιχτών στα Games, ειδικά των έμπειρων, σε αυτή την θεματική ενότητα να δώσουν συμβουλές και τεχνικές για κάθε Game.
Καλό θα είναι όσοι μπορούν να γράψουν έναν σύντομο οδηγό στα Ελληνικά (με βάση και τον ξενόγλωσσο που έχει ενσωματωμένο το κάθε παιχνίδι) ώστε να το ενσωματώσουμε στο παιχνίδι.

Υπάρχει η δυνατότητα, αν το επιθυμεί ένας ικανός αριθμός από χρήστες, να σας φτιάξουμε ειδική ομάδα Games όπου όσοι χρήστες το επιθυμούν να ενταχθούν όποτε θα υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα από το site να σας δώσει ειδικό τμήμα του Φόρουμ για διάλογο ή και άλλες πρωτοβουλίες που μόνοι σας θα παίρνεται.

Είναι στη σκέψη μας να δίνουμε επιβράβευση με πόντους στο profile του κάθε χρήστη είτε με βάση τα σκορ που φέρνει ή και επιπλέον τις πρώτες θέσεις που λαμβάνετε ανά μήνα και συνολικά.

Η γνώμη σας για τα ανωτέρω θα μας βοηθήσει να κρίνουμε πιο ορθά τις επιλογές που θα κάνουμε.

Atma

Πάντως τα παιχνίδια σας α33 τέλεια..
Το οτιδήποτε από αυτά που προτείνεις τα συζητάμε!

Deykalion

Πολύ ωραία τα παιχνίδια.

Όπως καταλάβατε μου αρέσανε ιδιαίτερα και τα τιμω καθημερινα αν και νέο μέλος.

Είμαι διαθέσιμος να σας βοηθήσω όπου θέλεται με τα παιχνίδια.

KiSSeS

auto me to pilotiko tournoua de to poluepiasa..... ti ennoa o poihths kostasm??????

Anonymous

Το έχουμε καταλάβει Δευκαλίωνα
Τα ξέσκισες όλα τα Games

Ειλικρινά πάντως αν μπορείς (όπως και άλλοι χρήστες) να γράψεις οδηγίες για όσα παιχνίδια μπορείς να τα ενσωματώσουμε στο κάθε παιχνίδι ως Βοήθημα.
Όπως φυσικά εδώ στο φόρουμ διάφορες τεχνικές για το κάθε παιχνίδι και σχολιασμούς χρήσιμους ώστε να το διασκεδάζετε περισσότερο

Κισσακι
Το πιλοτικό είναι δοκιμαστικό καλομ
Θα αποφασίσουμε αυτό ή εκείνο το παιχνίδι για να το εντάξουμε σε τουρνουά. Δοκιμαστικά φυσικά διότι ούτε κι εμείς ξέρουμε καλά καλά. Θα μάθουμε πράττοντας.
(τι είπα ο ποιητής ...........)

ksenixths

:D  :D  :D  :D ta paixnidia sas einai teleia leme.alla na apokleisetai ton deykaliwna leme :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

den mas afhse oute ena rekor :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

ειναι αψογα ! τα τιμησα κι εγω δεοντος !!
λολ ! ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ σε μισω σε μισω σε μισω !
(πλακα κανω φυσικα!) τα ξετιναξες ολα λεμε !!!!!!!!
keep walking !!  :wink:  :wink:

Deykalion

Είναι ωραία και δεν μπορώ να τους αντισταθώ.
Τά έχω στο αίμα μου φένεται΄.

Όμως για να σας χαροποιήσω να σας πώ ότι μου χάλασε το mouse μου και τώρα δεν θα μπορώ να αποδίδω με το αναλογικο που εχω για εφεδρικο.
Με ματιασατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Deykalion

Είναι η ευκαιρεία σας τώρα. Τρ'εξτε να με περάσεται μέχρι να πάρω καινούργιο ποντίκι :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
( όπως βλέπω όμως αποδίδει και αυτό που έχω τώρα αν και υποδιέστερο του προκατόχου του) :idea:

KiSSeS

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:

na kollhsei h mpilia vre!!!!!

na 8olwsei to fwtaki apo katw!!!!!

na vgalei spurakia to mousepad!!!!!

na ginei pleksouda to kalwdio!!!!!!!!

gia na mh sou pw na kollhsoun kai ta velakia sto keyboard etsi gia na eimaste komple!!!!!!  

xmmm ksexasa tpt??????  :roll:  :roll:

nomizw pws oxi!!!   :D

ante vre DEYKALIWNA!!! megeies to neo pontiki!!!!!!  :twisted:

*KiSSeS etoimazei ta vountou ths me ta skorda kai ta podia apo mirmigkia gia na petuxoun ola ta parapanw!!    :mrgreen:

Deykalion

Αμάν αρχίσαν τα βουντού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

KiSSeS

den epiasan akoma??????

:shock:  :shock:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll:

Deykalion

σε μενα οχι. το mouse  μου εβγαλε κατι μαυρες κουκιδες.
Λες να ειναι απο το βουντου??????

KiSSeS

maures????

den egine fiogkos to kalwdio akoma??????

gmt mou!  :evil:  xreiazomai ki allh eksaskhsh.........

deukalionako ti alla perifereiaka exeis sto pc sou vre??????? (u know... gia peiramato-mhxanes  :tongue:  )

340 Επισκέπτες, 0 Χρήστες