Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 481
  • Total: 481

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΖΟΝΑΚΙ ??? :wink: :lol:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 03, 2005, 09:14:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "LaStDrIvE"
Παράθεση από: "--AIXMHROS--"[
για πολεμιστης δεν την κοβω
αλλα για μαχητης του ουρανιου τοξου,κατι παει κ ερχεται...

KJala vre AIXMHROS twra katalabes oti einai ena "Rainbow in the Dark"?:).... argises alla epiases tin axia tis ;)

ωπα παρεξηγησης αλεξ...

'ουρανιο τοξο' λεγεται το μεγαλυτερο σκαφος την greenpeace...
μαχητες του λεγονται οσοι ειχαν την τιμη να ειναι πληρωμα του...
ο ιδρυτης του απεβιωσε πριν λιγους μηνες δυστυχως...

(εσυ σηκωθηκες απο κατω η ακομα ζαλιζεσαι????)

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL σερνεται στα πατωματα και περιμενει να τελειωσει η συζητηση για να της δωσουν λιγη σημασια (και καμια σοκολατα αλλιως δεν σηκωνομαι ουτε με γερανο ! λολ)

LaStDrIvE

tha se lew KLARK apo edw kai pera... ama su pw to giati tha nevriasis.... alla den legete apo edw..AXaxaxAXAX...amamenate sto akoustika sas...

bip bip bip

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"*PoiSoN_GiRL σερνεται στα πατωματα και περιμενει να τελειωσει η συζητηση για να της δωσουν λιγη σημασια (και καμια σοκολατα αλλιως δεν σηκωνομαι ουτε με γερανο ! λολ)

ωχ..τι δουλεια εχι αυτη η κουτα σοκολατες στο ψυγειο??
για πεταμα θα ειναι μαλλον..

ας βαλω εντωμεταξυ το κοριτσι που σακατευτηκε στο κρεβατακι της να συνελθει....

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL ειναι παλικαρακι !! μασουλαει τις σοκολατες της και παει για χρο-ψι !!

καληνυχτουμπεςςςςςςςςςς !!  :lol:

--AIXMHROS--

κ φρονιμα στον υπνο σου ζουδιον...
μην στριφογυρνας παλι σαν οβελιας στην σουβλα :wink:

Ntama

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"α τωρα συντροφοι???
να τα βγαλεις περα μονη σου βρε...
οποτε τα βρισκεις σκουρα θα μας τρεχεις δηλ???
ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΛΑΜΟΓΙΟ????  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Τι εστι λαμόγιο??????????????????????????  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Λαμογιο = PoiSoN_GiRL !
για επιστημονικη αναλυση της λεξης θα πρεπει να απευθυνθειτε στους δικηγορους μου ! λοοολ  :lol:

various

nai! alla telika ti einai to poizonaki?mhpos einai zizanio??? :twisted:

PoiSoN_GiRL

xaxaxaxa ! Ειναι λιγο κι απο αυτο !! (σους σους .. κρυβε λογια !!)  :wink:

fmas

Είναι απίστευτο άτομο..... Σου στέλνει μνμ την παίρνεις τηλέφωνο στο καπάκι και δεν σου απαντάει........ Lollllllllllllllllllllll

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"λαμογιο=χρειαζεται να σας το εξηγησουμε??η δευτερη φυση του ελληνα..
δηλ ο καταφερτζης,ο αεριτζης.αυτος που υποσχεται πολλα κ κανει λιγα η τπτ...ειναι παντα της προσκολησεως διπλα σε πλουσιους κ ισχυρους κ πουλαει φυκια για μεταξοτες κορδελες...

ενισταμαι !
ουτε καταφερτζου ειμαι - ουτε αεριτζου
ουτε και ποτε υποσχομαι τιποτα και σε κανεναν!
δεν ημουν ποτε της προσκολησεως και δεν εχω καμια απολυτως σχεση με τα φυκια ..
οσο για τις μεταξωτες κορδελες με καποιο τροπο πρεπει να δεσω τα κοτσιδακια μου !

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"Είναι απίστευτο άτομο..... Σου στέλνει μνμ την παίρνεις τηλέφωνο στο καπάκι και δεν σου απαντάει........ Lollllllllllllllllllllll

χαχαχαχαχα ! τετοια σου κανει βρε Γιαννακο μου ?? αμα της ξεκολησω τα κοτσιδακια θα δει !!  :P

fmas

Τέτοια Τέτοια αλλά εγώ την αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ να της πεις.........  :)  :)  :)  :)  :)

a8litria

loipon..eimai polu nea edw mesa gia na exw sfairikh apopsh gia ton kathena..mono arxikes entypwseis exw..

gia to poisonaki...diexnei atomo thetiko, xaroumeno, kaloproereto...k mhpws blepw kai arketh dosh euaisthsias...?polu gluko ayto..h euaisthsia ston anthrwpo...!en oligois einai glukoula mwre! :lol:

ayth htan h tapeinh mou gnwmh...[poisonaki twra tha mou dwseis ta 300 eyrw pou sumfwnhsame gia na sou grapsw?!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!]

:P  :P  :P  :P  :P

481 Επισκέπτες, 0 Χρήστες