Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 613
  • Total: 613

pio eppagelma?

Ξεκίνησε από cuba, Ιουνίου 05, 2005, 09:15:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

syntexniaka panta riaghul....epi8ymw na ginw nekro8afths sta oneira kapoiwn sygekrimenwn......
twra an den sou kanw h an den mou kaneis mporeis na pas h mporw na paw k ligo pio pera...sthn telikh den 8a se h den 8a me fortw8eis sthn kampoura sou....ola 8ema xwrou einai. an exoume apleto ola kanonizontai.

riaghul

αντε βρε...
χιλιοι και παραπανω χωρανε σε ελαχιστα τετργωνικα...

ασε τη καμπουρα μου...ελευθερη ε???
δεν μπορω να κουνηθω λεω...
κανε  παραπερα.....
 :wink:

κριμα που τα ονειρα μου τα εκπληρωνω...
και δεν θα χρειαστω ..το επαγγελμα σου,,,
 :wink:

freak

gia ta oneira sou den kserw....isws an mou ta aneferes analytika na mporousa na sou apanthsw ektenestera k periektikotera. pantws den eimai misan8rwpos. apla kapoia pragmata ta polemw......opws ta antilambanomai k opws mporw.

PoiSoN_GiRL

:shock:  :shock:  :shock:  μακαβριο το θεματακι σας αλλα ειπα να πω μια καλημερα λολ! Οπως παντα εκτος θεματος .. (μην με μαλωσετε θα βαλω τα κλαμματα)
Παντως μιας και το αναφερατε .. ειναι πολυ κακο να σου αρεσουν τα κολυβα ?? Οχι τιποτα αλλο δηλαδη .. απλως να δω ποσο παρανοικη ειμαι ... ή λιχουδιαρα ..  :lol:  :lol:

fmas

Poizon μου σου χω πει πόσο ταιριάζουμε??????? Το παρατηρώ σε κάθε post σου....  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Αν και θα συμφωνίσω για την μακαβριότητα του θέματος Poizonaki μου δεν είσαι παρανοϊκή......... Απλά λιχουδιάρα....... :wink:  :wink:  :wink:  :)  :)  :). Δεν είναι κακό να σου αρέσουν τα κόλυβα και ειδικά αν έχουν μόνο καρύδι (χωρίς σταφίδες δηλαδή) που είναι η αγαπημένη μου έκδοση και ειδικά από τα χεράκια της γιαγιάς μου.....

minoraki

ετσι οπως το πατε βρε παιδια μου, τοτε το πιο χρησιμο επαγγελμα στην εποχη που ζουμε ειναι ενα ζαχαροπλαστειο κοντα σε ενα νεκροταφειο   :shock:  :shock:  :shock:  :shock: !(λογω κολυβων που παρεπιπτοντως αρεσουν και σε μενα :roll:  :roll:  :roll: )

fmas

:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

lolololololololololololololololololololololololololol minoraki........

papi

πιστευω πως το καλυτερο επαγγελμα ειναι το cybersex επι πληρωμης!
Στην ουσια δεν κανεις τπτ και εισαι και στο σπιτι σου και πληρωνεσε! :P

Andreas

Ναι,αλλα παντα ηθελες να γινεις αρχαιολογος,ετσι;  :P  :lol:

Nasia9

αδιαπραγμάτευτα ψυχολόγος-ψυχίατρος! άντε,που το ζαλίζετε κιόλας  :lol:

spellbound

Να το θεσουμε ισως αλλοιως ??? ](ριφιανα ζωη!)[/size]

Nikos28

Δεν έχει νόημα η ερώτηση. Όλα τα επαγγέλματα είναι χρήσιμα, το καθένα απο την πλευρά του.

Είμαστε όλοι μας κρίκοι στην ίδια αλυσίδα.
Ένας αν σπάσει, έσπασε και η αλυσίδα...

fmas

Εγώ πάντως πληροφορικάριος ήθελα να γίνω..... Αυτό που σπουδάζω δεν πρόκειται να το δουλέψω.... Είδομεν.......

xhmeia

ηθελα 2-3 επαγγελματα ν ακολουθησω
αλλα ......τ αγαπημενο μου ηταν
φυσιοθεραπευτρια

_MAIRA_

Κτηνιατρος και χορευτρια

613 Επισκέπτες, 0 Χρήστες