Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 402
  • Total: 403
  • Leon

pinakida se toualeta magaziou

Ξεκίνησε από ksenixths, Ιουνίου 06, 2005, 04:53:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ksenixths

deste ti apithano diabasa se toualeta magaziou

OTAN NYXTWNEI TO ERGALEIO THELEI ESENA KAI ALLES DYO.......

DYSTYXWS OMWS TO ERGALEIO DEN IENAI TOSO MEGALO OSO THA THELATE KAI MAS LERWNETAI TA PLAKAKIA!!!GI'AYTO NA SKYBETAI LIGO PIO MPROSTA

KAI OTAN KANETE THN ANAGKH SAS NA SKEFTESTE SAN TON GKALH!!!!
NA BAZETAI KALATHIA KAI NA MHN LERONETE TOUS TOIXOUS!!!!!!

xexexexexexexexe!!!

oti pio eksypno kai asteio exw dei se toualetes magaziou leme :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! κατι αντιστοιχο εχω πετυχει κι εγω ksenixtako μου ! Με το που ανοιγες την πορτα ειχε παντου βελακια που οδηγουσαν προς το κεντρο της λεκανης και ακριβως πανω απο το καζανακι ενα καθετο βελακι που εγραφε BINGO !!!  :lol:  :lol:

ksenixths

kala den mporw na katalabw ti myala ta skeftontai ayta poisonaki mou!1

poly petyxhmena leme :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

επιστημονικα μυαλα !! (προφανως η απελπισμενη καθαριστρια που εφτασε στα ορια της !! χαχαχαχα)  :P

ksenixths

to phra apofash !!!!

den tha ginw katharistria otan megalwsw :P  :P  :P  :P  :P

kap

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλέ μου ξενυχτάκο έτσι μου ρχεται να πάρω αμπάριζα τις τουαλέτες σε όλα τα μαγαζιά μπας και βρω κάτι καλό.

ksenixths

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:
file mou kap kanto kai egw perimenw na dieyrhnw tis gnwseis mou gia tis toualetes :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kap"χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλέ μου ξενυχτάκο έτσι μου ρχεται να πάρω αμπάριζα τις τουαλέτες σε όλα τα μαγαζιά μπας και βρω κάτι καλό.

γειτονακιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ! μου ελειψες βρε  :cry:  :cry:  που εισαι εσυ ? πως τα περνας ??

kap

μια χαρούλα είμαι γλυκιά μου. Εχει πέσει πολύ δουλειτσα και δεν έχω χρονο και μυαλό για net.
Από την άλλη, για να το πάιξω και σκληρός, έχεις και το τηλεφωνο μου και μπορείς να πάρεις όποτε θελήσεις.  :oops:  :oops: Αυτά προς το παρόν.
φιλάκια και στα δυο τα μαγουλάκια  :oops:

Anonymous

Ξενυχτάκο μου,
με τι μυαλό θα γίνεις καθαρίστρια????  ]

ksenixths

gavraki ti na to kanw to myalo?

osoi eixan mexri twra myalo h trelathikane(koinos to xasane)h dysstyxisane(giati olo skeftotane)

eimai mia xara kai xwris myalo kai malista ama laxei milaw kai arabika xwris na kserw gri apo ayta :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

ksereis esy :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

χα χα χα χα χα ξέρω ξέρω !!!!!  ]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kap"μια χαρούλα είμαι γλυκιά μου. Εχει πέσει πολύ δουλειτσα και δεν έχω χρονο και μυαλό για net.
Από την άλλη, για να το πάιξω και σκληρός, έχεις και το τηλεφωνο μου και μπορείς να πάρεις όποτε θελήσεις.  :oops:  :oops: Αυτά προς το παρόν.
φιλάκια και στα δυο τα μαγουλάκια  :oops:

Οχιιιιιιιιιι ! να μην το παιξεις σκληρος γιατι ως πανεξυπνη υπαρξη που ειμαι ... εχω σβησει ολα τα pm και δεν εχω το καινουριο νουμερο  :?  :?  :?  (Μην γκρινιαξεις .. ειμαι αφηρημενο τα εχουμε ξαναπει αυτα ...  :roll: )
σμουτςςςςςςς  :wink:

kap

ξενυχτάκο άκου ένα καλό που είδα.
" Μαρία  σε αγαπάω "
Τι σκεφτόταν ο άνθρωπος όταν κατούραγε  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

kap

Ποϊζονάκι μου γλυκο :oops:  :oops:
λόγο  του ότι σε κάποια πράγματα λειτουργώ σαν βαμπιρ δεν μπορώ να σου ξανασρείλω το τηλεφωνο εκτός αν μου του ζητήσεις. :lol:  :lol:  :lol:

402 Επισκέπτες, 1 Χρήστης