Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 337
  • Total: 338
  • Leon

Τι μου λειπει κ δεν με θελει?

Ξεκίνησε από balland, Ιουνίου 06, 2005, 06:50:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

OMG!....  :shock:

na pou eixa dikio gmt...  :roll:

OXI

OXI

OXI

OXI

....

nomizw ta exw 3anapei se allo post, an exei kaneis thn upomonh na ta brei as dwsei ena link giati bariemai na 3anagrafw, kai einai e3alou wra na thn kanw me elafra.

Alla gia mia teleutaia fora... [size=18]OXI!!! den douleuei h me8odos tou grammatoshmou![/size]

ksenixths

pisteyw oti sou leipei aytoektimhsh aytopepithish kai ola ta se ayto-

mathe na pisteyeis ston eaytos sou gia na pisteyoun kai oi alloi se sena

balland

Παράθεση από: "ksenixths"pisteyw oti sou leipei aytoektimhsh aytopepithish kai ola ta se ayto-

mathe na pisteyeis ston eaytos sou gia na pisteyoun kai oi alloi se sena

ειναι αποτελεσμα κ καταληξη της απορριψης ολα τα 'αυτο' που μου λειπουν..

ksenixths

tote xreiazesai epimonh kai ypomonh.epeishs kalyteres epiloges nomizw balland

balland

Παράθεση από: "ksenixths"tote xreiazesai epimonh kai ypomonh.epeishs kalyteres epiloges nomizw balland

ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

Anonymous

Ballandako
Έχω μάθει να μη χαϊδεύω αυτιά.
Έχεις βάλει ένα ολόκληρο post φίλε μου με αναφορά αποκλειστικά εσένα και θέμα πώς να βρεις την χαμένη σου αυτοεκτίμηση και όλα τα άλλα «αυτό» που λέει και ο ksexixths όπως και εσύ.
Αν αυτό δεν είναι κλάψα τότε τι είναι?
Το είπα και χιουμοριστικά για να είναι πιο χαλαρό.

Νομίζω μόνο εσύ μπορείς να βρεις την λύση και μόνο εσύ ξέρεις που πονάς.
Αρκεί να αποφασίσεις να βάλεις μόνος σου το δάχτυλο μέσα στην πληγή (αν υπάρχει τελικά γιατί εγώ προσωπικά αμφιβάλω ότι υπάρχει).
Τα περισσότερα είναι παιχνίδια του μυαλού.
Είναι όμως το δικό σου μυαλό και εσύ πρέπει να κανείς κουμάντο μαζί του και όχι ότι θα αμολάμε εμείς εδώ και την κάθε μας άποψη προβαλλόμενη μέσα από τα δικά μας βιώματα και όχι τα δικά σου.

Να θυμάσαι ότι ο αισιόδοξος λέει το ποτήρι μισό γεμάτο και ο απαισιόδοξος μισό άδειο.
Το αστείο είναι ότι κλασικό επιχείρημα του κάθε απαισιόδοξου είναι ότι είναι ρεαλιστής.

Όπως είπες όμως η απάντηση μου είναι μακριά από τις κινήσεις που κανείς.
Το εύχομαι και εγώ αυτό

kathreftis

Θα  συμφωνήσω  με  τον  KOSTASD33  με  μια  μικρή  διαφορά .....
  .....αναρωτιέμαι  αν  η  κλάψα  είναι  αληθινή  η  αν  είναι  μηχανή .

PoiSoN_GiRL

Αγαπητε balland ,
καποτε χαρακτηριστηκα ως ''αρνητικο'' ατομο μονο και μονο απο ενα απλο upload καποιου θεματος ..
Οπως σου ειπα και τοτε , ουτε κρινω κανεναν , ουτε και χαρακτηριζω κανεναν αβασανιστα .. αλλα ακομη κι αν το κανω , κραταω την αποψη μονο για τον εαυτο μου , δεν την μοιραζομαι με κανεναν και δεν την εκθετω στους αλλους γυρω μου.
Προσπαθησε να μην σκεφτεσαι λοιπον αρνητικα .. γιατι αυτο βγαινει προς τα εξω εντονα.. και δεν ειναι οτι καλυτερο.
Για να μπω στο θεμα τωρα, οπως γνωριζεις κι εγω εδω και πολυ καιρο βρισκομαι μακρια απο σχεσεις .. αυτο ομως ειναι επιλογη μου.Μπορει να φαινεται ψυχρο και αποτομο, αλλα ειναι ρεαλιστικο. Επελεξα να ειμαι μονη μου μεχρι να βρω κατι που θα με ''κρατησει''
Την συγκεκριμενη μου επιλογη δεν θα την αιτιολογησω σε κανεναν και δεν θα απολογηθω ποτε για τις προσωπικες μου επιλογες. Ειναι κατι που αφορα αποκλειστικα και μονο εμενα.
Θελω να καταληξω στο οτι εμεις οι ιδιοι ευθυνομαστε για τις επιλογες μας και κανεις αλλος.
θα σταθω σε μια φραση σου : ''δεν νομιζω να ζαλισα καποια απο οσες αφορα αυτο το τοπικ.. ''
Το συγκεκριμενο τοπικ θα επρεπε να αφορα εσενα και οχι καποια αλλα ατομα , εφοσον εσυ εισαι αυτος που ζηταει εμμεσα ''βοηθεια''
Σαφως θα αναφερεται και σε αλλα ατομα .. αλλα πιστευεις οτι τα ατομα στα οποια αναφερεται νιωθουν ανετα με το να το διαβαζουν ?
Πιστευω πως εισαι ενα ατομο ικανο να παλεψει και να παρει στα χερια του την μοιρα του.. ειναι ασκοπο να ψαχνεις το πως και το γιατι οταν δεν ψαχνεις βαθια μεσα σου να βρεις τι ειναι αυτο που πραγματικα ευθυνεται ..
Για μενα λοιπον ειναι καλυτερα να τα βρεις πρωτα με τον εαυτο σου (εμενα προσωπικα η αποριψη που λες μου δειχνει ελειψη εμπιστοσυνης στον εαυτο σου και αυτοπεποιθηση μηδεν) κι απο εκει και στο εξης σιγουρα θα βρεις το ''λαθος'' και θα το διορθωσεις.
Ψαξε μεσα σου και οχι γυρω σου και σιγουρα θα την βρεις την ακρη σου

minoraki

Παράθεση από: "balland"με συγχωρειτε που δεν απαντησα σε οσους δεν μπηκαν καν στην διαδικασια να  προσπαθησουν να καταλαβουν τι ρωταω κ το εριξαν στον χαβαλε πριν καλα καλα υπαρξει συζητηση..

σε οσους απαντησα θελω να πω οτι δεν ειναι απαντησεις αντιδραστικες!!!
φιλτατε μπαλλαντ! οπως καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις πιο πανω, η απαντηση σου απευθυνεται και σε μενα! δεν μπηκα στη διαδικασια να σου απαντησω, διοτι δεν σε ξερω σχεδον καθολου....απο τα λιγα που εχουμε πει μεσω του φορουμ και στο τσατ λεγοντας ο ενας στον αλλον μια καλημερα, δεν μπορω να πω οτι εχω καταλαβει και πολλα για σενα.....οποτε, οποιαδηποτε απαντηση και εαν σου εδινα, αυτη θα ηταν "εξ απαλων ονυχων"! και, φιλτατε μπαλλαντ, δεν θα ηθελα να κανω κατι τετοιο....κατι τοσο βιαστικο ή επιπολαιο....το θεμα σχεσεις, ειναι αρκετα σοβαρο νομιζω, και χρηζει ιδιαιτερας προσοχης! συμφωνω απολυτα με οσα σου εγραψε ο κωστας.....εχω πει και εγω σε αλλο τοπικ για το θεμα της αισιοδοξιας και της απαισιοδοξιας! δωσε χρονο στον εαυτο σου για να ηρεμησει, σκεψου τι λαθη εχουν γινει στο παρελθον, κανε την αυτοκριτικη σου και νομιζω οτι σιγα-σιγα κατι θα αλλαξει.....οπως ειπε και ο κωστας, εμεις θα σου δωσουμε την συμβουλη μας, συμφωνα με αυτα που εμεις εχουμε ζησει, συμφωνα με τις δικες εμπειριες.....αλλα την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ.....γιατι εσυ εισαι υπευθυνος για τον εαυτο σου....οποιαδηποτε βιαστικη κινηση και εαν κανεις αυτη τη στιγμη, νομιζω οτι θα ηταν λαθος.....και προ παντων, μην ακολουθησεις καποια τυχαια συμβουλη που θα σου δωσει ενας φιλος, χωρις να την εξετασεις.....χωρις να την φιλτραρεις μεσα απο τα δικα σου θελω, τις δικες σου επιθυμιες, τα δικα σου βιωματα! κατι τετοιο εκανα και εγω καποια στιγμη στη ζωη μου και το μετανοιωσα πικρα! ακολουθησα δλδ την συμβουλη μιας πολυ καλης φιλης μου, η οποια, παντοτε καλοπροαιρετα με συμβουλεψε για κατι που εγω ειχα την εντελως αντιθετη γνωμη....ομως λογω του οτι δεν ημουν και τοσο καλα ψυχολογικα τοτε, εκανα το μεγαλο λαθος! αυτα απο μενα! φιλικωτατα παντοτε! Π Ο Λ Λ Υ!

Teo

Παράθεση από: "balland"σε αντιπαραθεση του τοπικ
"τι μου βρηκε"
το ερωτημα μου ειναι αυτο εδω...

"ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΙ ΤΙ ΛΕΩ-ΚΑΝΩ ΣΤΡΑΒΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ??"

κομμενα τα "δεν ειμαι σε φαση για σχεση"..
αν ημουν αλλιωτικος θα ησουν κ θα παραησουν σε φαση
οχι για σχεση μονο..αλλα κ για πολλα αλλα!!!!

περιμενω τις πιο σκληρες κριτικες...

[size=14]Δεν πιστευω οτι ειναι σωστο να βλεπεις το ποτηρι μισο-αδειο, καλυτερα να το βλεπεις μισογεματο. Μην σκεφτεσαι τι κανεις/λες/εχεις  εσυ κακο, να σκεφτεσαι οτι ακομη δεν εχεις βρει απλα τον ανθρωπο που ταιριαζει μαζι σου. Για κουραγιο και υποστηριξη σκεψου τους παρακατω στιχους...[/size][/color]

[size=16]"....αφου εισαι ωραιος και μετρας,
γιατι να την θυμασαι
καν' την αντικατασταση,
και παλι μαγκας θα'σαι!...."
[/size][/color]

(Τι εγραψε ο ποιητης;)

Τελος παντων κοιταμε μπροστα. Δεν τελειωσαν ουτε οι πορτοκαλιες ουτε τα πορτοκαλια!

KiSSeS

geia sas ki apo mena!  :)

pragmatika de mporw na katalavw giati kollane polloi an8rwpoi etsi me kapoion pou touw "ftunei" 'h apla de tous 8elei...

genika san an8rwpos egw, de mporw ka8olou tous an8rwpous pou prospa8oun na me kanoun na niwsw tupseis gia kati pou ais8anomai. "Auto niw8w megale! an de sou aresei provlhma sou! de mporeis na katakrineis ton allon epeidh den sumfwnei me auta pou niw8eis kai skeftesai!"

tetoies katastaseis exw zhsei polles fores kai to asxhmo einai oti o allos se xtupaei aluphta 8ewrontas oti etsi 8a se riksei. ean zhtaei ton oikto kai thn luphsh mou tote to petuxainei akrivws! giati tetoia atoma de mporeis na ta sevasteis, oute na ta 8ewrhseis upeu8una kai aksiopista. kai ka8omai kai skeftomai... "exw ta dika mou provlhmata na skeftw. giati na ka8omai na asxoloumai kai na fortwnomai pragmata allwn pou den ufistantai kan san provlhma?"

h autopepoi8hsh kai h autoektimhsh eksartatai apo emas ka8ara! emeis thn anevazoume ki emeis thn katevazoume. to na rixnoume to ftaiksimo stous allous einai h eukolh lush pou mas voleuei olous kai perimenoume apo tous allous na mas lusoun ta provlhmata.

Balland sorry gia to sklhro ths ekfrashs, alla gia skepsou ligaki... Poios eisai? Ti 8eleis? Poia einai ta standar sou? Ti zhtas apo mia kopela? To vriskeis pragmatika apo authn pou 8eleis eniote 'h apla kollas me ena mono stoixeio ths? Kai telos, giati perimeneis apo kapoion allon na sou deiksei poios eisai kai de to vlepeis esu o idios ston ka8reuth? Giati ekei vriskontai ola... Katse mprosta ston ka8reuth kai des ton eauto sou... oxi mono ekswterika, des ti niw8eis kiolas. ti sou aresei ti de sou aresei. Auto to pragma de mporei na to kanei kanenas allos para mono esu! Kai ksekolla ligo to mualoudaki sou apo thn kopelia pou apo oti katalava de se 8elei. de mporeis na to allakseis auto. giati loipon na ka8esai na thn kathgoreis pou de se 8elei kai na kakomoiriazeis, anti na koitakseis paradipla na vreis kati kainourio na asxolh8eis????? tetoies katastaseis einai psuxof8ores kai gia tis 2 pleures. kai to kako einai oti de katalhgoun pou8ena, para mono sta xeirotera, px. na mhn milate, na antipa8hsei o enas ton allon, klp klp....

sugnwmh kai pali alla auth einai h dikh mou apopsh.  :)

LaStDrIvE

Re man... ekatsa kai diabasma me prosoxi afta pou  grafeis.... arketes fores mou thymiazeis tin tainia Fight Club....

Ta bazeis me ton eafto sou kai tsakwnese mazi tou kai exw tin entipwsi esy ton prokaleis gia kati tetio.
To dimopsifisma leei OXI stin aftokatastrofi!!!!

apla pare tin zwi ligo stin plaka... kai fisika otan kapou klinei mia porta anoigei mia alli. No worries!

Episis to monadiko pou kaneis mesa sto topic einai na anakiklwneis pragmata pou xereis gia esena idi. kai afto mou kanei kati san <<paidia thelw na me lipaste....>> . Oti kalutero gia na pei kapios peri emfanisi mizerias.

To na dixneis "sad" den ferneis simera kanenan konta su, logo tis koinwnias kai ton peristasewn.. mono kapion pou einai sinexia sad kai melangxolikos se tetio bathmo den thelei/anazita kapoios/oia.

Mou fernoun sto nou "taktikes" tou 1940-70  stin ellada... pou o allos "eliwne" me Xanthopoulo kai Kazatzidi...to xenitemeno, ftwxo apo tin moira moutzomeno paidi pou sigginei ton kosmo gyro tou gia na ton agapaei. me mia diefkrinisi oti tote afta den itane apotelesmata epilogon tou alla twn tote gegonotwn gia epibiwsi. Twra eimaste 2005...eite to theloue eite oxi kai kairoi alaxan...

Emeis eimaste ypefthinoi gia tin siberifora mas kai den mas fteei kanenas na ton katigoroume kai na prospathoume na  ton kanoume na niwthei asxima kai tipsois gia kapia apofasi pou pire kai itane enantia sta dika mas "thelw".

Kratas tin ebiria kai sinexizeis gia kati neo xwris na kratas kakies kai misos pros to prwosopo tou.

Propantwn na xekinas kati pou kanei gia psixologiko polemo skiniko - se basanizw/pedevw....kai to dakry sou xara sta xeilia mu- ...lathos megisto kat eme....

Mono ton eafto mas vlaptoume pernontas  tin methodo tou "esy ftes gia tin katastasi pou eimai kai se kanw na ponesis gia afto" ws gknwmona kai kanenan allon. Afto se kanei na meneis stasimos, san ta nera mias limnis,  me apotelesma na mouxliazoun logo aftis tis stasimotitas.
Kalosorise tin idea tis Exelixis!!!!

Opws lene kai oi Clash ... Stay free (of mind) !!!!

Cos years have passed and things have changed
And I move anyway I wanna go

I'll never forget the feeling I got
When I heard that you'd got home
An' I'll never forget the smile on my face
'cos I knew where you would be
An' if you're in the crown tonight
Have a drink on me
But go easy...step lightly...stay free

den exw kati allo na su pw.... oi stoixoi ta lene ola...

Na eisai kala  kai sorry gia afta pou eipa den tha sou pw.. afou mas edwses to dikaioma na poume tin apopsi mas anoigontas afto to topic.

filika
LaStDrIvE R.I.P

balland

Παράθεση από: "KostasD33"Ballandako
Έχω μάθει να μη χαϊδεύω αυτιά.
Έχεις βάλει ένα ολόκληρο post φίλε μου με αναφορά αποκλειστικά εσένα και θέμα πώς να βρεις την χαμένη σου αυτοεκτίμηση και όλα τα άλλα «αυτό» που λέει και ο ksexixths όπως και εσύ.

ωπα...
εδω εχετε παρει στραβα ολο το τοπικ δηλ...
κ ρωταω το εξης..
οταν το ανεβασα ειδατε οτι εγραψα
'σε αντιπαραθεση του τι μου βρηκε?"
ετσι απο περιεεργεια ρωταω τωρα..
το οτι στο τελος εγραψα για κριτικες
δεν σημαινε οτι ειναι τοπικ μονο για εμενα..
εγω μετα απο αυτη την παρεξηγηση ζητω να σβηστει αυτο το θεμα
κ ας μην ασχοληθει κενενας αλλος σας παρακαλω...

οσο για καποια μηχανη που πηρε το ματι μου,
λυπαμαι κ μονο που το σκεφτηκε!

ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"1ον)δεν το εβαλα το θεματακι για να ξεκοψω οποιον μου την πει..

2ον)γιατι δεν ειναι διπλα μου καμια απο αυτες
που θα ηθελα να ειναι αφου δεν το βλεπω??

εξηγουμαι πως μιλαω για καποιες που εδειξα ενδιαφερον
κ με καποιο τροπο τους το ειπα με πραξεις..

συγνωμη που επεμβαινω, αλλα εμενα η λογικη μου μου λεει, πως οταν βλεπω εναν ανθρωπο να μιλαει σε πρωτο προσωπο και ζηταει την κριτικη προφανως το θεμα τον αφορα κατα μεγαλο ποσοστο ..
Το δευτερο που παρατηρω ειναι η κριτικη στην κριτικη που εσυ ο ιδιος ζητησες .. Το οτι καποιος ανεφερε την λεξη ''μηχανη'' δεν σημαινει οτι δεν μπορει να εχει προσωπικη αποψη και γνωμη την στιγμη που εσυ ο ιδιος του ζητας να μιλησει ασκωντας ''σκληρη κριτικη'' ...
Το να διαγραφει λοιπον ενα θεμα με βρισκει αντιθετη ..
Στην τελικη ας δειξουμε σεβασμο στα ατομα που σπαταλησαν εστω και δυο λεπτα απο τον χρονο τους για να απαντησουν.
Μπορει ομως να ξαναδιατυπωθει το θεματακι , να γινει μια πιο σαφης διατυπωση εστω ..

Υ.Γ. Το quote εγινε στο συγκεκριμενο ποστ για να σου δειξω οτι μονος σου ''οδηγησες'' το θεματακι σε λαθος δρομο..

και παλι συγνωμη για την επεμβαση, θεωρω ομως οτι εφοσον μπηκα στον κοπο απο την αρχη να συμμετεχω στο θεμα .. μου πεφτει κι εμενα ενας λογος να συμφωνησω ή να διαφωνησω με την διαγραφη του

Atma

ωπα...
εδω εχετε παρει στραβα ολο το τοπικ δηλ...
κ ρωταω το εξης..
οταν το ανεβασα ειδατε οτι εγραψα
'σε αντιπαραθεση του τι μου βρηκε?"
ετσι απο περιεεργεια ρωταω τωρα..
το οτι στο τελος εγραψα για κριτικες
δεν σημαινε οτι ειναι τοπικ μονο για εμενα..
εγω μετα απο αυτη την παρεξηγηση ζητω να σβηστει αυτο το θεμα
κ ας μην ασχοληθει κενενας αλλος σας παρακαλω...

οσο για καποια μηχανη που πηρε το ματι μου,
λυπαμαι κ μονο που το σκεφτηκε!

ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..

Και τόπικ ολόκληρο για την πάρτυ σου
μπορείς να αναρτήσεις..
προσωπικά δεν βλέπω που το λάθος..
Ωραία ''απέτυχες'' στην προσπάθεια μιας σχέσης
δεν πήρες προφανώς απαντήσεις που να σε κάλυψαν
και ρωτάς τους λοιπούς φορουμίστες να σου πουν πως σε βλέπουν
Μόνο εσύ σε ξέρεις καλύτερα
εμείς εισπράττουμε ένα μέρος σου..
πιθανολογούμε και αστειευόμαστε
αλλά την απάντηση την ξέρεις καλύτερα εσύ.
Για έναν άνθρωπο που άνοιξε την καρδιά του και εκτέθηκε
ζητώντας και την πιο σκληρή μας κριτική για τον ίδιο
θέμα του δεν σβήνετε..

337 Επισκέπτες, 1 Χρήστης