Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 261
  • Total: 261

Απίστευτο.. ε;

Ξεκίνησε από kouklitsa, Ιουνίου 07, 2005, 02:12:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kouklitsa

Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.

Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο.

Ατίπτσυεο ε;

Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae.

The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe.

Fcuknig amzanig huh?

riaghul

κια τρωα εσυ  θελιες να το
κατλααβυομε ολο ατυο??

:lol:  :lol:

Αν δεν ηατν απο το Κατμπιριτζ...
δεν θα το πιτσυεα!!!!!

:)

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! Βρε παιζακιααααααα .... μολις ξυπνησα η κουνιοτραμπαλισμενη και νομιζα οτι ειχα προβλημα προσαρμογης !! Εψαχνα να δω τι δεν παει καλα τοση ωρα !! χαχαχαχαχα ! Μην μου τα κανετε αυτα με το πρωτο ξυπνημα γιατι προβληματιζομαι !! χαχαχαχαχα !  :lol:  :lol:  :lol:

[size=18]Ατίπτσυεο ! Ατίπτσυεο !!!!!![/size]

chriastina

poison σε καταλαβαίνω,εγώ το διάβασα πρωί στην δουλειά και άνοιξα ΑΜΕΣΩΣ το συρτάρι να βρω τα γυαλάκια μου........ που ήδη φορούσα!!!!!!

Πάντως είναι ένα καλό παράδειγμα για τις δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου και αν δεν κάνω λάθος πάνω σε αυτή την δυνατότητα βασίζεται και η μέθοδος της κάθετης ανάγνωσης που μας επιτρέπει να διαβάσουμε ένα βιβλίο 200 σελίδων σε λιγότερο απο 2 ώρες!!!!!!!!!!!!

Anonymous

Κάθετη ανάγνωση??   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: Εγώ διαβάζω μόνο οριζόντιος, πεσμένος μπρούμυτα μάλιστα. :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: χριστε μου! τι εχουν να διαβασουν ακομα τα ομορφα ματακια μας!

LaStDrIvE

kapoies fores nomizw oti etsi grafw kai egw ..kai giafto katalabenete ti grafw:PPP

Ntama

ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Κουκλίτσα μου έγραψες λέμε!!!  :wink:  :wink:

(Σου χρωστάω τηλεφωνάκι... μην με παρεξηγείς... την εβδομάδα που μας πέρασε... τα ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!! :shock:  :shock:  Συνέβη κάτι φοβερό στη ζωή μου... Θα σου εξηγήσω... τα φιλάκια μου και την αγάπη μου  :)  :) )

balland

Enia

Παράθεση από: "LaStDrIvE"kapoies fores nomizw oti etsi grafw kai egw ..kai giafto katalabenete ti grafw:PPP

exoume dei kai xeirotera...  8)  opote eimaste kala ekpaideumenoi  :P

KAPAKIIIIII...  :twisted:

lol  :lol:

fmas

Εγώ πάντως έβγαλα συμπέρασμα για το τι λέει η κουκλίτσα........

Είμαι Χάλια??????????????

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"Εγώ πάντως έβγαλα συμπέρασμα για το τι λέει η κουκλίτσα........

Ο γιατρος (εγω δηλαδη) πιστευει οτι εισαι περδικι !! Μην ξεχνας να πινεις το σιροπακι σου .. να μην βγαινεις εξω στο κρυο χωρις κασκολ και απαραιτητο αξεσουαρ .. το αδιαβροχο ..  :P  :P

Υ.Γ. Να ανησυχω που απο μικρη γραφω και διαβαζω μπρουμυτα ?? (και μαλιστα στο πατωμα !!) huh ! βιτσια !!  :P

riaghul

Προς το παρον μας προβληματιζει Η καθετη γραφη...

Εσυ εντασσεσαι στην οριζοντια...

Φυσιολογικη....σε βρισκω,...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "riaghul"Προς το παρον μας προβληματιζει Η καθετη γραφη...

Εσυ εντασσεσαι στην οριζοντια...

Φυσιολογικη....σε βρισκω,...

Ουφ !!!!!! να 'σαι καλα Ριακι μου !! Προβληματιστηκα το απροσαρμοστο !! χαχαχαχαχα ! σμουτςςς  :wink:

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "fmas"Εγώ πάντως έβγαλα συμπέρασμα για το τι λέει η κουκλίτσα........

Ο γιατρος (εγω δηλαδη) πιστευει οτι εισαι περδικι !! Μην ξεχνας να πινεις το σιροπακι σου .. να μην βγαινεις εξω στο κρυο χωρις κασκολ και απαραιτητο αξεσουαρ .. το αδιαβροχο ..  :P  :P

Υ.Γ. Να ανησυχω που απο μικρη γραφω και διαβαζω μπρουμυτα ?? (και μαλιστα στο πατωμα !!) huh ! βιτσια !!  :P

Γιατρέ μου ευχαριστώ πολύ................................

Αναφορικά με το διάβασμα και εγώ μπρούμυτα διαβάζω.... (εννιότε και ανάσκελα.........)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

261 Επισκέπτες, 0 Χρήστες