Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 526
  • Total: 526

ΟΤΑΝ ΤΟ "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..."

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 09, 2005, 01:19:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Eley8eros

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "Eley8eros"Καλώς ή κακώς ΔΕΝ υπάρχει Για ΠΑΝΤΑ!
Δεν ειναι εύκολο ο χωρισμός θέλει δύναμη!
Οταν τον "προσφέρεις" πρέπει να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον άλλο να σε ξεπεράσει.

Ελευθερε, σε πάω με τα 1000 !!!!!

σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςς
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Eyxaristw...

Eley8eros

Παράθεση από: "Ntama" ... και ένα άλλο τραγούδι λέει...

Εδω διαφωνούμε κάθετα......... Εχω γιορτή....  Τα πάντα είναι για καλό... ακόμη κι ο χωρισμός...

spell

Παράθεση από: "fmas"Για πάντα μαζί για πάντα μαζί
Σ' αυτό το ανηφόρι που λένε ζωή
Για πάντα μαζί κι ας έρθουν καημοί
Μαζί θα μας βρούνε για πάντα μαζί....

(Γ. Πάριος)

Φμας, με ολο το σεβασμο και την εκτιμηση που εχω  για το ατομο σου,
δυστυχως, ο Γ. Παριος δεν το γευθηκε αυτο. Οποτε ατοπη και η αναφορα σου, Αντιλαμβανομαι οτι κατι σου συνεβη, αλλα τελικα ξερεις... το για παντα μαζι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
Ακομα και οταν οοοολα πανε καλα καποιος παντα φευγει πρωτος.

Απλα σκεψου το και πες μου αν εχω αδικο

Φιλικα
η μαγεμενη

PoiSoN_GiRL

ετσι ακριβως ειναι spellbound ..
ακομη κι οταν ολα πηγαινουν καλα ΠΑΝΤΑ καποιος φευγει πρωτος ..
θα συμφωνησω μαζι σου χωρις δευτερη σκεψη..
Τιποτα δεν ειναι μονιμο , τιποτα δεν κραταει για παντα , ολα ειναι σχετικα , ετσι και το ''για παντα'' ειναι για οσο κρατησει ..

LaStDrIvE

Πιστεύω ότι το "πάντα" μένει για πάντα... το μαζί είναι αυτό που κάποτε ίσος να χαθεί.
Το πάντα είναι κάτι χωρίς να μπλέκεται η ύλη απλά η ιδέα, το μαζί όμως είναι και ιδέα και ύλη μαζί..

και χωρίς να είσαι μαζί με κάποιον που αγαπάς, το "πάντα" μένει μέσα σου, καταφύγιο στις αναταραχές και "αμαμνησεις" τις ζωή σου.

Το πάντα είναι η διάρκεια τις μαγείας του ερωτα που ζεις με κάποιον και δεν θέλεις να χάσεις ποτε...έστω και εάν κάποιος φύγει.

"Magic never dies, magic is in the air"...

Enia

βρε που μας βγήκε και ρομαντικός ποιητής το punkaki!  :P

PoiSoN_GiRL

ειναι ειναι !! (τον εδωσα στεγνα !) γιαυτο τον αγαπαω !!  :wink:

LaStDrIvE

αλητo γιατί με έδωσες βρε?τώρα θα γίνει χαμός από μηνύματα στο mailbox μου.. oxouuuu.... xeexexxe :***

PoiSoN_GiRL

who ?? me ?? εξκιουζ μι μπατ εγω δεν ξερει τιποτα ..  :P  :P  :P

(εγω φταιω βρε που φροντιζω να σε αποκαταστησω .. αντε μην αρχισω την γκρινια παλι !)  :lol:  :P

apol

το για παντα μαζι  ειναι η ασφαλεια του τωρα..........

olive

..... το "για παντα μαζι" ειναι η ουτοπια μας για κατι που 8α τελειωσει ετσι κι αλλιως...!!! :roll:  :?  :(

victoria

Μη μου χαλατε το ονειρο βρε παιδια...εχω δει σχεσεις που αντεξαν και τελειωσαν μαζι...

apol

ο ερωτας και  το σεξ περιεχουν το στοιχειο της υπερβολης λογω της μεγαλειωδους σημασιας τους...............

olive

...τιποτε δεν κραταει για .."παντα"  ..και αν υπηρξαν σχεσεις που κρατησαν στον χρονο ηταν...."μαζι"??????...αραγε??? αν μπορουσαμε να τους ρωτησουμε.. και αν ελεγαν και αλη8εια.... :lol:  :roll:

526 Επισκέπτες, 0 Χρήστες