Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΠΟΣΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΓΝΟΣ/Η ΕΙΣΑΙ ;

Ξεκίνησε από gavrina, Ιουνίου 10, 2005, 10:41:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

χμ ειναι φωσφοριζε  :?:  ειναι το σουσαμι της κυριας ανοιξε :?:  :oops:

kuria

χμ ναι... λαμπει σαν το βορειο σελας ενα πραμα... τωρα ποσα σουσαμια θα χρειαστεις για να ανταποκριθει αυτο δεν το ξερω...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papi

χμ αμα το τσιμπισο θα παρει αμεσως μπρος..δεν θα θελει αλλο σουσαμι... :sonstige:

kuria

χμ την τελευταια φορα μαλλον δεν χρησιμοποιησα αρκετα το μαστιγιο και τωρα βγαζεις γλωσσιτσα βρωμοπαιδο...    :roll:

papi

:P  :P  :P  :P  ναι μεχρι να το βγαλεις..το σουσαμι θα εχει κανει ολη την δουλεια στα κολπικα υδατα.... :clown:

kuria

χαχαχαχαμενοοοοοο στο τελος θα το πιστεψουν και θα ζητουν να μαθουν λεπτομερειες...     :P  :P

papi

ας το μαθουν..εμεις θα περασουμε καλα....αυτοι θα μεινουν με την απορια..πως...γιατι...με τι..και η κυρια αυτο....και το παπι το αλλο...εμ ετσι ειναι αυτα :P

kuria

Παράθεση από: "papi"ας το μαθουν....   :arrow:  ας τους το πουμε...  εμεις θα περασουμε καλα....     :arrow:  αναμφισβητητα...    αυτοι θα μεινουν με την απορια..    :arrow:  ας προσπαθησω να τους την λυσω....   πως...   :arrow:  οπως μας βγει... γιατι...    :arrow:  ετσι μας αρεσει...  με τι..   :arrow:  με αυτα που διαθετουμε...   και η κυρια αυτο....    :arrow:  και οχι μονο...    και το παπι το αλλο...     :arrow:  και οχι μονο...     εμ ετσι ειναι αυτα    :arrow:  καταλαβατε ή να τα επαναλαβουμε; :P

papi

χαχαχαχαχαχαχαχα καλο σμουτςςςς :lol:  :lol:  :lol:

mourmouritsas

aiollus

29% και μια φλεγομενη μπαλιτσα!!!!

Αυτο τωρα ειναι καλο η κακο????

ena_megalo_keno

35& kai flegomenh mpala  ]abyssos h p........ toy anthropou  [/color]:roll:  :P  :P  :P

heinrich

23 και έπεσε και φωτιά να με κάψει το άθλιο

isabella

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

heinrich

13%

μα φυσιολογικά τα βρήκα όλα

540 Επισκέπτες, 1 Χρήστης