Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 497
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 586
  • Total: 587
  • Leon

ΟΡΕΞΟΥΛΕΣ.... :twisted:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 13, 2005, 04:36:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παρούσα, παρούσα!!! :D:D:D

Ευελπιστώ ότι τα είπατε και ιδιαιτέρως και δεν αρκεστήκατε σε όσα ειπώθηκαν εδώ.

Ένα θα σου πω αγαπητέ Γιάννη (ή μήπως να σε λέω 'κουμπάρε'? :P )
Η Μαιρούλα είναι κουκλάρα! Γκομενάρα! Για ψυχικά χαρίσματα δεν λέω αφού τα βλέπεις μόνος σου. Τις 'κρυφές' της χάρες, ας σου τις αποκαλύψει η ίδια! ;););)

Να με κρατάτε ενήμερη!!  8)

Anonymous

ego pantos exo n apo oti oso plhsiazei to kalokairi , toso pio dyskola pao sth douleia , thelo diakopoules , mpanakia , platsa  ploutsaaaaa
pote tha kano mpania ego eeeeee??? pote tha gino louomenos???
dyskola ta pragmata fetos......

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: χμχμχμχμχμχμχμχμχμχμ! μαιρουλα....τσαγκαροδευτερα..αλλα απο ορεξεις ειμαστε μια χαρα, οπως βλεπω.....και με το "πονηροματακι" ολα καλα τα βρισκω :)  :)  :) .....χμχμχμχμχμχμχμ.....για να δουμε τι θα δουμε λοιπον!
λες βρε?  8)  8)  8)

Enia

Παράθεση από: "summer_time"ego pantos exo n apo oti oso plhsiazei to kalokairi , toso pio dyskola pao sth douleia , thelo diakopoules , mpanakia , platsa  ploutsaaaaa

σάμμερ, υπάρχουν και χειρότερα αν σε παρηγορεί αυτό... τουλάχιστον έχεις τον καλό καιρό. εδώ πάλι συνέφιασε...  :cry:

ΚΟΥΜΠΑΡΑΑΑΑΑ! τι νέα από το μέτωπο? την κανονίσατε τη συνάντηση?  :D

Ntama

Παράθεση από: "summer_time"ego pantos exo n apo oti oso plhsiazei to kalokairi , toso pio dyskola pao sth douleia , thelo diakopoules , mpanakia , platsa  ploutsaaaaa

μαζαζάκι θέλεις Νικολάκη μου??  ]

Ntama

Παράθεση από: "minoraki":roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: χμχμχμχμχμχμχμχμχμχμ! μαιρουλα....τσαγκαροδευτερα..αλλα απο ορεξεις ειμαστε μια χαρα, οπως βλεπω.....και με το "πονηροματακι" ολα καλα τα βρισκω :)  :)  :) .....χμχμχμχμχμχμχμ.....για να δουμε τι θα δουμε λοιπον!
λες βρε?  8)  8)  8)

Μινοράκι μου, με φλερτάρει ασύστολα...  ]

Ntama

Παράθεση από: "Enia"Παρούσα, παρούσα!!! :D:D:D

Ευελπιστώ ότι τα είπατε και ιδιαιτέρως και δεν αρκεστήκατε σε όσα ειπώθηκαν εδώ.

Η Μαιρούλα είναι κουκλάρα! Γκομενάρα! Για ψυχικά χαρίσματα δεν λέω αφού τα βλέπεις μόνος σου. Τις 'κρυφές' της χάρες, ας σου τις αποκαλύψει η ίδια! ;););)

Κουμπαρούλααααααααααααααααααααααααα
Σ'εχασα προν στιγμήν και ανησυχησα!! ]Επιφυλλάσομαι... να στα ανταποδώσω μόλις τα χρειαστείς!!  :wink:  :wink:
Οσο για την συνάντηση, μάλλον θ'αργησει γιατι Αθηνα εγώ, Θεσσαλονικη ο Γιαννάκης  :? [/b][/color]

Ntama

Παράθεση από: "Enia"Παρούσα, παρούσα!!! :D:D:D

Κουμπαρούλααααααααααααααααααααααααα
Σ'εχασα προν στιγμήν και ανησυχησα!! ]Επιφυλλάσομαι... να στα ανταποδώσω μόλις τα χρειαστείς!!  :wink:  :wink:

color=red]Οσο για την συνάντηση, μάλλον θ'αργησει γιατι Αθηνα εγώ, Θεσσαλονικη ο Γιαννάκης  :? [/color][/color]

minoraki

μαιρουλιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....τι ειδους ερωτηση ειναι αυτη? τι να κανεις?  :shock:  :shock:  :shock: ακομα δεν εκανες? βουυυυυυυυυυυυρρρρρρρρ για το ψητο κουκλα μου!  :D  :D  :D......
και....που'σαι.....περιμενω νεα εεεεεεεεε???? μη με αφησεις ανενημερωτη!

Ntama

Ματάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Που είσαι σήμερα καλό μου?????  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"μαιρουλιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....τι ειδους ερωτηση ειναι αυτη? τι να κανεις?  :shock:  :shock:  :shock: ακομα δεν εκανες? βουυυυυυυυυυυυρρρρρρρρ για το ψητο κουκλα μου!  :D  :D  :D......
και....που'σαι.....περιμενω νεα εεεεεεεεε???? μη με αφησεις ανενημερωτη!

Φυσικά και θα ήσουν η πρώτη που θα ενημέρωνα γυναικάρα μου... Αλλά είπαμε... Αθήνα εγώ, Θεσσαλονίκη ο Γιαννάκης...  ]

minoraki

:evil:  :evil:  :evil:  :evil: φτου να παρει η ευχη....στη θεσσαλονικη ειναι ο υποψηφιος? βρε τι παθαμε με τους θεσσαλονικιους!
κανενας πιο κοντα δεν υπαρχει βρε κομπαρα μου? :roll:  :roll:  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki":evil:  :evil:  :evil:  :evil: φτου να παρει η ευχη....στη θεσσαλονικη ειναι ο υποψηφιος? βρε τι παθαμε με τους θεσσαλονικιους!
κανενας πιο κοντα δεν υπαρχει βρε κομπαρα μου? :roll:  :roll:  :roll:

Αστα να πάνε φιλενάδα.... με τραβάει η "πατρίδα" η Θεσσαλονίκη...

eye_

Ματάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Που είσαι σήμερα καλό μου?????  

8)  8)  8)
vlepw kai xazeuw maraki...
ligo einai na vlepeis na mas pantreuoun????  

:twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

χαχαχαχα! κάτσε και απόλαυσε Γιάννη! ειναι αυτό που λένε 'αυτός κοιμάται και η τύχη του δουλεύει'  :P

Προβλέπω να στη στέλνουμε συστημένη τη Μαιρούλα.  :wink:

586 Επισκέπτες, 1 Χρήστης