Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 356
  • Total: 356

...Άτιτλο...

Ξεκίνησε από Atma, Ιουνίου 13, 2005, 10:10:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Άτμα τι έγινε?! την έκανε τελικά την πρόταση?! ορίστηκε η ημερομηνία?!

ΦΙΛΙΠΠΑΣ

Παράθεση από: "Atma"Ένας φίλος μας σκέφτεται
να παντρευτεί μια γυναίκα
η οποία όμως έχει αλλάξει το φύλο της σε γυναίκα..
δηλ ήταν άντρας

Να το πάρει το κορίτσι ;
*που λέει και το άσμα*

Ποια η άποψη σας για τέτοια ζητήματα;
το θεωρείτε κατακριτέο;
είναι ταμπού;
Πως θα αντιδρούσατε εσείς;

Δεν  είμαι  ρατσιστής  οπός  θέλουν  να  αποκαλούνται  αυτη
    ένα  είναι  σίγουρο  ότι  σε  λίγα  χρόνια  δεν  θα  ύπαρχοι  άντρας
 Μας  βομβαδηζουν  από όλες  της  μεριές  
Πχ» τηλεόραση  κάθε  εκπομπή  και  είναι
Κάποιος  μέσα  έχει  γίνει  μόδα  παρασύρονται  όλη  λένε  ότι  είναι  γκε’ι :cheers:  :cheers:  :cheers:
Ντρέπονται  να  πουν είμαι  πουσσσσσττ :evil:  :evil:
Αυτά  είχα  να  πω  εγώ  τώρα  η  σειρά  σας  :salut:  :salut:

Enia

τσ τσ τσ... ισοπέδωση...

δεν είναι το ίδιο βρε Φίλλιπα... διάβασε την πρώτη απάντησή μου παραπάνω, μην επαναλαμβάνομαι...

και δεν βλέπω να απαντάς άμμεσα στην ουσία της ερώτησης...

λες πως δεν είσαι ρατσιστής, αλλά αν σε ενδιέφερε μια κοπέλα και σου εξομολογείτω πως κάποτε ήταν άντρας τι θα έκανες!? πως θα αντιδρούσες και γιατι?

ΦΙΛΙΠΠΑΣ

Παράθεση από: "Enia"τσ τσ τσ... ισοπέδωση...

δεν είναι το ίδιο βρε Φίλλιπα... διάβασε την πρώτη απάντησή μου παραπάνω, μην επαναλαμβάνομαι...

και δεν βλέπω να απαντάς άμμεσα στην ουσία της ερώτησης...

λες πως δεν είσαι ρατσιστής, αλλά αν σε ενδιέφερε μια κοπέλα και σου εξομολογείτω πως κάποτε ήταν άντρας τι θα έκανες!? πως θα αντιδρούσες και γιατι?

Με  ρότας  αν  με  ενδιέφερε μια  τέτοια  κοπέλα
Τη θα  έκανα αν  μου  έλεγε  ότι  ήταν  άντρας  
Επειδή  έχω  κάνη  παρέα  με  μια  παρτίδα  
Από  αυτούς   και  ξέρω  πως  σκέφτονται  
‘θα  έστριβα  δια του  αραβονος
Υ,Γ   Δεν  έχω  πάει  με  κανεναν  τους  
παρέα  έχω  κάνη  μόνο    θα  προτιμούσα
να τον  βάλω  σε  ένα  τούβλο μέσα  πάρα  
σε  αυτούς   κατάλαβες ¨΄ πως  θα  αντιδρούσα ?

Enia

μάλιστα... τι να πω...  :roll:  :?

freak

χμμμ.... αναρωτιεμαι παντως... αν εγω πω στον Φιλιππα οτι καλυτερα για την ανθρωποτητα να τον βαλει σε ενα τουβλο θα θεωρηθει προσωπικη επιθεση κ θα παει στα διασπαρτα αλλα η δικη του ρατσιστικη, ομοφοβικη τοποθετηση παραμενει στο φορουμ ελευθερα ως μνημειο κατανοησης?

συγκεκριμενα παντως δεν καταλαβαινω γιατι φοβασαι οτι δεν θα μεινουν ανδρες φιλιππα.. αν δεν εισαι ενημερος η ομοφυλοφιλια δεν ειναι νοσημα, ποσο μαλλον μεταδοτικο οπως η ανθρωπινη βλακεια. η μεν πρωτη ειναι καθαρα η σεξουαλικη επιλογη καποιου, κ δεν ειναι θεμα χομπυ-επαγγελματικης ανελιξης-μοδας-η οτιδηποτε αλλο (δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν κ τετοιοι καμμενοι που επιλεγουν κατι μονο κ μονο για να ανεβουν).

η δε δευτερη αποτελει νοσημα το οποιο μεταδιδεται απο ατομα που πασχουν απο ελλειψη κατανοησης, απο τονισμενο εγωισμο, απο υπερβολικη αδιαφορια για τον συνανθρωπο τους, απο φασιζουσα νοοτροπια (του στυλ εγω μονο εχω το δικαιωμα να λεγομαι αντρας γιατι παω με γυναικες), απο απαξιωση (καλυτερα να τον βαλω σε τουβλο παρα σε αυτους), απο γενικευμενη αγνοια οφειλομενη σε παθογενειες του περιβαλλοντος που αναπτυχθηκε ο πασχων, απο συγχιση εικονων κ παραδειγματων (εκλαμβανουν τα παρακμιακα σηριαλ που δειχνει η τηλεοραση κ τις καρικατουρες που προβαλουν για τους ομοφυλοφιλους ως επιστημονικα πειραματα η ως ντοκυμαντερ αγνοωντας οτι οι εγκυκλοπαιδικες γνωσεις που θεωρουν οτι περνουν δεν ειναι τπτ αλλο παρα προιον καποιων ηλιθιων σεναριογραφων σε συνεργασια με ηλιθιους ηθοποιους που δεχονται να ερμηνευσουν τους συγκεκριμενους ρολους) κ τελος απο προσωπικη ανασφαλεια (ισως?) για το φυλο του (πχ. δεν θα μεινουν αντρες σε λιγο)....

βρωντοφωναζει λοιπον ο πασχων ομοφοβικος την απεχθεια του για τους ομοφυλοφιλους ωστε να επιβεβαιωσει στα θηλυκα της αγελης τον ρολο του επιβητορα. απο την στιγμη ομως που ο ομοφυλοφιλος εχει απεμπολισει τον συγκεκριμενο ρολο με τα θηλυκα η συγκεκριμενη πρακτικη του πασχοντος ειναι ανευ ουσιας. διατρανωνει την απεχθεια του ως προς αυτους λεγοντας πως καλυτερα να την βαλει σε ενα τουβλο παρα σε ενα πστη (αν κ με την εξελιξη του ορου στην νεοελληνικη που σημαινει κ τον διπροσωπο, υπουλο κλπ πστης μπορει να ειναι κ ενας/μια ετεροφυλοφιλος/η). τελος παρολο που οι παρενεργειες της συγκεκριμενης αρρωστειας ποικιλουν αναλογα την περιπτωση, ολες οι περιπτωσεις εχουν ενα κοινο στοιχειο. Ολοι οι ασθενεις ομοφοβικοι εχουν κανει παρεα με ομοφυλοφιλους κ τους εχουν σιχαθει. Ολοι μα ολοι εχουν καταλαβει την διεθνη συνομωσια των ομοφυλοφιλων κ ολοι μα ολοι καταφεραν να ξεφυγουν κ ως προφητες (ισως το matrix να ειναι αληθεια) ηρθαν να σωσουν τα πληθη απο παρομοιες παρεκτροπες.

προτεινομενη θεραπεια: εκτεταμενη ενασχοληση (3 με 4 ωρες ημερησιως) με παιχνιδια τυπου Barbie & Bibibo κ πανυγηρικο καψιμο ανδροπρεπη πολεμοχαρων παιχνιδιων τυπου G I Joe, Playmobil, η στερεοτυπικων παιγνιων οπως τα ποδοσφαιρακια κ τα αυτοκινητακια, κλπ. επαφη με την ''γυναικεια'' πλευρα του εαυτου τους (τουλαχιστον 1 ωρα την ημερα) κ τελος 200mlg υπνωτικων χαπιων (ανα 2ωρο) ετσι ωστε το βρουτο ανδρικο μυαλο τους να ειναι σε υπνωση συνεχως.

Εαν ο πασχων δεν επανερθει (παταξει την ομοφοβια του, απελευθερωσει την ομοφυλοφιλικη του επιθυμια κ γινει ανθρωπος με κατανοηση κ αγαπη προς τον συνανθρωπο του) τοτε χρηζεται αναγκαιος ο εγκλεισμος του σε κοιτωνα ψυχικα ασθενων (εδω ο ορος ψυχικα ασθενης χρησιμοποιειται με την αντι-ψυχολογικη του σημασια).

εκ των γιατρων.

συντροφικα.

Leon

Παράθεση από: "freak"χμμμ.... αναρωτιεμαι παντως... αν εγω πω στον Φιλιππα οτι καλυτερα για την ανθρωποτητα να τον βαλει σε ενα τουβλο θα θεωρηθει προσωπικη επιθεση κ θα παει στα διασπαρτα αλλα η δικη του ρατσιστικη, ομοφοβικη τοποθετηση παραμενει στο φορουμ ελευθερα ως μνημειο κατανοησης?
...........

loool

ο φόβος φιλάει έρημα.............. :wink:

Υ.Γ.
Τα συγχαρητήρια μου πάντως για την υποδειγματική χρήση του  QUOTE που κανεις πλέον με μια μονο εφημερεύουσα διασπασούλα

Anonymous

Επί της ουσίας του θέματος ας απαντήσω κι εγώ διότι ως Leon με πιάνει το σοβαρό μου και ξενερώνω.

Το θέμα πιστεύω δεν είναι τόσο για την αποδοχή η όχι του γάμου ή της συμβιώσεως μεταξύ ομοφυλοφιλων και αν το γνώριζε ο άλλος  από πριν ή όχι, αλλα τον κρυφό περιρρέοντα ρατσισμό που μας βγαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Φυσικά εδώ να σημειώσουμε ότι συχνά όσο αφορά εμάς τα "αρσενικά" δεν μας χαλάει να βλέπουμε ομοφυλόφιλες γυναίκες σε περιπτύξεις και εκεί ανεβαίνει και το εγώ μας (τρομάρα μας δηλαδή).

Και εγώ έχω να δηλώσω ότι δεν με έλκει με κανέναν τρόπο η ομοφυλοφιλική σχέση. Από την άλλη όμως τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή δεν με αφορά, στον βαθμό που σέβεται και την δικη μου και δεν προσπαθεί να αποδείξει ότι όλοι, λίγο, το έχουμε το "βίτσιο".

Αυτός είναι ο από την άλλη μεριά ρατσισμός που υπάρχει σε μέγιστο βαθμό στα ομοφυλόφιλα άτομα.

Εν κατακλείδι πιστεύω ότι ακόμα και αν αντιμετωπίζουμε, τα άτομα με ομοφυλόφιλες επιλογές στην ερωτική τους ζωή, ως κάτι το ασθενές ή με συμπάθεια και κατανόηση και αυτό είναι μια προσβολή της προσωπικότητας ανθρώπων, όχι μονο ισάξιων αλλα που συχνά διέπρεψαν σε πολλούς τομείς περισσότερο από πολλούς ετερόφυλους (ξεκινώντας από αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα)............

freak

Παράθεση από: "KostasD33"αλλα τον κρυφό περιρρέοντα ρατσισμό που μας βγαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Φυσικά εδώ να σημειώσουμε ότι συχνά όσο αφορά εμάς τα "αρσενικά" δεν μας χαλάει να βλέπουμε ομοφυλόφιλες γυναίκες σε περιπτύξεις και εκεί ανεβαίνει και το εγώ μας (τρομάρα μας δηλαδή).

συμφωνω πληρως.

Παράθεση από: "KostasD33"Και εγώ έχω να δηλώσω ότι δεν με έλκει με κανέναν τρόπο η ομοφυλοφιλική σχέση. Από την άλλη όμως τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή δεν με αφορά, στον βαθμό που σέβεται και την δικη μου και δεν προσπαθεί να αποδείξει ότι όλοι, λίγο, το έχουμε το "βίτσιο".
Αυτός είναι ο από την άλλη μεριά ρατσισμός που υπάρχει σε μέγιστο βαθμό στα ομοφυλόφιλα άτομα.

διαφωνω, οχι γιατι εχω μιλησει με ολους τους ομοφυλοφιλους κ τις ομοφυλοφιλες του κοσμου κ ξερω αλλα γιατι πιστευω οτι ουτε εσυ το εχεις κανει για να γενικευεις ετσι.

συντροφικα.

υγ. κ συνεχιζω με απιστευτες τεχνιτες στην συνετη χρηση του quote.

Enia

ναι... εγώ θα συνεχίσω να επανέρχομαι στο αρχικό του θέματος και ρωτάω...:

κατά πόσο [size=18]κάποιος που έχει κάνει αλλαγή φύλου[/size] (έχει αλλάξει στην εμφάνιση, στη συμπεριφορά, στα χαρτιά, ακόμα και το φύλο στο πιστοποιητικό γεννήσεως (!) ) [size=18]είναι ομοφυλόφιλος!!!???[/size]

και για να απαντήσω (αν δεν έχει γίνει ακόμα σαφές δηλ) εγώ πιστεύω ακράδαντα πως άπαξ και γίνει η αλλαγή φύλλου είναι γυναίκα! δεν έχει τπτ το ανδρικό πλέον πάνω της!! οπότε δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις μια γυναίκα που επιλέγει να πηγαίνει με άντρες ομοφυλόφυλη! (duh!!)

να δώσω και μια άλλη διάσταση όμως στο θέμα... ας σκεφτούν το αντίστοιχο υποθετικά και οι γυναίκες της παρέας... αν γνωρίζατε κάποιον που σας γοήτευεται (ως άνθρωπος και ως άντρας) που σας 'πήγαινε', και σας εξομολογείτω πως κάποτε υπήρξε γυναίκα... (ας υποθέσουμε πως δεν θα υπήρχε οργανικό πρόβλημα, η τεχνολογία κάνει θαύματα)... πως θα αντιδρούσατε!!??
και το αυτό για τους άντρες... αν η φίλη/αδερφή/γνωστή/συγγενής σας, σας παρουσίαζε αυτό το 'πρόβλημα', πως θα αντιδρούσατε, τι θα την συμβουλεύατε να κάνει?!

έχω την εντύπωση πως δεν θα ήταν ίδια η ομοφοβία σας, κι ούτε θα μιλάγατε για αφανισμό του γυναικείου φύλου...

freak

θες να πεις πως η ομοφοβια μαστιζει τους αντρες?

Atma

μπρε Φιλίπ τι θα γίνει;;;;;;;;;;;;;
κλαψψψψψψψψψψψψψ
πάτα το άντ ριπλάι

απαντάς μπρε πουλί μου μέσα στα λόγια του φρικ

μην πείτε κουότε σε όλες τις βερσιόν διαθέτουμε :P  :P  :P

Atma

Παράθεση από: "ksenixths"xmmmmmmmmmm

mporeis na me peis opistodromiko.mporei na eimai lathos,mporei kai aytoi na mhn ftaine gi'ayto pou einai.alla opote me plhsiase kapoios gay h trans den tou bghke se kalo.pragmatika den tous xoneyw.opote kalytera na mhn pw thn gnwmh mou

ναι σε λέω οπισθοδρομικό...

Παράθεση από: "summer_time"eyxaristo de tha paro , de xathikane oi gynaikes (akomh)
den to katakrino alla ego de tha to ekana prosopika , mhn trelathoume ki olas

χμμμμ
κομμάτι ρατσιστικά βλέπετε τους ομοφυλόφυλους :?

Atma

Παράθεση από: "Enia"Άτμα τι έγινε?! την έκανε τελικά την πρόταση?! ορίστηκε η ημερομηνία?!

ναι μπρε την Κυριακή που μας έρχετε..

και κάπου αλλού γράφεις
Κώδικας [Επιλογή]
κατά πόσο κάποιος που έχει κάνει αλλαγή φύλου (έχει αλλάξει στην εμφάνιση, στη συμπεριφορά, στα χαρτιά, ακόμα και το φύλο στο πιστοποιητικό γεννήσεως (!) ) είναι ομοφυλόφιλος!!!???
και για να απαντήσω (αν δεν έχει γίνει ακόμα σαφές δηλ) εγώ πιστεύω ακράδαντα πως άπαξ και γίνει η αλλαγή φύλλου είναι γυναίκα! δεν έχει τπτ το ανδρικό πλέον πάνω της!! οπότε δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις μια γυναίκα που επιλέγει να πηγαίνει με άντρες ομοφυλόφυλη! (duh!!)

είναι θέμα μυαλού
και αποδοχής των υπολοίπων
είναι δύσκολο να το αποδεχθούν σαν έννοια..σαν κατάσταση...σαν γεγονός...

Enia

άντε βρε atma, με το καλό, να ζήσουν ευτυχισμένοι! και στα δικά μας!!

και freak μου...

Παράθεσηθες να πεις πως η ομοφοβια μαστιζει τους αντρες?

φυσικά και δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό, αλλά τουλάχιστον από τις κουβέντες που έχουμε κάνει μέσα σε αυτό το site θα μπορούσα να αναφέρω τουλάχιστον τρεις-τέσσερις άντρες που εξέφρασαν ενδοιασμούς με το όλο θέμα, και μάλλον καμμία γυναίκα... και αν είμαι λάθος γι'αυτό βάζω και το αντίστοιχο ερώτημα, για να δούμε απόψεις...

356 Επισκέπτες, 0 Χρήστες