Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 308
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 316
  • Total: 317
  • Leon

Ανακαλύψετε το δείκτη της ηθικής σας...

Ξεκίνησε από Atma, Ιουνίου 13, 2005, 10:15:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Θα τον φωτογράφιζα έγχρωμο και μετά θα του έδινα μία για να παεί απ' ευθείας στον πάτο......

Bijoux

κουράγιο παιδιά θα βρω το τεστ
καπου θα το παράχωσα :?

STAVROYLITA

:P
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΩ.Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!

selene

Εγώ πάλι θα τον φωτογράφιζα κ μετά θα του έσωζα τη ζωή!!Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πεθαίνουν!!Ούτε καν το συγκεκριμένο που έχει σκοτώσει τόσους!!Τη φωτογραφία θα τη χρησιμοποιούσα μετά για να τον κάνω ρόμπα κ θα βγαινα κ ηρωίδα!!Χιχιχιχιχιχιχιχι!! :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

_MAIRA_

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είστε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο Μαϊάμι για την ακρίβεια. Η περιοχή επλήγη από τυφώνα που έχει προκαλέσει φοβερές πλημμύρες. Επικρατεί το απόλυτο χάος γύρω σας. Παντού γύρω σας υπάρχουν μεγάλες ποσότητες νερού. Εσείς είστε φωτογράφος και συνεργάζεστε με το CNN. Βρίσκεστε στη μέση του απόλυτου χάους, Η κατάσταση είναι απελπιστική. Εσείς προσπαθείτε να τραβήξετε φωτογραφίες που να απεικονίζουν αυτή την κατάσταση όσον το δυνατό πληρέστερα. Γύρω σας υπάρχουν κατεστραμμένα σπίτια, άνθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού αλλά δεν τα καταφέρνουν... Το νερό καταστρέφει και εξαφανίζει τα πάντα.

Ξαφνικά Βλέπετε έναν άνθρωπο να προσπαθεί να κρατηθεί σε ένα κορμό δέντρου για να σωθεί. Αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή και να μην παρασυρθεί από το νερό. Πλησιάζετε προς το μέρος του... Αυτός ο άνθρωπος σας φαίνεται γνωστός και κατά μία έννοια σπουδαίο πρόσωπο... Ξαφνικά τρώτε φλασιά. Ναι! Είναι ο George W. Bush αυτοπροσώπως!!!

Την ίδια στιγμή παρατηρείτε πως τα ορμητικά νερά είναι έτοιμα να τον παρασύρουν... Έχετε δύο επιλογές: Μπορείτε να τον σώσετε ή μπορείτε να τραβήξετε την καλύτερη φωτογραφία της καριέρας σας. Δηλαδή από τη μία μεριά μπορείτε να σώσετε τη ζωή του George W. Bush ενώ από την άλλη μπορείτε να κερδίσετε το βραβείο Πούλιτζερ φωτογραφίζοντας τον θάνατο του πιο ισχυρού ανθρώπου του πλανήτη.

Και ερχόμαστε στην ερώτηση (σας υπενθυμίζω ότι πρέπει να απαντήσετε με πλήρη ειλικρίνεια):

Θα τραβούσατε έγχρωμη ή ασπρόμαυρη φωτογραφία; ασπρομαυρη και γρηγορη ...μετα θα τον εσωζα ομως

spellbound

Τεσπα....

επειδη υπηρξα δις στη Φλοριντα εν καιρω τυφωνων...

ΣΩΣΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ!!!

Οσο για τον επαρατο, ε... τωρα ασπρομαυρη η εγχρωμη, το αποτελεσμα μετραει  ]

manager

Παράθεση από: "freak"siga mhn ton fwtografiza ton bush k ton ka8e bush. 8a tou edina mia na paei ston pato k 8a eixa ena filo na me bgalei fwtografia thn wra pou to kanw.......twra aspromayrh mallon logw mourhs......

KΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

+1

panthiras_44

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ  

ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΘΕΜΑ  ΔΙΚΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ  ΕΓΩ ΖΩ ΣΤΟ ΜΙΑΜΙ  ......ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΥΦΩΝΕΣ  ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ  ..ΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΖΑ  Η ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΩΖΑ  .....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΕΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ  .ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΩΖΑ ..,,,

spellbound

Ε... καλα να παθεις τοτε !!   ]

ntomatas

Είσαι στο Μαϊάμι, καταστρέφεται η Αμερική κι εσύ θα τραβήξεις τον Bush;;; Ας σοβαρευτούμε... τραβάς φωτογραφίες την καταστροφή και τις πουλάς στη μέση ανατολή!!!  :mryellow:

Πιο σίγουρα λεφτά κι από στιμμένο στοίχημα!!!  :mryellow:

Και σε έγχρωμο! Φωτίζει περισσότερο!  :mryellow:

kuria

[quote user="kuria" post="54884"]αντί να τραβήξω φωτογραφίες θα σκυλοπνιγόμουν σε μια άκαρπη προσπάθεια να τον ανασύρω... καθότι ο τύπος είναι εντελώς ηλίθιος και νομίζοντας πως προσπαθώ να τον ξεμαλλιάσω προκειμένου να μη βγει όμορφος στη φωτογραφία θα αντιστεκόταν σθεναρά...[/quote]

και η απαντηση του ψυχοτεστ φανταζομαι θα ειναι:

[size=24]μια ζωη ηλιθια![/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

E, συγνώμη... 'Εχω μια απορία! Άσχετη προς το θέμα βεβαίως... :smile:

Παρατηρώ ότι η kuria παλιότερα έγραφε σε άψογη τονιζόμενη γραφή, γιατί άραγε το άλλαξε σε άνευ?  :roll:

'Οσον αφορά στην ερώτηση...
Θα φώναζα δυνατά να με ακούσει κάποιος να τον σώσει τον άνθρωπο! Τι στο καλό! :razz:

katinaki

απλά θα προσπεράσω...  :mrgreen:
ούτε "φωτογραφιστό" δεν θέλω να τον θυμάμαι

larus audouinii

Είστε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο Μαϊάμι για την ακρίβεια
ωραία

Η περιοχή επλήγη από τυφώνα που έχει προκαλέσει φοβερές πλημμύρες. Επικρατεί το απόλυτο χάος γύρω σας. Παντού γύρω σας υπάρχουν μεγάλες ποσότητες νερού.
ωχ

Εσείς είστε φωτογράφος και συνεργάζεστε με το CNN

:roll:

Βρίσκεστε στη μέση του απόλυτου χάους, Η κατάσταση είναι απελπιστική. Εσείς προσπαθείτε να τραβήξετε φωτογραφίες που να απεικονίζουν αυτή την κατάσταση όσον το δυνατό πληρέστερα. Γύρω σας υπάρχουν κατεστραμμένα σπίτια, άνθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού αλλά δεν τα καταφέρνουν... Το νερό καταστρέφει και εξαφανίζει τα πάντα.
Ξαφνικά Βλέπετε έναν άνθρωπο να προσπαθεί να κρατηθεί σε ένα κορμό δέντρου για να σωθεί. Αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή και να μην παρασυρθεί από το νερό. Πλησιάζετε προς το μέρος του... Αυτός ο άνθρωπος σας φαίνεται γνωστός και κατά μία έννοια σπουδαίο πρόσωπο... Ξαφνικά τρώτε φλασιά. Ναι! Είναι ο George W. Bush αυτοπροσώπως!!!

χαχαχαχα

Την ίδια στιγμή παρατηρείτε πως τα ορμητικά νερά είναι έτοιμα να τον παρασύρουν... Έχετε δύο επιλογές: Μπορείτε να τον σώσετε ή μπορείτε να τραβήξετε την καλύτερη φωτογραφία της καριέρας σας. Δηλαδή από τη μία μεριά μπορείτε να σώσετε τη ζωή του George W. Bush ενώ από την άλλη μπορείτε να κερδίσετε το βραβείο Πούλιτζερ φωτογραφίζοντας τον θάνατο του πιο ισχυρού ανθρώπου του πλανήτη.

Και ερχόμαστε στην ερώτηση (σας υπενθυμίζω ότι πρέπει να απαντήσετε με πλήρη ειλικρίνεια):

Θα τραβούσατε έγχρωμη ή ασπρόμαυρη φωτογραφία;

1.Τι ρωτάει το τεστ...
2.τον θάνατο βρε;
3,απίθανο να είχα μαζι μου φωτογραφική, αλλά αν δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, αν ηταν η δουλειά μου και το μόνο που μπορούσα να κάνω τελικά,  ασπρόμαυρη

316 Επισκέπτες, 1 Χρήστης