Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 256
  • Total: 256

Παρασκευή 24/06 : ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Ξεκίνησε από Enia, Ιουνίου 15, 2005, 04:09:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Λοιπόοοοον... *Ένια παίρνει το σοβαρό της... Γκουχ-γκουχ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η Λίλα (a.k.a. Enia) θα βρίσκεται στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου μέχρι και νωρίς τη Δευτέρα 27 Ιουνίου.
Όσοι πιστοί (και άπιστοι) προσέλθετε!!!

Σημείωση: το Σάββατο δεν παίζει, έχω να πάω σε γάμο! (και στα δικά μας! :P)

Την δε κυριακή κάποιος (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε :P) μου έχει τάξει θαλασσίτσα και μπανάκι!

Οπότε...

freak [/b](κατά κόσμον Κωσταντίνος). Τώρα δεν έχει λόγο να γλιτώσει! :wink:    

Για όποιον δεν μπορεί να παρεβρεθεί... λυπάμαι χάσατε!!!  :twisted:

Anonymous

Εγώ θα έρθω γιατί θέλω να σε γνωρίσω (άσε που την last time δε μπόρεσα και έσκασα ]

kuria

μήπως να το κάναμε καστέλα ή πασαλιμάνι μεριά, οπότε θα βόλευε η πρόσβαση προς πειραιά με τον ηλεκτρικό και θα γλυτώναμε την κυκλοφοριακή κόλαση της παραλιακής παρασκευή βράδυ;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Anonymous

Παράθεση από: "kuria"μήπως να το κάναμε καστέλα ή πασαλιμάνι μεριά, οπότε θα βόλευε η πρόσβαση προς πειραιά με τον ηλεκτρικό και θα γλυτώναμε την κυκλοφοριακή κόλαση της παραλιακής παρασκευή βράδυ;

Μήπως να το κάναμε στο Σ.Ε.Φ (σταθμός τρένου Φάληρο) που έχει 2 μαγαζιά, το Olympico και το NAI ...και είναι γνωστό σε όλους...(πρόσβαση και από αττική οδό...και άφθονο πάρκινγκ...και εύκολη πρόσβαση από το τρένο και τη γέφυρα του Καραϊσκάκη??)

Anonymous

Χμμμμμμμμμμ....μία άλλη λύση είναι να την κάνουμε στο παρκάκι της γειτονιάς μου  ]

fmas

Παράθεση από: "Enia"Λοιπόοοοον... *Ένια παίρνει το σοβαρό της... Γκουχ-γκουχ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η Λίλα (a.k.a. Enia) θα βρίσκεται στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου μέχρι και νωρίς τη Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Την δε κυριακή κάποιος (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε :P) μου έχει τάξει θαλασσίτσα και μπανάκι!

Οπότε...

A ρε enia...... Όλο ανάποδες ημερομηνίες.... Μια βδομάδα αργότερα θα κατεβώ εγώωωωωωωωωωωωωωω..... Φτου και ήθελα να σε γνωρίσω.......

cuba

ego 8a proteina sef. sto olymbico.  pasalimani h kastela exei thn kinisi toys paraskeyh brady.

ksenixths

lila mou ela apo ayto na eimaste oloi mazi!!!!

to allo einai apithano na mporesw na katebw gmt :(  :(  :(  :(

tha balw ta klamata :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: [size=24][/size]

freak

Παράθεση από: "Enia"Λοιπόοοοον... *Ένια παίρνει το σοβαρό της... Γκουχ-γκουχ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Οπότε...

k poios sou exei taksei mpanio ????????????

PoiSoN_GiRL

[size=24]και φυσικα εγω θα ερθω τρεχοντας !!!!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!![/size]

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ksenixths

me kanete kai zouleyw :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Enia

ksenixth και fmas: τι να κάνω κι εγώ βρε παιδάκια?! τότε τον κανόνισαν οι φίλοι μου τον γάμο, αυτό το εισιτήριο το έχω κλείσει εδώ και κανά τρίμηνο! αν δεν παντρεύονταν τα παιδιά δεν θα ερχόμουν καθόλου.  :roll: που θα μου πάτε, κάποια στιγμή θα σας πετύχω... φιλαράκια έχω στη θεσαλονίκη αρκετά πια, και ακόμα και για δουλειές πρέπει να περάσω κάποτε... λόγος υπάρχει, αν βρεθεί και χρόνος (και χρήμα) σας έρχομαι εγώ! οτσέι?  :wink: :*

Κωσταντίνε... μη με συγχίζεις!!!  :twisted:

σε όλους τους υπόλοιπους: δεν το ξέρω το Olympico, αλλά αφού λέτε πως βολεύει και το προτείνετε... οκ!  :D

[size=18]Olympico σου ερχόμαστε!!![/size]

freak

mhn se sygxizw? a katalaba egw sto proteina.........
kala ela esy k 8a se paw OPOU 8es.

ektos apo mpouzoukia.

PoiSoN_GiRL

freak σε κοβω στον Ζαφειρη Μελα να πετας τα γαρουφαλα με τις χουφτες ... χαχαχαχαχαχα !! (και να καταληξεις στον Μελα τελικα .. μην το αναφερεις .. θελω να κρατησω την καλη εικονα που εχω για σενα !! )

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"freak σε κοβω στον Ζαφειρη Μελα να πετας τα γαρουφαλα με τις χουφτες ... χαχαχαχαχαχα !! (και να καταληξεις στον Μελα τελικα .. μην το αναφερεις .. θελω να κρατησω την καλη εικονα που εχω για σενα !! )

poison les na katalhksw na akouw "EISAI AMARTWLH DEN SE 8ELW PIA"? den prokeitai k to kserei k h idia. k gia ayto exei papsei na me prhzei sxetika. h monh paraxwrhsh pou kanw einai oti sta gene8lia ths paw opou 8elei....alla mono gia aythn thn mera...k ekei pali se synergasia me allous k alles prospa8oume na thn apotrepsoume apo to na zhthsei pista. me liga logia to elegxw.

256 Επισκέπτες, 0 Χρήστες