Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 290
  • Total: 290

''ΤΡΙΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Ιουνίου 15, 2005, 07:24:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΟΣ.ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 6 ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ.Ο ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.... ΠΑΝΟΣ

Enia

Βρε σεις!!! βγάλτε καμμια φωτό! αποθανατίστε τέτοια ιστορικά γεγονότα να τα μοιραστείτε μαζί με εμάς που δεν μπορούμε να σας δούμε εν ώρα δράσης!!!

Atma

Παράθεση από: "Enia"Βρε σεις!!! βγάλτε καμμια φωτό! αποθανατίστε τέτοια ιστορικά γεγονότα να τα μοιραστείτε μαζί με εμάς που δεν μπορούμε να σας δούμε εν ώρα δράσης!!!

συμφωνώ με την ένια
αύριο ένια περίμενα τυφώνα :P  :P  :P

και μπρε πάνο παίζετε με παιδιά από εδώ
ή με άλλους
και εννοώ οι ομάδες ποιες είναι;;

Evitaki

κ ποια ομαδα νικησε μεχρι τωρα???????
να μαθω κ εγω τπτ γιατι αν περιμενω
να μου πει ο πανος
σωθηκα :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

εμενα ας με σκουντησει καποιος την συγκεκριμενη ωρα και μερα γιατι ειμαι ξεχασιαρα και θα ξεχασω παλι ..  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

kuria

Ποδοσφαιρο μεταξύ ομάδας a33 και ομάδας Σουδανών. Το σκορ είναι 0-12 και λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή κερδίζουν φάουλ οι Σουδανοί. Ο Λήμνιος τερματοφύλακας δίνει οδηγίες στο τείχος αλλά παρατηρεί ότι οι παίχτες είναι γυρισμένοι ανάποδα και τον κοιτάζουν.
Αυτός έκπληκτος τους λέει:
Τι με κοιτάτε ρε παιδιά; τη μπάλα κοιτάξτε!
Και ο Πάνος αμυντικός:
Τι λες ρε; να χάσουμε τέτοιο γκολ;

φιλάκιαααααααααααααααα
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "Enia"Βρε σεις!!! βγάλτε καμμια φωτό! αποθανατίστε τέτοια ιστορικά γεγονότα να τα μοιραστείτε μαζί με εμάς που δεν μπορούμε να σας δούμε εν ώρα δράσης!!!

συμφωνώ με την ένια
αύριο ένια περίμενα τυφώνα :P  :P  :P

και μπρε πάνο παίζετε με παιδιά από εδώ
ή με άλλους
και εννοώ οι ομάδες ποιες είναι;;
ατμα δεν εχεις δει απ οτι φαινεται τις αλλες ανακοινωσεις.για να σε ενημερωσω ομως μια και με ρωτας σε προσωπικο επιπεδο οτι παιζουμε με την ομαδα της εφημεριδας στην οποια και εργαζομαι...πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "kuria"Ποδοσφαιρο μεταξύ ομάδας a33 και ομάδας Σουδανών. Το σκορ είναι 0-12 και λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή κερδίζουν φάουλ οι Σουδανοί. Ο Λήμνιος τερματοφύλακας δίνει οδηγίες στο τείχος αλλά παρατηρεί ότι οι παίχτες είναι γυρισμένοι ανάποδα και τον κοιτάζουν.
Αυτός έκπληκτος τους λέει:
Τι με κοιτάτε ρε παιδιά; τη μπάλα κοιτάξτε!
Και ο Πάνος αμυντικός:
Τι λες ρε; να χάσουμε τέτοιο γκολ;

φιλάκιαααααααααααααααα
....ναι μαρια μου ετσι εγιναν τα πραγματα...φιλακια πολλα κουκλιτσα μου..  πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εμενα ας με σκουντησει καποιος την συγκεκριμενη ωρα και μερα γιατι ειμαι ξεχασιαρα και θα ξεχασω παλι ..  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
αχ αυτη η αμνησια σου...να δω οταν σε παντρεψω θα θυμηθεις να εισαι εκει΄; πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "evita_79"κ ποια ομαδα νικησε μεχρι τωρα???????
να μαθω κ εγω τπτ γιατι αν περιμενω
να μου πει ο πανος
σωθηκα :P  :P  :P  :P  :P
..βρε εβιτακι εδω εχουμε βγαλει τοσες ανακοινωσεις.δεν διαβασες τιποτα;εχουμε κερδισει ματια μου σε ολους τους αγωνες....φιλακια.  πανος

Panagiotis

καλη μου ενια εχει βγαλει ο ''λημνιος''φωτογραφιες με τους ''σουδανους''αγκαλια.μιλαμε αν τις δεις ειναι χαρμα οφθαλμων....φιλακια πανος

kouklitsa

Τελικά τι κάναμε βρε παιδιά; Κερδίσαμε; Χάσαμε; Το Σουδάν πάλι εκεί ήταν;
Εχμ... όχι να το πάρω πάνω μας.. αλλά αν δεν είναι οι φανατικές υποστηρίκτριες της ομάδας... αποσυντονίζεστε;;
(καλά λένε οτι οι cheerleaders είναι πολύ σημαντικές για μια ομάδα ή είναι όλα υπερβολές;;; )

Evitaki

θα πω την αληθεια.......
αλλα μη με μαλωσεις
ΤΣΟΥ δεν διαβασα τιποτα :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Panagiotis

Παράθεση από: "evita_79"θα πω την αληθεια.......
αλλα μη με μαλωσεις
ΤΣΟΥ δεν διαβασα τιποτα :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
EISAI APARADEKTH EVITOYLA...EDW GINETAI ENAS KAKOS XAMOS ME MHNYMATA STO FORUM KAI SY AGNOEIS TOYS FILOYS SOY KAI TIS PODOSFAIRIKES IKANOTHTES TOYS;  NTROPH.   PANOS

Evitaki

egv agnow osoys me agnooyn......
kanenan allo

ntrepomai alla ti na kanw?
toylaxiston to paradexthka
k stamata na me malwneis mwle :(  :(  :(

290 Επισκέπτες, 0 Χρήστες