Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ???

Ξεκίνησε από KiSSeS, Ιουνίου 17, 2005, 11:54:25 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

*Ένια ξεκινά σχέδια της εκστρατείας 'Σώστε το αθώο σαυροπούλι από τον αιμοβόρο Τάο-Τάο!!!' ]

Πριζόνα, μη φοβάσαι βρε συ, αφού το σαυροπούλι τρέφεται με σοκολάτες μια χαρά θα τα βρείτε τα δυο σας!  :tongue:
Να φροντίσουμε μονάχα για extra supplies, μην ξεμείνουμε γιατί μετά θα τρέχουμε οι υπόλοιποι να γλιτώσουμε όχι από το σαυροπούλι, αλλά από το ποϊζονάκι!  :tongue:

ksenixths

xaxaxaxaxaxa.tha swthoun ola lilaki:)

den ksanasxoloume me to ti tromazei to poisonaki

megagh kopela einai as to kanonisei monh ths :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"*Ένια ξεκινά σχέδια της εκστρατείας 'Σώστε το αθώο σαυροπούλι από τον αιμοβόρο Τάο-Τάο!!!' ]

Πριζόνα, μη φοβάσαι βρε συ, αφού το σαυροπούλι τρέφεται με σοκολάτες μια χαρά θα τα βρείτε τα δυο σας!  :tongue:
Να φροντίσουμε μονάχα για extra supplies, μην ξεμείνουμε γιατί μετά θα τρέχουμε οι υπόλοιποι να γλιτώσουμε όχι από το σαυροπούλι, αλλά από το ποϊζονάκι!  :tongue:

Λιλακι επρεπε να δεις την τεραααααααααστια πρασινη σαυρα που ειχα την χαρα να γνωρισω ...  :shock:  :shock:
Δεν ειμαι σιγουρη αν μετα την γνωριμια σας θα ηθελες ακομη να την προστατευσεις ! λοοοολ  :P

Ntama

Ψάχνετε κατοικίδιο???

Αν ναι, περάστε μια βόλτα από το σπίτι μου να σας χαρίσω το δικό μου σκύλο-μουλάρι  :P  :twisted:  :lol:  :lol:  :lol:

KiSSeS

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

re ksenixth ti sou ftaiei to sauropoulaki?????? einai eidos pros eksafanish (akoma de dhmiourgh8hke dhladh......) giati na to fas "laxano"???? (vlepe frikase...)

Ntama den exeis gnwrisei kalo mou to neo katoikidio mou... to kanarofilaki!!!!!  mono ama tou dineis filakia kelahdaei! (arage se poion emoiase....... eeeeeeee????  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :oops:  )

minoraki

:D  :D  :D  :D εγω εχω ενα κουνελοσκυλακι αλλο πραγμα......γαυγιζοχοροπηδαει μια χαρα!

KiSSeS

looooooooooooooooooooooooooooool minoraki mou!!

re mpas kai ftiaksoume kanan sullogo metallagmenwn zwwn???? (oxi gia emas vre! gia ta katoikidia mas!!! ;) )

:tongue:  :lol:  8)

minoraki

:(  :(  :( βρε τα ερμα και τα σκότεινα τα κατοικιδιακια μας! τι τραβανε και δεν το μαρτυρανε!

PoiSoN_GiRL

-πωλειται σαυροπουλι εκπαιδευμενο .. τιμη φιλικη .. (παρτε το λεμεεεεε .. μου εχει φαει τις σοκολατες το σκασμενο..)   :shock:

KiSSeS

tsampa eprepe na to dineis re su...... me toso zaxaro pou 8a exei.........

loukoumo-sauropouli na to les!

:wink:  :roll:  :wink:  :roll:

KiSSeS

'h mhpws sokolato-sauropouli????????????????

:roll:  :?:  :roll:  :?:  :roll:  :?:  :roll:  :?:

PoiSoN_GiRL

Λουκουμοκαραμελοσοκολατοσαυροπουλι μηπως για να τα συνδιαζει ολα ??
Ασε μετανιωσα .. ΔΕΝ πωλειται !!

[size=18]χαριζεται ![/size]  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "KiSSeS"Ntama den exeis gnwrisei kalo mou to neo katoikidio mou... to kanarofilaki!!!!!  mono ama tou dineis filakia kelahdaei! (arage se poion emoiase....... eeeeeeee????  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :oops:  )

Σε ποιόν??????

Σε ποιόν?????

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)
 :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

KiSSeS

ela mou nte????? se poion??????

auto psaxnw ki egw...............

:roll:

PoiSoN_GiRL

καταληξαμε καπου ή να περιμενω να το σκεφτουμε λιγο ακομη πριν το παρει το ποταμι ?  :P

569 Επισκέπτες, 2 Χρήστες