Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 259
  • Total: 259

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

πανεξυπνη και ετοιμολογη... :wink:

junkie

περίεργια.........     :shock:  :shock:  :shock:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :evil:  :evil:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

spellbound

Παράθεση από: "junkie"περίεργια.........     ]

:shock: γιατι καλε????

:arrow: τσαχπινα και αξιαγαπητη   :D

akatanomastos

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "rickymartin"Τώρα εγώ για ποιόν να πω?  
Ας αρχίσω με την Gikama, Λοιπόν, πανέξυπνο άτομο με πολυ χιούμορ. Ωρες-ώρες όμως τα παίρνει άσχημα για ασήμαντες αφορμές (σ'αυτό μοιάζουμε)  :P
Γιάννης, πολύ καλό παιδί, ψυχούλα, προστάτης των αδυνάτων και κατατρεγμένων (κάτι σαν Ρομπέν)  :D

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ΛΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ   ας τη γκικ στην ησυχια της βρε ακατανομαστε και ελα να λογαριαστουμε μαζι!!  (παιρνω το μαστιγιο μου, τις γουνινες χειροπεδιτσες μου, κλπ κλπ κλπ)

Αμ πως  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Τι ώρα έχουμε ραντεβού?  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

spellbound

Παράθεση από: "akatanomastos"
Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "rickymartin"Τώρα εγώ για ποιόν να πω?  
Ας αρχίσω με την Gikama, Λοιπόν, πανέξυπνο άτομο με πολυ χιούμορ. Ωρες-ώρες όμως τα παίρνει άσχημα για ασήμαντες αφορμές (σ'αυτό μοιάζουμε)  :P
Γιάννης, πολύ καλό παιδί, ψυχούλα, προστάτης των αδυνάτων και κατατρεγμένων (κάτι σαν Ρομπέν)  :D

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ΛΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ   ας τη γκικ στην ησυχια της βρε ακατανομαστε και ελα να λογαριαστουμε μαζι!!  (παιρνω το μαστιγιο μου, τις γουνινες χειροπεδιτσες μου, κλπ κλπ κλπ)

Αμ πως  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Τι ώρα έχουμε ραντεβού?  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

σπελλ κανει το παπι...... :silent:

spellbound

junkie

γρήγορη.....  (δεν την προφτάνω στα παιχνίδια.... )    :evil:  :evil:  :evil:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

ΝΙΑΝΙΑΡΑΚΙ,  ΜΙΚΛΟΥΛΗ,  ΓΛΥΚΟΥΛΗ   ]

junkie

Έλα τώρα πολύ θάρρος πήραμε.... Εγώ ΝΙΑΝΑΡΟΟΟ????????????     ]  Πόσεξε δαγκώνω....[/color]

Λοιπόν αν και δεν το ξέρω πολύ απ'τα λίγα που έχουμε πει , άνθρωπος με πολύ χιούμορ  δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο..  ]

Anonymous

Kai ti perimeneis na symplirwsw egw?  kala, bale kai akatamaxhtos erasths kai (meta ksypnise).   llllooooooooooooooollllll 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

junkie

αλλού γι'αλλού ο ricky ...........   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

spellbound

Junkie, οπως λεμε.... τρια πουλακια καθονταν το χρυσο μας   :P

Eley8eros

Παράθεση από: "spellbound"Junkie, οπως λεμε.... τρια πουλακια καθονταν το χρυσο μας   :P

Spell όσο ξέρω μέσω φόρουμ, γλυκιά με άποψη και χιούμορ.... (ιδανική γυναίκα θα έλεγε κάποιος..)

Anonymous

spellbound

259 Επισκέπτες, 0 Χρήστες