Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

KostasD33

Nikos Apomakros

[quote user="pixie" post="349649"]Καλώς ήρθες, Nikos Apomakros!  :grin:

Eμείς πολύ πιθανόν να σου είμαστε άγνωστοι...  :cool:

Το θέμα είναι εσύ για μας? Να αποτολμήσω κάτι για τον από πάνω μου [εσένα]?

Ετοιμόλογος, πολύμορφος, με πολλά ταλέντα, νεωτεριστής, εύστροφος έως σημείου πολυπλοκότητας... ιδεαλιστής - ικανός να επηρεάζει τη γνώμη των άλλων... άνθρωπος με θάρρος [παίζει και κάτι ριψοκίνδυνο] αλλά και με γλυκύτητα, χιούμορ... ταξιδευτής με κάθε τρόπο![/quote]

Ελπίζω να μου συγχωρηθεί το ότι θα διακοψω τη ροη για να πω...
Μη με κανείς να κοκκινίζω, λατρεύω το μαύρο, είναι το μονό χρώμα
Που με ξεκουράζει και με κάνει να νιώθω πως είμαι "σπίτι μου".

Εγώ θα σας "διαβάσω" λίγο ακόμα πριν πω κάτι. Έχω πολλές πρώτες
Εντυπώσεις, μόνο καλές φυσικά... (Σλουρπ σλουρπ) αλλά θα ήθελα
Να πω κάτι παραπάνω απ' αυτό...

Pappas10

ΔΓ / ΔΑ.... αλλά φαίνεται διαβασμένο και καλό παληκάρι.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Nikos Apomakros

Αισθανόμενος την αύρα του από πάνω και αφουγκραζόμενος τις δονήσεις
που ακολουθούν την ύπαρξή του, προσπαθώντας τρόπο τινά να διαισθανθώ
την σχέση μεταξύ των είναι μας κι αφουγκραζόμενος την σιωπή ανάμεσα
στις λέξεις του...

είμαι πεπεισμένος ότι είναι βάζελος ο οποίος θα απολάμβανε μια πίτα με γύρο
κοτόπουλο... (μικρή διακοπή για περαιτέρω αυτοσυγκέντρωση)... μαρούλι...
(λίγο μεγαλύτερη διακοπή)... και ναι... νομίζω λαμβάνω κύματα σχετικά με...
μαγιονέζα!

Δεν θέλω σχόλια...

σσσσσσστ λέμε...

Pappas10

Έχει φοβερή διαίσθηση .... αλλά δεν είμαι "βάζελος". Είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ..... :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Nikos Apomakros

Οκ, ώρα να σοβαρευτώ και να δοκιμάσω την τύχη μου...

Προσγειωμένος, με το πρόγραμμά του στη ζωή αν όχι πλήρες, αρκετά γεμάτο, νιώθει ότι θα
ήταν ωραίο να έχει ελεύθερο χρόνο μέχρι να τον αποκτήσει... Μετά θα τον γέμιζε με τις ίδιες
σχεδόν ενασχολήσεις.
Απόλυτα επιφυλακτικός απέναντι σε θέματα που δεν είναι απτά. Έτοιμος να αποδεχτεί ως πιθανό
το οτιδήποτε... κι ως αλήθινο... το τίποτε. Επίσης έτοιμος να επέμβει δραστικά ή και να διακόψει
"μαχαίρι" το οτιδήποτε στη ζωή του θα ξεπερνούσε τα όρια στα οποία το τοποθέτησε.
Σχεδόν πάντα καλοπροαίρετος, σχετικά πράος και αρκετά δεκτικός, γιατί έτσι κι αλλιώς (και δικαίως)
θεωρεί πως όλα σχετικά είναι, μέχρι όμως να του πατήσει κάποιος άμοιρος λάθος κουμπάκι ;).
Και προσοχή... είναι γεμάτος από διάφορα τέτοια κουμπάκια (το remote control έχει λιγότερα)
για να διορθώνει την κατεύθυνση κάθε πράγματος, αν την θεωρήσει λάθος με καταστροφικές,
επι της ουσίας (πάντα), συνέπειες απέναντι σε αυτά που σέβεται ή αγαπά.

pixie

Ε, αυτό ήτανε! Είστε κολλητοί!  ;-)

Όλα σωστά... εδώ είναι λοιπόν  η ενότητα της παρατήρησης, του αυθορμητισμού, του αυτοσχεδιασμού, για να μην πω και της ψυχολογικής ταξινόμησης...  :razz:   :mrorange:

'Αλλη πρόταση: πάντες πιστοί και νάρκισσοι ενωθείτε! :smile:

Και, ως είθισται, ένα σχόλιο δια τον ως άνωθεν νεανία...

Φαντασία σε πλήρη ορατότητα, ιδιότητα στυλίστα της επικοινωνίας... ;-)

Pappas10

[quote user="Nikos Apomakros" post="349745"]Οκ, ώρα να σοβαρευτώ και να δοκιμάσω την τύχη μου...

Προσγειωμένος, με το πρόγραμμά του στη ζωή αν όχι πλήρες, αρκετά γεμάτο, νιώθει ότι θα
ήταν ωραίο να έχει ελεύθερο χρόνο μέχρι να τον αποκτήσει... Μετά θα τον γέμιζε με τις ίδιες
σχεδόν ενασχολήσεις.
Απόλυτα επιφυλακτικός απέναντι σε θέματα που δεν είναι απτά. Έτοιμος να αποδεχτεί ως πιθανό
το οτιδήποτε... κι ως αλήθινο... το τίποτε. Επίσης έτοιμος να επέμβει δραστικά ή και να διακόψει
"μαχαίρι" το οτιδήποτε στη ζωή του θα ξεπερνούσε τα όρια στα οποία το τοποθέτησε.
Σχεδόν πάντα καλοπροαίρετος, σχετικά πράος και αρκετά δεκτικός, γιατί έτσι κι αλλιώς (και δικαίως)
θεωρεί πως όλα σχετικά είναι, μέχρι όμως να του πατήσει κάποιος άμοιρος λάθος κουμπάκι ;).
Και προσοχή... είναι γεμάτος από διάφορα τέτοια κουμπάκια (το remote control έχει λιγότερα)
για να διορθώνει την κατεύθυνση κάθε πράγματος, αν την θεωρήσει λάθος με καταστροφικές,
επι της ουσίας (πάντα), συνέπειες απέναντι σε αυτά που σέβεται ή αγαπά.[/quote]

ΠΑΤΕΡΑ???????????

Ωχ αμάν.... μας πήρανε χαμπάρι.....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

[quote user="Pappas10" post="349748"][quote user="Nikos Apomakros" post="349745"]Οκ, ώρα να σοβαρευτώ και να δοκιμάσω την τύχη μου...

σχεδόν ενασχολήσεις.
επι της ουσίας (πάντα), συνέπειες απέναντι σε αυτά που σέβεται ή αγαπά.[/quote]

ΠΑΤΕΡΑ???????????

Ωχ αμάν.... μας πήρανε χαμπάρι.....[/quote]

Καλά τώρα! κανας κολλητος σου θα ναι :mrgreen:

:arrow: και φυσικά η κυρία μας απαικτη :smile:

Nikos Apomakros

Ορκίζομαι... πως δεν τον ξέρω τον κύριο! Εκτός αυτού, πιθανότατα δεν θα είμουν αρτιμελής...
μιας και συνηθίζω να πατάω πολλά κουμπιά μαζί για να δω τι κάνει ο συνδυασμός τους ;)

kapoia_za

ως απόμακρος βάζει στις αποστάσεις λέξεις
(κι αρέσει στους αναλυτικούς)

επίσης του αρέσει ο διάδρομος

KostasD33

[quote user="Nikos Apomakros"]Ορκίζομαι... πως δεν τον ξέρω τον κύριο!
...
...[/quote]
Η κραυγή αγωνίας του Βάζελου δεν ήταν αν τον γνώριζες, αλλά ότι γνώριζες την μάνα του....  :P

χο χο χο

Nikos Apomakros

[quote user="kapoia_za" post="349807"]ως απόμακρος βάζει στις αποστάσεις λέξεις
(κι αρέσει στους αναλυτικούς)

επίσης του αρέσει ο διάδρομος[/quote]

καλώς την αγέρωχη ψυχή...
μοιάζουμε πολύ περισσότερο απ' ότι θα άφηνε ποτέ να φανεί...
κι αυτή είναι η κυρίως διαφορά μας...

538 Επισκέπτες, 1 Χρήστης