Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 753
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 674
  • Total: 674

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

μου προκαλει φρικη το νεο αβαταρολουκ της...  :cry:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Πρώτα να το συνηθίσει και μετά θα το αλλάξω.. :P

kuria

παιζει με το νευρικο μου συστημα καταπονωντας σαδιστικα την αμυγδαλη και τον προμηκη μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Τι παραπονιάρα που είναι τελικά... αλλά την αγαπάμε όπως και να χει!!! :mrviolet:  :mricy:

jcdenton

Είναι σέξυ κι όποιος αντέξει  :oops:  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Λέει μόνο αλήθειες.. όπως για το σέξυ...  :)  :)

MEGA 1

[quote user="saliara" post="371672"]Λέει μόνο αλήθειες.. όπως για το σέξυ...  :)  :)[/quote]

Αβροφροσύνες, σιρόπια, καλά λόγια κ.τ.λ.
Μα τώρα θέλετε να πιστέψει κανείς σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα ότι όλοι πια έχετε τόση καλή άποψη ο ένας για τον άλλο και εκτιμάτε πια τόσο πολύ ο ένας τον άλλο?
Μα να σε ρωτήσω μιας και δεν υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα να μιλάω, δεν διαφωνείτε ποτέ εδώ μέσα, δεν νιώθετε την ανάγκη να διαφωνήσετε?
Μα που ζείτε?
Σας υπενθυμίζω ότι η χώρα, η Ευρώπη ακόμα και η Αμερική και όλος ο Κόσμος περνάει κάπως δύσκολα ειδικά η Ελλάδα και εσείς εδώ στην σύναξη του τσαγιού λες και βρίσκεστε στην Αγγλική εξοχή (countryside) στην αποχή της Βικτοριανής Αγγλίας ευγενείς όντας να συγχαίρετε ο ένας τον άλλο (γιατί άραγε? Νομπελίστες είσαστε?).
Τέλος πάντων όσο αφορά την ερώτηση του thread σε φαντάζομαι με γλυκό πρόσωπο, καλές αναλογίες σαφώς σέξι και πολύ σέξι εάν φορέσεις κάτι το λίγο αποκαλυπτικό όχι πολύ για να δίνεις τροφή στην φαντασία την ανδρική η οποία σε διαβεβαιώνω ότι είναι ατέλειωτη-σαν το σύμπαν.

saliara

χαχαχαχαχαχα.
Λοιπόν 1. Να πώ ότι φυσικά και δεν έχω καλή άποψη για όλους(μιλάω για' μενα πάντα), αλλά δεν ασχολούμαι. Όσο κοινότυπο αν το βρείς κι αυτό.. Εγώ είχα τσακωθεί με άτομο εδώ και έκανα και καιρό να μπώ, αλλά πλέον κατάλαβα ότι μέσα απο μια οθόνη που ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, δεν θα κάτσω να το λάβω σοβαρά.. Γι' αυτό και τις περισσότερες φορές εγώ κάνω πλάκα και μιλάω χιουμοριστικά, γιατί δεν μ' αρέσουν οι τσακωμοί, ούτε εδώ ούτε γενικότερα στη ζωή μου. Απο' κει και πέρα όποιος θέλει να τσακωθεί, ας τσακωθεί μόνος του!!!!!!
2. Νομπελίστας δεν είμαι.. :( αν και δεν θα με χάλαγε..  :P. Όσο για την εκτίμηση, εκτιμώ τον χαρακτήρα του καθενός, ακόμη και τον δικό σου, που μου τη δίνει μερικές φορές ο τρόπος που γράφεις, ΟΧΙ που σκέφτεσαι,γιατί πιστεύω ότι δεν γράφεις και όλα όσα σκέφτεσαι, αλλά αυτό γιατί με βρίσκει αντίθετη στις δικές μου απόψεις. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμάω τον χαρακτήρα σου, γιατί αυτό είσαι ΕΣΥ!! Και το δέχομαι...
Και 3. Δεν είναι μόνο των αντρών... Που να δείς τη δική μου.. χαχαχα

Οπότε  :arrow: Αν και καυστικός πολλές φορές αν ηρεμήσει μπορεί να κάνει μια μακρυάαααα και ωραία συζήτηση!! :wink:

PAPAROKAS

[quote user="MEGA 1" post="371681"][quote user="saliara" post="371672"]Λέει μόνο αλήθειες.. όπως για το σέξυ...  :)  :)[/quote]

Αβροφροσύνες, σιρόπια, καλά λόγια κ.τ.λ.
Μα τώρα θέλετε να πιστέψει κανείς σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα ότι όλοι πια έχετε τόση καλή άποψη ο ένας για τον άλλο και εκτιμάτε πια τόσο πολύ ο ένας τον άλλο?
Μα να σε ρωτήσω μιας και δεν υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα να μιλάω, δεν διαφωνείτε ποτέ εδώ μέσα, δεν νιώθετε την ανάγκη να διαφωνήσετε?
Μα που ζείτε?
Σας υπενθυμίζω ότι η χώρα, η Ευρώπη ακόμα και η Αμερική και όλος ο Κόσμος περνάει κάπως δύσκολα ειδικά η Ελλάδα και εσείς εδώ στην σύναξη του τσαγιού λες και βρίσκεστε στην Αγγλική εξοχή (countryside) στην αποχή της Βικτοριανής Αγγλίας ευγενείς όντας να συγχαίρετε ο ένας τον άλλο (γιατί άραγε? Νομπελίστες είσαστε?).

TO PROSIPOGRAFO

OUI

Nikos Apomakros

Δηλαδή υπήρξε εποχή που ο κόσμος δεν περνούσε δύσκολα; Ή μήπως θα υπάρξει εποχή που ο κόσμος δεν θα περνάει δύσκολα; Και δεν θα μπω στην απόλυτα ρευστή (λόγω συγκριτισμού) αξία που έχουν το "εύκολα" και "δύσκολα", κάτι το οποίο θα τα καθιστά υπαρκτά για όσο θα υπάρχει και σκεπτόμενος (βάσει συγκρίσεων) ανθρώπινος νους.

Σαφώς δεν στηρίζω τέτοιες θεματικές ενότητες γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν, δηλαδή τις βρίσκω ανούσιες και απόλυτα βαρετές ειδικά όταν συνεχίζονται "επ'άπειρον". Ωστόσο αναγνωρίζω ότι το ίδιο μπορεί να πει οποιοσδήποτε εδώ για τις θεματικές ενότητες στις οποίες συμμετέχω εγώ και θα έχει μάλιστα όχι απλά κάθε δικαίωμα αλλά και ίδια δυναμική αξία η άποψή του. Συμπέρασμα.. ο καθένας ασχολείται με αυτά που τον απασχολούν ή διασκεδάζουν (duh) και μου φαίνονται κάπως αστείες οι υποδείξεις ή οι κριτικές περί ενασχόλησης, ειδικά όταν διαφαίνεται η υποκειμενικότητα της προσέγγισης της σημαντικότητας.

ΥΓ:

:arrow: Βάζει εύκολα την υπογραφή του   :wink:

katinaki

κάπου αλλού είχες γράψει, αν δεν κάνω λάθος, ότι δεν άλλαξε η οικονομική σου πραγματικότητα με την κρίση.
οπότε όσο δύσκολα περνούσες πριν, περνάς και τώρα.

Για ρώτα και κανέναν άλλο... εγώ για παράδειγμα το 2012 δούλεψα μόνο 2,5 μήνες.
Το 2011 11 μήνες, από τους οποίους πληρώθηκα τους 8 και αυτούς για οχτάωρο ενώ δούλευα 12 - 15 ώρες καθημερινά και αυτές νύχτα!
Για το 2010 ήμουν άνεργη και Κύριος οίδε τι θα γίνει το 2013... :roll:

και πάλι καλά να λέμε, να έχουμε την υγεία μας μη χρειαστούμε και έξτρα έξοδα :?

saliara

Και επειδή ξεφύγαμε!!!!!!!!!
Είναι θέμα που αναφέρεται σε παιχνίδι!!!!!
Γι' αυτό και λέγεται παιχνίδι λέξεων!!!! Όχι έκθεση λέξεων!!!! :mad:
Οπότε για να συγκεντρωνόμαστε ολοιιιιιιιιιιι
mega 1 ή 4 δεν θυμάμαι κι όλας.. συμφορά φέρνεις!!!

katinaki

κάτι για τον αποπάνω και μερικά για μένα έγραψα βρε συ  :mrblue:  πώς κάνεις έτσι?  :P

Nikos Apomakros

Στον δικό μου κόσμο, πάντα υπήρχε κόσμος που περνούσε δύσκολα. Και μάλιστα η πλειοψηφία του πλανήτη. Αυτό είχα κατά νου, όχι τον εαυτό μου ή το κατινάκι, τον παπαροκά, την pixie ή και την σαλιάρα. Και θεώρησα ως ευκόλως εννοούμενο το σε ποιά κοινωνικά στρώματα αναφερόμουν, πόσο μάλλον το σε ποιές ηπείρους...

Φαντάζομαι όμως ότι το τσάι πριν 3-4 χρόνια μπορούσαμε να το πίνουμε ανενόχλητοι. Διότι δεν ήταν όπως τώρα, που 8-9 ακόμη μύρια προστέθηκαν στα 2-3 δις της κατάντιας. Συμφωνώ. Είναι όλα θέμα απόστασης.

PAPAROKAS

Σαφώς δεν στηρίζω τέτοιες θεματικές ενότητες γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν, δηλαδή τις βρίσκω ανούσιες και απόλυτα βαρετές ειδικά όταν συνεχίζονται "επ'άπειρον". Ωστόσο αναγνωρίζω ότι το ίδιο μπορεί να πει οποιοσδήποτε εδώ για τις θεματικές ενότητες στις οποίες συμμετέχω εγώ και θα έχει μάλιστα όχι απλά κάθε δικαίωμα αλλά και ίδια δυναμική αξία η άποψή του.

EDO PERIMENA  NA SOU APANTISOUN

OLI OSI  EXOUN GRAPSI   ( ANOUSIH  KAI BARETI  )

PI8ANON  NA MIN SE KATALABENOUN  

LEO PI8ANON

DEN 8ELO NA TO PISTEPSO  

MI MOU PERNIS THN MONADIKOTITA  MOU  

IPAME  MONO EMENA DEN KATALABENOUN

TORA 8A MOU PIS  TOUS EFTISA OLOUS KAI AFTI  NTIP  GIA NTIP  

PI8ANON INE  OTI  8A EGRAFA  EGO KAI ME PERIMENAN NA TO KANO

GIATI KAI EGO  ANOUSIOS IME  KAI BARETOS OPOS OLI  OSI GRAFOUN EDO  

E3ON ESOU   BEBEA  

OMOS META APO SKEPSI  TO KATALABA GIATI  

EXIS PERASI THN TRITI  DIASTASI  

KAI ISE STIN TETARTI TORA