Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 206
  • Total: 206

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Δύσκολος αντίπαλος στα παιχνίδια ......  
Πάρα πολύ γρήγορος και ωραίες οι απαντήσεις του!!!!

xhmeia

den se xero elpizo na se gnoriso se PAW POLY gia ola ayta poy den goystareis (symfono) sto "den goystaro "

eimaste k idio zoaki???? :roll:

junkie

Σε ευχαριστώ .... Ναι ιχθύς και οι δυο!!!!!  ίσως γι'αυτο έχουμε και τις ίδιες απόψεις σε ορισμένα θέματα....Είσαι από τους λίγους που με πάνε εδώ μέσα!!!!   ]Συμπαθητική και συ ,καλή στα παιχνίδια!!!  Τι άλλο να πω??? :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  Δεν σε ξέρω και καλά... [/color] :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

xhmeia

a ligoi se pane ?mipos les polles alithies ? an einai etsi eeee tote se pao pio poli akomi

ta 2 mas eimaste ?
e na  leme h mia gia th alli bre

poso kala paidia k omorfa eimaste xaxaxxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxxa

junkie

Χαχαχαχαχα!!!
Ναι πιστεύω πως επειδή τα λέω όλα χύμα ορισμένοι και ορισμένες ενοχλούνται ,δεν μου αρέσει όπως το 'χω ξαναπεί να καλοπιάνω και να γλύφω τους άλλους για να τα 'χω καλά μαζί τους!!!Ποτέ δεν το κανα και ούτε πρόκειτε για κανέναν και για καμία και να μου κάνουν τη χάρη και όπως πάλι το 'χω ξαναγράψει ]

Σωστα????

xhmeia

sosth h paiktria

apla megalonontas tha apoktisis k ligh diplomatia s osa thes na peis den einai kako ..oi exipnoi oytos h allos tha se antilamvanonte ..oi xazoi ? e poios noiazetai
pali alithies tha les ayto den allazi k ayto metraei k as ponaei

apol

καλη παικτρια σταθερη που εχει ναπει

junkie

[size=9]Απόλ????   Θα σε σκίσω στα παιχνίδια που θα μου πάς κάποια στιγμή θα σε προλάβω!!!![/size]

Πολύ γρήγορος ρε παιδιά!!!!!!!

tristana

Τζάνκι; Οξύθυμη, αυθόρμητη, γρήγορη στα παιχνίδια -καλά όχι όσο ο ΑΠ χεχεχεχε- ένα ζωντανό κοριτσάκι με πολλές απορίες! -Τρελαίνομαι με τον τρόπο που τις διατυπώνεις!- ΧΕΧΕΧΕ!

apol

καλη με την σοφια των 105 χρονων της......δυσκολος αντιπαλος πολυτιμος συμπαικτης

junkie

Απόλ??????????  Όλο μπροστά μου σε βρίσκω!!!!!   ]

kap

πάλι εσυ?????
φτου γκαμοτο!!!!!!!!

ακου εκει αλο παιδι, θα μου χαλάσεις το όνομα :twisted:

minoraki

καπάκι????? :D τι εγινες εσυ κουκλε? εμφανιζεσαι και εξαφανιζεσαι σαν τον κομητη.....

:arrow: πολύ καλος....εξαιρετικος....το μονο που δεν ξερω ειναι εαν βρηκε τον τεντζερη του..... :roll:  :roll:  :roll:

apol

σταθερη,καλη  και ευστοχη

junkie

Φτοοού γκαντεμιά πάλι εσύ από πάνω ,κανένας άλλος να τον σχολιάσω???

Είπαμε για τον Απολ καλός είναι αλλά πολύ αργός στα παιχνίδια...
:P  :P  :P  :P  :P  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

206 Επισκέπτες, 0 Χρήστες