Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 498
  • Total: 498

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

enia ή Λιλού ή Λίλα (ούτε Πορτογάλλος λωποδύτης να ήταν!)
απολαμβάνω τις ατάκες της και κατά καιρούς την ευθύτητα της γραφής της,
οι ολοκληρωμένες αναπτύξεις των σκέψεών της  δείχνουν ένα άτομο αρκετά ισορροπημένο και οι προσγειωμένο κι ας ψάχνει τον "πρίγκιπα της",
όταν έχει σύμαχο το poisonaki τότε πρέπει όλοι να φυλαγόμαστε,κάπου θα εκτοξεύσουν ένα τσόκαρο ή κάτι παρόμοιο μέχρι να θυμηθούν τον καημό τους : πότε θα γίνουν μάνες?
πραγματικά χάρηκα όταν την γνώρισα,αλλά και όταν έμαθα πως έχουμε περάσει απο την ίδια σχολή (αυτό τώρα κάτι σε φανταριλίκι μου κάνει ...τέλος πάντων)
enia,με το καλό να τελειώσεις τις σπουδές σου και να επιστρέψεις.

junkie

Μια πολύ γλυκιά γυναίκα και το μόνο άτομο που θυμάται να μου στείλει μια ΙΜ Καλημέρα πότε πότε...   :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :)  :)  :)

minoraki

:D  :D  :D  :D η τζανκι μας εεεεεεε???? η γλυκεια τζανκ!!!!! η βιαστικη.....που βιαζεται να μεγαλωσει και να φυγει απο το σπιτι της!!!! αχαχαχαχα μικρη μου τζανκουλα! απο τις πιο δροσερες πινελιες μεσα στο σαιτ! συμπαθεστατη-αερατη-αξιαγαπητη!

junkie

Μινοράκι?  Η ιδανική μανούλα.....Μοιάζεις λίγο στην δική μου μαμά.....  ]

minoraki

:D  :D  :D  :D να σας συστηθω λοιπον δεσποινις μου.....το ονομα μου ειναι ΠΟΛΛΥ εκ του ΠΟΛΥΜΝΙΑ (μια απο τις 9 μουσες!). νομιζω οτι η πολύμνια ηταν η μουσα της μουσικης.....δεν ειμαι ομως και πολυ σιγουρη :roll:  :roll:  :roll:....περιμενω να μου πεις και το δικο σου ονομα! και επισης ελπιζω να τα πουμε απο κοντα το συντομοτερο δυνατον! φιλια απο την μανουλα!

papi

αχ νατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
η πιο γλυκια μανουλα
που ανεβαζει το ηθικο
που με κανει χαρουμενο στα (pm)xixixi
εχει μια καρδουλα να αγαπαει τα καλα παιζακια(ειμαι και εγω ενα απ'αυτα :twisted: )
ειναι μια καλη μαγειρισαααααααα(λες να ειναι?αχ πεινασα!!τι θα φαμε μαμα? :roll:  :P )
Επιτελους εβγαλε το δοντακι που την ταλαιπωρουσε!!!(αλλα και εσυ στην μεγαλη ομαδα πονεμενων ασθενων!χιχιχι)
Πολλυ μου σε λατρευω πολυ πολυ!!μακιαααααααααααααααα
(χιχιχιχιχιχι)

Anonymous

Να και το παπίκοοοοοο!!!!
]

:53::53::53::53::53::53:

papi

Δ Ι Α Σ Π Α Ρ Τ Α!!! :twisted:

Γαυρινα ή αλλιως Γωγουλααααααααααααα
εχει μια ψυχουλα μοναδικη....
το μονο ασχημο ειναι οτι ειναι γαυρος :evil:  :evil:
...ειναι καλο παιζακι....ενα βραδακι μου ανοιξε την πορτα της καρδιας....(δεν λεω τι ειπαμε :P )
αχ αχ Γωγουλινη καμια δεν ειναι σαν εσενα!(λεμε τωρα :P ...κατσε γιατι θα ζηλεψουν και οι αλλες και θα με πλακωσουν! :ban: ...τωρα τι ειναι αυτο που εβγαλα δεν τσελο!!κατι κινουμενο πρεπει να ειναι.... :roll:
Γωγωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωω εεεεεεεεεεεε ωωωωωωωωωω εεεεεεεεεεε ωωωωωωωωωωω :shaking2: :shaking2: :shaking2: :shaki:shaking2:ng2: :shaking2: :shaking2:

φιλακια πολλα να μου εισαι παντα καλα ζουζουνι :sonstige:

junkie

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D να σας συστηθω λοιπον δεσποινις μου.....το ονομα μου ειναι ΠΟΛΛΥ εκ του ΠΟΛΥΜΝΙΑ (μια απο τις 9 μουσες!). νομιζω οτι η πολύμνια ηταν η μουσα της μουσικης.....δεν ειμαι ομως και πολυ σιγουρη :roll:  :roll:  :roll:....περιμενω να μου πεις και το δικο σου ονομα! και επισης ελπιζω να τα πουμε απο κοντα το συντομοτερο δυνατον! φιλια απο την μανουλα!

Χάρηκα λοιπόν Πόλλυ μου γλυκιά...Εμένα με λένε Μαρία και είμαι κουνιάδα της γαυρίνας(γωγώς).... Δεν ξέρω πια μούσα είναι ...ποτέ δεν κατάφερα να μάθω κάτι απ΄τη μυθολογία....   ]

minoraki

:D  :D  :D μαρακιιιιιιιιι.....χαρηκα πολυ βρε! γραφεις και με κιτρινο χρωμα και μου θυμισες το τραγουδι <<μαρια με τα κιτρινα/ποιον αγαπας καλυτερα/>>! αααααααααα ωστε εισαι κουνιαδα του γαυρινακιου....οικογενειακο σαιτ λοιπον ο α33! φιλια πολλα και στις δυο σας!

junkie

[b]Χαχαχα  Μαρία Μαράκι Μαριώ... ]

papi

Αχ νατιιιιιιιιιιιιιιιι σε βρηκαααααααααααααα...λοιπον κανονισε σου βρηκα πελατη!στειλε μηνυμα πριβε να σου πω :D (ειδες τι κανουν οι γνωριμιες? :twisted: μακιαααααααα)

junkie

Παράθεση από: "papi"Αχ νατιιιιιιιιιιιιιιιι σε βρηκαααααααααααααα...λοιπον κανονισε σου βρηκα πελατη!στειλε μηνυμα πριβε να σου πω :D (ειδες τι κανουν οι γνωριμιες? :twisted: μακιαααααααα)

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

papi

Μαρια σου αφησα μηνυμα στο πμ!για κοιτα καλα.Αν ενδιαφερεστε πεστε μου.

apol

πολλα deals βλεπω......
πολλες συγγενειες  ακουω.....
το παπι απο τοτε που εβγαλε εφημεριδα ολα τα ψαχνει ολα ταβρισκει......εχει και ειδικη μουσουδα και τη χωνει παντου...........

498 Επισκέπτες, 0 Χρήστες