Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 484
  • Total: 484

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Βασιλικός θα γίνει στο παραθύρι της  ]

papi

ειμαι διάλος! :arguement:

Γαυρινα...μεσα ειναι μια χαρα κοπελα....με το χαμογελο,τον χαβαλε της,σπειρτοζα γυναικα(καλα το ειπα?),αλανιαρα(χμ κατι μου θυμιζει αυτο :roll: ),μπεσα ατομακι,γλυκια,Βασιλικο με λεει(σε λιγο θα με πει και μαϊντανο)...αλλα εξω οταν ειμαστε σε συναντισεις δεν μου μιλαει...λες και τις εχω κανει κακο! :evil: (ρε κατι περιεργα πραγματα) :colors:

naiada05

ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...............
ΠΑΠΑΚΙ Μ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΧΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ

papi

(εγω ναζια?αχμμ απαπαπα τι με λες τωρα :roll:  )

Τι να πω για σενα :evil: καλη φαινεσε απο το αβαταρ...καλος ανθρωπος πρεπει να εισαι που νοιαζεσε για μενα...(σαν στιχος μοιαζει αυτο)...εισαι ζουζουνιτσα....νια νια νια... :roll: ....εισαι ψυχουλα(εισαι? :roll: )...εχεις ομως ενα κακο!γραφεις με κεφαλαια!γκρρρρ :evil: τι αλλα να πω?! :roll: δεν σε ξερω και απο κοντα.... :cry:

naiada05

ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ ΠΑΠΙ Μ???????? :oops:  :oops:  :oops:  :cry:  :cry:  :cry:

papi

naiada05

ποναωωωωωωωωωωωωω καλεεεεεεεεε βοηθειααααααααααααααα :bcry:

papi

πονας?αχμ!παρτε την! (οι τραυτιοφορεις ειναι απο το τρελλαδικο...καλη διασκεδαση :twisted:  )εμ για να μαθεις να γραφεις με κεφαλαια :clown:

naiada05

ΚΑΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗ :cry:  :cry:  :cry: ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΚΙΑ??????ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ????? :P  :roll:  8)

papi

γιατι ειμαι ζουζουνος και χαδιαρης...γι αυτο :roll:

papi

ουστ ρε που εισαι και απ αυτο :roll:  :evil:

tristana

Μετά φταίει η Ναϊάδα; *Θα φορεθούν πολύ φέτος τα στρέιτ-τζάκετ*

papi

TetiQ

:mrgreen: ... :hug2: ... :alien: .... Ta lotzia einai peritaaaaaaaaaaaa......

spellbound

Πανεμορφη, γλυκεια, σπιρτοζα  :wink:

484 Επισκέπτες, 0 Χρήστες