Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 272
  • Total: 273
  • Leon

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

για το minoraki :

Το πιο γλυκο παιζακι που εχω γνωρισει !! Εχει παντα μια καλη κουβεντα να πει για ολους ! Ποτε δεν ειναι αυστηρη και ειναι παντα καλοπροεραιτη και γλυκομιλιτη !!
Ναζιαρα και ζουζουνα ! Επισης .. κοκκινιζει γιαυτο και την αγαπω τοοοοοοοοοσο πολυ !!
Αυθορμητη , αληθινη , ευαισθητη , χαρουμενη και γελαστη σε κανει να νιωσεις ανετα απο την πρωτη στιγμη που θα βρεθεις διπλα της και φυσικα .. Παντα ετοιμολογη και παντα εχει κατι να σου ''δωσει'' !
Εχω πολλα ακομη να πω ... αλλα θα τα καλυψω με μια λεξη .. ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ !  :lol:

riaghul

PoiSoN_GiRL

χιουμορ και ευαισθησια
χρωμα και ζωντανια

καπως απολυτη..και σοκολατενια

:)  :)

minoraki

riaghul....

:arrow: τι να πεις για αυτο το κοριτσι? ο,τι και να πουμε τα λογια περιττευουν.....και μονον που δινει εθελοντικα την βοηθεια της σε ανθρωπους και ιδιως σε παιδια του τριτου κοσμου....αυτο φτανει......
δειχνει ευαισθησια, ανθρωπια, συμπονια, εγνοια, αντοχη, υπεροχη, ανωτερα αισθηματα ενος υπεροχου ανθρωπου.....την εκτιμω αφανταστα! επισης εξαιρετικη συγγραφεας.....πιστευω οτι καποια στιγμη θα πρεπει να γραψει ενα βιβλιο για ολες αυτες τις εμπειριες που εχει ζησει.....νομιζω οτι πρεπει να γινονται γνωστα τετοιου ειδους εγχειρηματα!

a8litria

minoraki....
just a perfect woman!

KiSSeS

a8litria...

an kai de thn kserw kala, deixnei xaroumenos an8rwpos, gematos zwh kai kalo xioumor!

a8litria ama plhsiazeis me kana varaki 'h genika me pro8eseis na me kaneis na gumnastw....... 8a vgalw pantofla kai 8a se kunhgaw!!!!!! (8a prospa8hsw toulaxiston...... :P ) xexexexexexexe :D

riaghul

KiSSeS

Enα γλυκο φιλι ειναι σαν γλυφιντζουρι..
ενα γλυκο παιδι ειναι ενα γλυκο φιλι
κι ενα γλυκο φιλι ειναι σαν την
Kisses

:)  :?

KiSSeS

wx... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

vre mh ta les auta apotoma...... kokkinizw! :P

riaghul mou ti na pw gia sena??? e????

8a prospa8hsw na se xarakthrisw ws:

filosofos/poihtria/eksereunhtria ths zwhs, pou anazhta kainouria pragmata, kserei na "geutei" akoma kai ta pio mikra pragmata, kouvala empeiries kai anamnhseis apo ton kosmo, pou egw toulaxiston duskola 8a apokthsw, euais8hth kai sunama dunath, glukia, etoimh na moirastei mazi sou tis pio omorfes eikones...

elpizw na mhn exw ksexasei kati..... :tongue:

a8litria

Παράθεση από: "KiSSeS"a8litria...

an kai de thn kserw kala, deixnei xaroumenos an8rwpos, gematos zwh kai kalo xioumor!

a8litria ama plhsiazeis me kana varaki 'h genika me pro8eseis na me kaneis na gumnastw....... 8a vgalw pantofla kai 8a se kunhgaw!!!!!! (8a prospa8hsw toulaxiston...... :P ) xexexexexexexe :D

KISSES...EISAI SKETH GLUKA  BRE SU...!!!!! :)

freak

:arrow: a8litria
 apo makrya giati baraei.......... h korh tou bruce lee h to pneymatiko tekno tou Jean Claud Vadam?
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

balland

This is Captain Jean Luke Picard of the USS Enterprise... Prepare to boldly go where no man has ever gone before

αγνωστο το γιατι,
αλλα τον παω ρε παιδι μου αυτον τον τυπο
κ ας μην τον εχω γνωρισει η μιλησει ποτε σε προσωπικο επιπεδο..
εχει αποψη σε θεματα που δεν αγγιζω,
κ το εκτιμω πολυ αυτο!!

chriastina

balland
λίγο παρεξηγησιάρης,ονειροπόλος,αισθηματίας,ψυχούλα

minoraki

:D  :D  :D  :D christiana :

:arrow: αν και την ξερω πολυ λιγο, εν τουτοις πιστευω οτι ειναι πολυ γλυκεια και συμπαθεστατη.....
ειμαστε και οι δυο συντοπιτισσες....των νοτιων προαστιων....εκεινη στη γλυφαδα εγω στο παλαιο φαληρο! φιλια πολλα γειτονισσα! :)  :)

chriastina

τι να πω για το minoraki που δεν το έχετε πεί?
έχει πάντως έναν καλό λόγο για όλους (τους ξέρει-δεν τους παραξέρει)

minoraki
εργάζομαι Αχιλλέως και σε άλλο topic  σε έχω καλέσει για καφέ
και κους-κους

Ntama

minoraki

Παράθεση από: "chriastina"τι να πω για το minoraki που δεν το έχετε πεί?
έχει πάντως έναν καλό λόγο για όλους (τους ξέρει-δεν τους παραξέρει)

minoraki
εργάζομαι Αχιλλέως και σε άλλο topic  σε έχω καλέσει για καφέ
και κους-κους
:shock:  :shock:  :shock:  :shock: ελα βρε κρις! δουλευεις στην αχιλλεως? ειμαστε πολυ κοντα!  :D  :D  :D και βεβαια δεχομαι το καλεσμα σου! στειλε μου ΡΜ και οποτε θελεις παμε για καφε! φιλια πολλα!

272 Επισκέπτες, 1 Χρήστης