Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "chriastina"σε τσάκωσα!
η spell......
το μέτρο, η ισορροπία, η υπομονή, η τάξη, το πρόγραμμα.....

εεεεεεεεεεεππππππππππ.....τι γινεται εδω???? η μονη αρμοδια για να γραψει για την κρις ειμαι εγω.....εχω τα πρωτεια..... γειτονισσες γαρ.....

η κρις λοιπον ειναι μια ψυχουλα που δεν περιμενα να βρω μεσα σε ενα σαιτ του ιντερνετ.....διακριτικη.....παντοτε ετοιμη να δωσει την βοηθεια της (οταν βεβαια της ζητηθει).....ευαισθητη.....Κυρία (με το Κ κεφαλαιο)......

:arrow: αααααααααα και για να μην το ξεχασω.....ειναι αυτη που με εσωσε απο την "ελευθερη πτωση" μου.....κρις! φιλω σε γι αυτο......

:arrow: αααααααααα και ακομα κατι αλλο μη ξεχασω.....ξερει να αλλαζει λαστιχο στο αυτοκινητο της :shock: .......πραγμα σπανιο για γυναικα.....
εγω (αν ο μη γενοιτο) μου τυχει κατι τετοιο...θα φωναξω την ΕΛΠΑ.... :oops:

papi

Γιατι καθεσε στο ενα ποδι; :roll:

minoraki

Παράθεση από: "papi"Γιατι καθεσε στο ενα ποδι; :roll:
:D  :D  :D  :D τωρα τι να απαντησω σε αυτη την απορια σου?????
μπιλλ!!!! τα σχολια σου μου φτιαχνουν την διαθεση.....νασαι καλα μωρο μου.....

:arrow: και εγω τι να γραψω για το παπακι μας.....ενα το εχουμε και να το χαιρομαστε.....κανει ενα φορουμ ανω κατω....γκρινιαζει.....παραπονιεται.....μια ποναει το δοντι του.....μια το στομαχακι του και μια ο πωπος του.....αλλά ειναι αξιαγαπητο και πρεπει να το προσεχουμε.....φιλια πολλα απο μενα παπακι μου..... :D  :D  :D

papi

χμ τωρα τι να πω για σενα που καθεσε σαν τον πελαργο!...αληθεια δεν κουραζεσε στο ενα ποδι τοσες μερες που εχεις αυτη την φωτο; :roll:  ..Πολλυ μου ειμαι ενα πονεμενο παιδι(γκρρρ ολα με πονανε :evil:  ) ...Πολλυ μου...μου αρεσει οταν με φιλας...οταν μου γελας..οταν εισαι διπλα μου....οταν με ανεβαζεις με αυτα που μου λες στα πμ :oops: (μην φανταστητε τπτ το πονηρο,για υπολογιστες λεμε... :roll: )...ειναι μια ψυχουλα που οταν θες κατι,αμεσως νοιαζεται...Τι αλλο να πω; (Ριξε κερμα και λεω και αλλα  :P )

minoraki

ουχι!!!!! δεν ριχνω κερμα εαν δεν με μαθεις να βαζω φωτογραφιες στο φορουμ.....(και εαν δεν καταλαβω απο την αρχη τι μου λες, μη με πεις ξανθια....ετσι???? :evil: )

papi

αφουυυυυ δεν μου λες να παμε μαζι σε ενα νετ καφε να σε μαθω!!εγω εσενα θελω να μαθω και οχι την φιλη σου που θα φερεις μαζι!! :evil: (σιγα μην ερθεις μονη σου...κο κο κο κο :P  )

minoraki

ποιο ιντερνετ καφε παιδι μου.....μολις συνδεσω τον υπολογιστη μου (αγορασα καινουργιο..στο ειπα??? :D )...θα μου μαθεις αμεσως.....

papi

ναι μου το ειπες αφου εγω σου ειπα απο που να τον παρεις και ποιο θα παρεις! :evil: γκρρρρρρρρρρρρρρ αχμ εισαι ξανθια;  :evil:

naiada05

ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙΟΣ Ο ΓΙΓΑΣ :P  :P  :P  :P  :P

papi

εσυ εισαι ξανθια; :roll:

spellbound

βρε κοριτσια....

Με κατασυγκινησατε!!!!
Και ειδικα το Χριστινακι με το οποιο μιλαμε και συχνα........
χμ... μαρη ξερεις πολλα.......

Προβληματιστηκα...  
για το αν θα σας συστησω ποτε τον "καλο μου" (τονος στο ο) για να του πειτε και τα υπολοιπα  :P  :P  :P  :P    
(ψιτ, οι πρωτες θα εισαστε  :wink: )

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

spellbound

ΩΠΑ!!!!  ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!
Μου ταιριαζει απολυτα ο Λαμπροκατι τες πα  :24:  :24:  :24:

:28:

papi

χμ με ειπε κοριτσι!...μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σνιφ :cry:  :cry:

Moody

Η πιο γοητευτική φωνή που έχω ακούσει....το πιο χαμογελαστό καλημέρα που έχω πάρει αυτές τις μέρες.....Καλησπέρα spell!! :D

spellbound

Παράθεση από: "papi"χμ με ειπε κοριτσι!...μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σνιφ :cry:  :cry:

ΕΣΥ? ΚΟΡΙΤΣΙ???ΠΟΤΕ!!!!

Αναφερομουν στο μινορακι και τη χριστινα αγορρρρρρρρρρακλα μας !!!!

Σμουτσεςςςςςςςςςςςςςςς ]

522 Επισκέπτες, 1 Χρήστης