Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Παράθεση από: "spellbound":shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

(ετσι και πεσεις στα χερια μου σε τσακισα νιανιαρο που με δουλευεις κιολας  ]

Εγώ για καλό το είπα. Νόμιζα πως είσαι 25 ετών. Εξάλλου σου πάει η καρδιά να τσακίσεις το μεζεδάκι σου; :hug2::hug2:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

αξιολατρευτο το σκασμενο... πως να του αντισταθεις;   :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

chriastina

kuria,
αναμένω τις ατάκες της και κάθε φορά είναι καλύτερες απο την προηγούμενη
έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να διακωμωδεί,σχεδόν τα πάντα,με αρκετή δόση σοφίας πίσω απο το γέλιο

black_velvet

chriastina!

συντρόφισσα στα (έως και μεταμεσονύχτια! ;-) ) παιχνιδόλεξα! ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Jezebell

Ακομα παμε για ψωνια ...γι αυτο θα μεινει αρσενικο :lol:

SoFiA24

Πάλι για σένα θα γράψω ??? Τι άλλο να πω μετά από τόσα βράδια με chateau, Saah, μαθήματα αραβικών, κάποιες παρολίγον κλήσεις στην πυροσβεστική (απορώ ακόμα γιατί δεν τα χουμε φωνάξει τα παιδιά  :P ) κι ατελείωτο τραγούδι (you r beautiful ....καλά καλέ μια πλάκα κάναμε μην φορτώνεις κι εσύ) ....

Πέρα απ αυτά και μιλώντας σοβαρά  :

You are beautiful I love you (δε θα σοβαρευτώ ποτέ στο 'πα ???)

Anyway για 30 δευτερόλεπτα μπορώ να ειμαι σοβαρή νομίζω (ε??) . Σ αγαπάω πολύ μπέμπα μου

fmas

Το καλύτερο παιδί!!! Είναι απίστευτη!! Γλυκιά, τρελλή αλλά υπέροχη... Το καλύτερο ήταν που χωρίς να έχει υποχρέωση με συνόδευσε ως το Ελευθέριος Βενιζέλος για να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη.......

jcdenton

Πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ συμπαθής. Ξέρει πότε πρέπει να γελάσει και πότε να σοβαρευτεί. Χαίρομαι που τον γνώρισα

(Γιάννη ο αριθμός λογαριασμού μου στην Εθνική Τράπεζα είναι 09584766/02)
Ross Perot (1930 - ...)

Anonymous

Παράθεση από: "fmas"Το καλύτερο ήταν που χωρίς να έχει υποχρέωση με συνόδευσε ως το Ελευθέριος Βενιζέλος για να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη.......

Την επόμενη θα κλείσουμε το κέντρο της Αθήνας για πάρτι σου, θα κινητοποιηθεί ΚΑΙ η Ελληνική Αστυνομία!!!
Τρομάρα σου, θες και συνοδεία μέχρι τον Βενιζέλο!!!
Υπάρχει και το τρενάκιιιιι!!!!
Περπάτα και λίγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
 ]

black_velvet

Χαχα! Η παιχνιδιάρα της παρέας!!! ;-)

Σκερτσόζα και γλυκιά.... οργανώνει τα προξενο-παίχνιδά της χαμογελώντας πονηρά!   ]ΘΡΥΛΟΣ!!!  ολε!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

gbyzf1000

blackie h allios akounhth kai protistos amiliti:lol:

ews prin

blackie h tragoudiara h tsaxpinogargaliara kai antiproderos ton teknopipinion...:p

to kalutero admin lemeeeeeeeee :D

fmas

Παράθεση από: "gavrina"
Παράθεση από: "fmas"Το καλύτερο ήταν που χωρίς να έχει υποχρέωση με συνόδευσε ως το Ελευθέριος Βενιζέλος για να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη.......

Την επόμενη θα κλείσουμε το κέντρο της Αθήνας για πάρτι σου, θα κινητοποιηθεί ΚΑΙ η Ελληνική Αστυνομία!!!
Τρομάρα σου, θες και συνοδεία μέχρι τον Βενιζέλο!!!
Υπάρχει και το τρενάκιιιιι!!!!
Περπάτα και λίγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
 ]

ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ............. Αν και με τον μπόγο που είχα μαζί μου θα τα έφτυνα.........

1000..... Όσο ξέρω τον Γιώργη είναι ένα καλό παιδί........

jcdenton

Πρέπει να κινητοποιηθεί και η Εθνική φρουρά
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Βασίλειος.......... Ένα παιδί μα τι παιδί..... Γνωριστήκαμε από κοινό φίλο και μπορώ να πω ότι ταιριάξαμε εύκολα.... Αν και νέος όταν πρωτομπήκα στην παρέα τους με δέχθηκαν.... Παιδί που δεν θέλει να φέρνει τον άλλον σε δύσκολη θέση. Τρελαίνεται μόνο και που το σκέφτεται ακόμα και αν εσύ επιμένεις πως δεν έχεις πρόβλημα..... Μεγάλη καρδιά και πάντα δίπλα σου όταν τον χρειαστείς... Και το ξέρω γιατί τον χρειάστηκα κάποια στιγμή.... Ξέρει εκείνος και όσοι ήταν μαζί μου εκείνο το βράδυ................

spellbound

Λατρεμενος ο γιοκας μου ο μονακριβος  ]

526 Επισκέπτες, 1 Χρήστης