Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 357
  • Total: 357

ΚΑΥΓΑΣ........

Ξεκίνησε από Evitaki, Ιουνίου 20, 2005, 08:42:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "evita_79"η ζηλια.........
αυτος κ αν ειναι λογος
συμφωνω απολυτα μαζι σου εβιτακι.....ιδιως εαν υπαρχει και διαφορα ηλικιας και εαν ενας απο τους δυο δεν ειναι παντρεμενος.....εδω, εκτος απο την ζηλια, υπαρχει και η ανασφαλεια....: που ειναι? τι κανει? αφου δεν ειναι μαζι μου με ποιαν/ποιον ειναι τωρα? μηπως με κοροιδευει? μηπως....μηπως.....μηπως.....
και ου συμμαζευεται....φαυλος, κυκλος δλδ!
"ιστορια μου-αμαρτια μου" σε ολο της το μεγαλειο! οι φλεβες κοβονται.....θελεις δεν θελεις γινεσαι δια παντος συνδρομητης της gillete....

Enia

Εβίτα, έχεις συγκεκριμένη περίπτωση στο μυαλό σου!? Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτη, αλλά είναι τόσο αόριστο το θέμα που δεν θα βγάλουμε άκρη αν δεν έχουμε κανα στοιχείο παραπάνω...

Evitaki

εχω μια γνωστη μου αυτη ειναι παντρεμενη
κ το παιδι οχι
κ γινεται ενας πανικος
κ αναρωτιεμαι εγω τωρα?
μια τετοια σχεση τι τελος μπορει να εχει?
γιατι οι τσακωμοι ειναι περισσοτεροι απο μια συνηθισμενη σχεση?
τι λογοι μπορει να υπαρξουν κ γινεται τετοιος πανικος?

αυτααααααα
εγω για πλακα το αρχησα......
αλλα σοβαρεψε το θεμα
κ μάρεσει.........

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"εχω μια γνωστη μου αυτη ειναι παντρεμενη
κ το παιδι οχι
κ γινεται ενας πανικος
κ αναρωτιεμαι εγω τωρα?
μια τετοια σχεση τι τελος μπορει να εχει?
γιατι οι τσακωμοι ειναι περισσοτεροι απο μια συνηθισμενη σχεση?
τι λογοι μπορει να υπαρξουν κ γινεται τετοιος πανικος?

αυτααααααα
εγω για πλακα το αρχησα......
αλλα σοβαρεψε το θεμα
κ μάρεσει.........
εβιτακι  αποφασεισε....καλο   μου  πλακα...  ειναι   η  αλιθια τελικα... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Enia

και καλά βρε εβίτα, αφού δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να τσακώνονται, γιατί το συνεχίζουν!?  :roll:
θέλω να πω, τι είναι αυτό που τους κρατάει μαζί?

όπως σε κάθε σχέση, είναι θεμελιώδες να ξέρει ο καθένας τι θέλει.
και ειδικά για την φίλη σου θα έλεγα να το σκεφτεί πααααρα πολύ καλά, γιατί ο άλλος ελεύθερος είναι και μπορεί να θέλει τον ουρανό με τα άστρα! (ή πάλι όχι!!!).
αν καταρχάς εντοπίσει τι είναι αυτό που ζητάει, θα πρέπει στη συνέχεια να κρίνει ειλικρινά τη σχέση της με το παιδί, και να δει αν της το προσφέρει ή όχι.
και επίσης, εφόσον είναι κάτι δεύτερο (μια 'παράλληλη σχέση' για εκείνη θέλω να πω), ίσως θα μπορούσε να 'περιορίσει' τη σχέση σε αυτό το 'κάτι' που ζητάει /θέλει / της προσφέρει. Οτιδήποτε παραπάνω, θα προκαλέσει καυγάδες...

Και ένα τελευταίο σχόλιο... Δεν νομίζω πως 'οι τσακωμοί είναι περισσότεροι από μια συνηθισμένη σχέση'... Είναι απλά πολλοί!
σχέση από σχέση διαφέρει.. και μερικές φορές, κάποιες σχέσεις, για διάφορους λόγους ξεφεύγουν... είναι να μην μπεις στο λούκι των τσακωμών... μετά είναι φαύλος κύκλος... επιμένεις γιατί νομίζεις πως θες να δουλέψει η σχέση, και στο τέλος από την πολύ προσπάθεια έχεις ξεχάσει τον λόγο για τον οποίο αρχικά τον/την ήθελες... και απλά 'προσπαθείς'...
 :roll:

Sotis

εγω  πηστευω.....για  να  ειναι  μαζι  εβιτακι  θα  ξερουν  τι  θελουν....οι  τσακωμοι..ειναι  γιατι....πολυ απλα  αγαπιουνται...και  δεν  μπωρουν  να ειναι   μαζι...καθε   μερα... :wink:  :wink:  :wink:  :wink: γιατι  ειναι  παντρεμενη  η   φιλη  σου.. :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Enia

έεεεεελα βρε λευτέρηη!! δηλ όποιος αγαπιέται και δεν μπορεί να είναι μαζί με αυτόν που θέλει, έτσι κάνει όποτε καταφέρνει και τον βρίσκει?! τσακώνεται!?
ε μα, αν ήταν έτσι, να τη βράσω τέτοια σχέση! αν με θέλει για να τσακώνεται δεν τον θέλω εγώ! να πάει να βρει μια άλλη, που θα είναι ελεύθερη και θα έχει άφθονο χρόνο για τσακωμούς! σε μια τόσο περιορισμένη και έντονη σχέση είναι το τελευταίο που χρειάζεται η κοπέλα, και καλά θα κάνει να μην το ανεχτεί ούτε μέρα παραπάνω!

Sotis

Παράθεση από: "Enia"έεεεεελα βρε λευτέρηη!! δηλ όποιος αγαπιέται και δεν μπορεί να είναι μαζί με αυτόν που θέλει, έτσι κάνει όποτε καταφέρνει και τον βρίσκει?! τσακώνεται!?
ε μα, αν ήταν έτσι, να τη βράσω τέτοια σχέση! αν με θέλει για να τσακώνεται δεν τον θέλω εγώ! να πάει να βρει μια άλλη, που θα είναι ελεύθερη και θα έχει άφθονο χρόνο για τσακωμούς! σε μια τόσο περιορισμένη και έντονη σχέση είναι το τελευταίο που χρειάζεται η κοπέλα, και καλά θα κάνει να μην το ανεχτεί ούτε μέρα παραπάνω!
φταινε  και    η  2  λιλακι    πηστευω αλος  λιγοτερο   αλο  περισοτερο...γνωμη   μου....αμα θελουν   να  ειναι  μαζι  θα  αντεξει  και  αυτη  και   αυτος... :wink:  :wink:  :wink:  η να ειναι   πιο  διαλακτικος   ο  αντρας  που  ειναι  ελευθερος...  :wink:  :wink:

Evitaki

οντως  περιεργη κατασταση....
σημερα εμαθα οτι υπαρχει κ η αποσταση που τους χωριζει.......
αραγε εδω μπορουμε να πουμε καθε εμποδιο για καλο?
αλλος ενας λογος για καυγα
ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Sotis

giati  to  les  kathe empdio  gia  kalo  ebitaki...les  na  einai  kalytera...... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

και τον καημένο τον κερατά βρε λευτέρη δεν τον σκεφτόμαστε καθόλου?!
φυσικά είναι καλύτερα κατά τη γνώμη μου, και όσο νωρίτερα το τελειώσει τόσο καλύτερα...

αν έχει πρόβλημα με τον γάμο της να κοιτάξει να το λύσει πρώτα αυτό και μετά να σκεφτεί τη δεύτερη σχέση. αν πάλι δεν έχει πρόβλημα με τον γάμο της, δεν είναι κρίμα να χαλιέται με μία εξ αποστάσεως σχέση που είναι όλο καυγάδες?
συγνώμη αν είμαι λίγο ωμή, αλλά καμμιά φορά σε ότι μας αφορά δεν βλέπουμε καθαρά, αλλά απ'έξω κάποια πράγματα είναι προφανή...

Sotinolkaa

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Evitaki

esy ti epathes twra? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Sotis

:?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :shock:  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"και τον καημένο τον κερατά βρε λευτέρη δεν τον σκεφτόμαστε καθόλου?!
φυσικά είναι καλύτερα κατά τη γνώμη μου, και όσο νωρίτερα το τελειώσει τόσο καλύτερα...

αν έχει πρόβλημα με τον γάμο της να κοιτάξει να το λύσει πρώτα αυτό και μετά να σκεφτεί τη δεύτερη σχέση. αν πάλι δεν έχει πρόβλημα με τον γάμο της, δεν είναι κρίμα να χαλιέται με μία εξ αποστάσεως σχέση που είναι όλο καυγάδες?
συγνώμη αν είμαι λίγο ωμή, αλλά καμμιά φορά σε ότι μας αφορά δεν βλέπουμε καθαρά, αλλά απ'έξω κάποια πράγματα είναι προφανή...

Μετα την Λιλα .. τι αλλο να προσθεσει κανεις !
Λιλακι με βρισκεις απολυτως συμφωνη και χωρις να χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω  :wink:

357 Επισκέπτες, 0 Χρήστες