Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 511
  • Total: 511

kalimera eipa????

Ξεκίνησε από skou70, Απριλίου 09, 2004, 02:44:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akatanomastos

Kalimera kai apo mena,  jasper oute gw goustarw leme, alla dystyxws yparxoun. Mipws na patousame to ignore?   Esy ti les gwgw?

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "jasper"καλημέρα παιδάκιααααα

καλημέρα σκουδάκο μου  :D

και

επειδή βαριέμαι να πάω στο "ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ" λέω να τα ρίξω εδώ

Δεν γουσταρω ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλα αυτα που εγραψες κι εσυ  [size=24]plus[/size] (ετσι για να δειτε οτι το δουλευω απταιστως το γαλλικο) [size=18]ΤΙΣ ΜΟΥΧΡΙΤΣΕΣ [/size](ζιζανιον αγροτικον για οσους δεν γνωριζουν - ετσι για να δειτε οτι διαθετω σφαιρικες γνωσεις !) ουτε τις [size=24]ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΕΣ[/size] !! (δεν ξερω τι ειναι η σαλαμανδρα μου το σφυριξανε ....)  :roll:

καλημερα ειπα ??  :roll:

jasper

καλημέρα ακατανόμαστε  :D
τι είναι τούτο το ignore???
μήπως είναι ζιζανιοκτόνο για τις μουχρίτσες του ποϊζονακίου ????

ποϊζονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιούχουυυυυυυυυυυυυ  :D

κι εγώ δεν γουστάρω όλα αυτά που έγραψα plus αυτά που έγραψες κι ένα σωρό άλλα plus που δεν θα γράψω (έτσι για να έχετε αγωνία).... αλλά ένα πράγμα έχω να πω.... και μ' αυτό κλείνω

[size=18]ζήτω η 28 Αυγούστουυυυυυυυυυ  [/size]:P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

λαλαλαλαλαλαλα! Σοφακι 28η Αυγουστου ειναι σημαντικη ημερομηνια για κατι που αγνοω ?? Κατι σαν την 28η Μαρτιου ενα πραγμα ?? Τοτε που ειχαμε πει το Ιστορικο "ΝΑΙ" στους κινεζους ??  :shock:

*PoiSoN_GiRL is now known as KinEza!!!!

τσιν - τσον - τσιν .... εγω ενα εχω να πω ... βρασε ορυζα ....
(εδω ταιριαζει κι αλλη παροιμια αλλα δεν ειναι του επιπεδου μου !)

κι επειδη ειμαι πολυασχολο κοριτσι και σπανια νοικοκυρα .. τρεχω στο μπανιο γιατι εχω αφησει τα πλακακια μου στη μεση ... (καθαριζω πλακακια ασυστολα σημερα ... ε ! τι αλλο να κανει κανεις αμα δεν εχει δουλεια να κανει ?)

Υ.Γ. Σε λιγο θα βγω στον κηπο να ποτισω τις μολοχες μου .... αν δω καμια ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ να της ριξω ενα ignore ???? ή μηπως να την ψεκασω με delete ?? ποιο απο τα δυο εχει δραστικοτερο αποτελεσμα ??? ιδου η απορια .. η ΚΟΤΑ εκανε το αβγο ή το αβγο την ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ

[size=24]κικιρικουυυυυυυυυυυυυυυ ![/size]

:shock:  :oops:  :roll:  :idea:

PoiSoN_GiRL

Υ.Γ. βρε λες να κανω register το MoUXRiTSa_GiRL τελικα ???

κι αν ναι ποιος θα με σωσει αν μου την πεσει κανενας PeRonOspORoS_BoY ?  :roll:

jasper

[size=24]κικιριιιιιιιιιιικου!!!!!         [/color]

PoiSoN_GiRL

plus απο σημερα ... θα το γυρισω στην αγγλικην διαλλεκτον ...)

Λολα να μια καμπια .. κατα το ''Λολα να ενα μηλο'' ... τι αλλο να θυμηθω σημερα απο τα προσφατα παιδικα μου χρονια ...
αστα να πανε .. το Σεπτεμβρη ανοιγει και το νηπειαγωγειο παλι ... παλι ντορτια ηφερα ?? οχι οχι αυτο ειναι ασχετο .. παρεσυρθην again ( again = το τουρκικο που λεγαμε πριν ...)

Σοφακι μου εισαι η μονη που δεν λαλεις (trust me !) Ο κοσμος εχει λαλησει εδω και καιρο ... βρασε ρυζι που λεει κι ο φιλτατος Πολυκαρπος ... ή μηπως Πολυχρονης ?? δεν ξερω .. μπερδευτηκα παλι ...
ας ειναι ...

ΑψΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ! με τις υγειες μου ... (ποιος με μελεταει παλι το φελεκι μου ??)  :shock:

jasper

κίτρινο... το ψυχιατρικό είναι άσπρο... το σχολικό έχει χαριτωμένες ζωγραφιές απόξω και πολλά μικρά τουβλάκια από μέσα... ξες εσύ  :P

Anonymous

:shock:  :shock:  :shock: Kai gw lalhmeno eimai opote as kraksw kai gw:
KOKORICKOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

PoiSoN_GiRL

[size=24]αμαν ![/size] Τι ειναι αυτο που ακουγεται ?? Μην ειναι οι καμπανες της εκκλησιας ?? Μην ειναι το κουδουνι για διαλειμμα ?? Μην ειναι το σχολικο που ηρθε να με παρει ?? Μην ειναι ο μπογιας που ηρθε να μαζεψει τις καμπιες ? :roll:  :roll:

(αυτη η Λολα ποια ειναι ειπαμε ??)  :shock:  :shock:

Υ.Γ. ο ακατανομαστος που χαθηκε ?? Μηπως μας τον τσιμπησε καμια καμπια ?? ειναι και αλλεργικο το μαναρι μου ...  :roll:  :?

jasper

βρεεεεεεεεε καλώστο μου κι ας άργησε  :D
ένας κοκορίκος ανάμεσα σε τόσες κοτούλες είναι must (όχι να μη νομίζεις οτι μόνο εσύ το δουλεύεις το αλβανικό ποϊζονάκι)

akatanomastos

:roll:  :roll:  :roll: Arghsa? ti exasa? lol.  Parwn ki aksouristos prizonaki :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

Συγνωμη Σοφακι μου .. πιστευω ομως οτι το πακιστανικο το δουλευω καλυτερα απο εσενα .. (αυτη η διψα για μαθηση που εχω ... καταλαβαινεις ...)
Κοκορικοακατανομαστουλινι μου κι εσυ εδω βρε ?? Δεν κανεις νανουμπια τετοια ωρα ?? Γρηγορα στο κρεβατακι σουυυυυυυυυυ ! (θα πιασω τη σκουπα και ντα ντα ντα .... )

*PoiSoN_GiRL SLapS akatanomastos ... ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ ??  ](ελευθερη μεταφραση : γιατι εισαι αξουριστος βρεεεεεε ??)[/color]  :P

Anonymous

Καλημερούδιαααααααααααααααααα

Enia

λαλαλαλαλα...

Καλημέρα,
κάθε μέρα,
και με ήλιο και βροχή
λέω πάντα καλημέρα στη ζωή...

Who is Ζωή?! Dunno... Θα ρωτήσω τη Λόλα (άμα την βρούμε) ...  :roll:

Και σας έχω πει να με σκουντάτε στιε μεγάλες εξελίξεις, εγώ ακόμα να ξεκινήσω φασίνα και είμαι και δυο ώρες μπροστά τρομάρα μου...  8)

511 Επισκέπτες, 0 Χρήστες