Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 338
  • Total: 339
  • Leon

kalimera eipa????

Ξεκίνησε από skou70, Απριλίου 09, 2004, 02:44:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andreasec13

[quote user="larus audouinii" post="309102"]Και αύριο απο Σπάρτη- Ταύγετο![/quote]

Μη μάθω πως κατηφόρησες κατ' απ' τ' αυλάκι και δε σταμάτησες για "διόδια"... κομένες οι καλημεροκαλησπέρες διά βίου...πλέον του ότι θα γίνεις είδος υπό εξαφάνισιν (Latinoglarus-Lamarinoglarus).Eίπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.

andreasec13

[size=24]ΚΑΛΗΜΕΡΑ a33 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! [/size]

andreasec13

Πωπωπώ κάτι ξάστερες καλημέρς που σας στέλνω από Κορινθία...  :mryellow:

angelatr21

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

Και στο Αιγιο ξαστερια εχει αλλα δεν το φωναζουμε πρωι πρωι να ξυπναμε τον κοσμο

kuria

καλημερα σας παιδια τραλαλα τραλαλα
σηκωθειτε με χαρα τραλαλα τραλαλα
η χρυση ανατολη στη δουλεια μας προσκαλει
τραλαλα λαλα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

andreasec13

Βρε-βρεεεεε,καλώς την τη Θεία Λένα.  :lol:  :lol:  :lol:

black_velvet

Καλή χρονιά είπα;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

andreasec13

Τι καλημέρα τέτοια ώρα;ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλη την παρέα

CINDY

[size=24]  

KAΛΗΜΕΡΑ Α33!
                                                                             ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
                                                                                                             DJ CINDY ON AIR
[/size]

andreasec13

[size=24] ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ a33,οπα-οπα-οπαααα,γειά σου CINDY με τα ωραία σου!!! [/size]

katinaki

riaghul

Καλημερα :smile:

[marquee direction=left]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ......[/marquee]....
[marquee direction=right]ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ....[/marquee]
[marquee direction=right].......ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΑΝΤΕΣ :smile:[/marquee]

katinaki

andreasec13

[size=24] ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ a33,ΚΑΛΟ Σ/Κ και ...ΑΝΤΙΟ σς όλους και όλες. [/size]

Ναι...ξέρω,λίγο ξαφνικά σας αποχαιρετώ,αλλά κάτι έκτακτες και αυξημένες επαγγελματικοκοινωνικοπολιτιικοστρατιωτικές υποχρεώσεις με αναγκάζουν να σας αφήσω έναν τελευταίο συμφορουμίτικο χαιρετισμό.

Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την υπέροχη παρέα σας,για την βοήθειά σας όπου "σκόνταφτα" και σας εύχομαι να είστε και να περνάτε ΠΑΝΤΑ καλά.
Επί πλέον ζητώ συγγνώμη αν -κατά την διάρκεια της συγκατοίκησής μας- στενοχώρησα ή έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους/ες,αλλά είμαι ολίγον τι σαρκαστικός και άγαρμπος ως προς το χιούμορ που διαθέτω.Δεν υπήρχε η ελάχιστη δόση κακίας ή υστεροβουλίας.

Και πάλι καλή σας μέρα και καλό Σ/Κ.

katinaki

Καλημέρα  :shock:   :roll:  :roll:

338 Επισκέπτες, 1 Χρήστης