Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

kalimera eipa????

Ξεκίνησε από skou70, Απριλίου 09, 2004, 02:44:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

filakia polla jasperoulaaaa!!!
etsi, akmaio to h8iko emeis, ki as mhn einai me to meros mas o kairos!
 :wink:
lalalalala....

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "jasper"σκουφάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου μπήκε???????????????????????????

τότε

καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου
και η αγάπη μου καλοκαιράκι
φυσσάει ο μπάτης στα όνειρά μου
και στην καρδιά μου το μελτεμάκι
λαλαλαλαλα λαλαλαλα  λαριλο!!!!!!

καλησπέραααααααααααααα παιδάκια  :D  :sunny:  :D  :sunny:  :D  :sunny:

jasperaki μου ηρθε το καλοκαιρακι οντως !! και μαζι με το καλοκαιρακι θα ερθω κι εγω να σε δω επιτελους !! Ευχομαι μεσα στον Ιουνιο να καταφερω να το πραγματοποιησω αυτο !! πολλα πολλα φιλακια Σοφακι μου !! Σ' αγαπω πολυ (και το ξερεις !)  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "jasper"σκουφάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου μπήκε???????????????????????????

τότε

καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου
και η αγάπη μου καλοκαιράκι
φυσσάει ο μπάτης στα όνειρά μου
και στην καρδιά μου το μελτεμάκι
λαλαλαλαλα λαλαλαλα  λαριλο!!!!!!

καλησπέραααααααααααααα παιδάκια  :D  :sunny:  :D  :sunny:  :D  :sunny:
:D  :D  :D  :D  :D jasperaki μου, που το θυμηθηκες κουκλα μου αυτο το παλιο αλλα τοσο χαρουμενο τραγουδακι? πολυ καλο! μας εφτιαξες τη διαθεση! νασαι καλα!
υ.γ. αλλα βρε παιδι μου γιατι βρεχει συνεχεια και δεν λεει να φτιαξει αυτος ο καιρος?

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
και για να μη ξεχνιομαστε......παρασκευη σημερα :D  :D  :D  :D
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

jasper

Καλημέραααααααα παιδάκια  :D  :D  :D

Ενιούλα μου καιρός είναι ο,τι θέλει κάνει...σιγά μη τον φοβηθούμε...(έβαλα πεδιλάκι σήμερα κι ήρθα στο γραφείο με τη βροχή...παπούδιασαν τα ποδαράκια μου μέχρι να μπω στα στεγνά  :P ) φιλάκια πολλά κι από μένα!!!!!!!

Ποϊζονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θάρθεις??????????  :D  :D  :D  
(λοιπόν έχουμε και λέμε... να τιγκάρω τα ντουλάπια με σοκολάτες...στην κατάψυξη παγωτάκια...καθαρά σεντονάκια με τον τουίτυ...χμμμ...να περάσω κι ένα βαψιματάκι το σπίτι)
Μη τυχόν και δεν έρθεις θα σε γδάρωωωωωωωωω (και γω σ' αγαπώ βρε νυχτεριδάκι μου πολύ... και το ξέρω πως το ξέρεις)  :D  μουατςςςςςςςςς

Μινοράκι μου γλυκό είδες τι πάω και ξεθάβω??? ώρες ώρες με ανησυχώ τι κάθομαι και θυμάμαι χαχαχαχα χαίρομαι που σου φτιαξα τη διάθεση... τσάκω ακόμη ένα για επιδόρπιο

κάτω στης μαργαρίτας τ' αλωνάκιιιιιιιι
στήσαν τρελλό χορό τα μελισσόπουλα
ιδρώνει ο ήλιος
τρέμει τρέμει τρέμει το νερόοοοοοοο
στάχυα ψηλά λυγίζουνεεεεε εεε στον μελαμψό (?) ουρανό

έξω αστράφτει και βροντάει.... και μένα μ' έπιασε καλοκαιρινό παραλήρημα  :P

άντε και καλό μας σαββατοκύριακο    :D :bounce: :D :bounce: :D :bounce: :D :bounce: :D  :bounce:

Evitaki

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
υπαρχει πολυ διαθεση σημερα ευχομαι να μη βρεθει κανενας να μου την χαλασει..........
αν κ βρεχειιιιιιιιιι
αντε κ καλο σ/κ :P  :P  :P  :P  :P  :P

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: χμχμχμχμχμ τζασπερακι μου.....δεν θυμαμαι το δευτερο τραγουδακι που εγραψες.....ντροπη μου εεεεεεεεε????? :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

skou70

etsi etsi na vlepw kalh diathesi:):) kalimeraaaaaa

fmas

Καλησπέραααααααααααααααααααααααααααααααα...

Το πρώι βροχή, τώρα ήλιο....... άντε να δούμε τι θα κάνουμε.......

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "jasper"Ποϊζονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θάρθεις??????????  :D  :D  :D  
(λοιπόν έχουμε και λέμε... να τιγκάρω τα ντουλάπια με σοκολάτες...στην κατάψυξη παγωτάκια...καθαρά σεντονάκια με τον τουίτυ...χμμμ...να περάσω κι ένα βαψιματάκι το σπίτι)
Μη τυχόν και δεν έρθεις θα σε γδάρωωωωωωωωω (και γω σ' αγαπώ βρε νυχτεριδάκι μου πολύ... και το ξέρω πως το ξέρεις)  :D  μουατςςςςςςςςςς

jasperaki μου σημερα ολη μερα σε σκεφτομαι και ψαχνω τροπο να την κοπανησω να ερθω και οσο δεν τα καταφερνω τοσο πιο πολυ μουρμουραω .. ας ειναι καλα μια ψυχη (κοινος μας φιλος) που με νταντευει απο το πρωι και ακουει τις παραφωνιες μου  :?  :?  (κλαιω παραφωνα η ατιμη τι να κανω .. ουδεις τελειος..)

Υ.Γ. θα το καταφερω ομως που θα μου παει !! κι αυτο ειναι απειλη !!  :P
Πολλα πολλα φιλακιαααααααααααααααααααααααα !

chriastina

ξυπνήσατε? είναι μια υπέροχη μέρα,
καλημέρααααααααααααααααααααα

Evitaki

καλημερα χριστιαννα  ξυπνησαμε μαγειρεψαμε κιολας
σειρα εχει το καφεδακι κ μετα κομμωτηριο
τι καλα σημερα η μερα μου ανηκει..........
ελπιζω

skou70

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "skou70"kalimera:)

Ωπ !! Ενας skou70 !!!  
καλημερααααααααααααααααααααα !  :lol:  :lol:

(δεν φταιω εγω .. προκαλεσες την τυχη σου μικρο μου πειραχτηρακι !! Τωρα αν σε κυνηγαω απο θεματακι σε θεματακι μην νευριασεις και μου ξεκολησεις τα κοτσιδακια μου ενταξει ??)  :P  :P

Evitaki

καλησπερουδιααααα ματςςςςςςςςςςςςςςςςςς μουτςςςςςςςςςςςςςςςςς

PoiSoN_GiRL

Απο τις 5 το πρωι εχω μοιρασει 38 καλημερες !! Νομιζω ηρθε η ωρα μου για ΖzZzzzZZzZzzZZzzzZz.... !!
καληνυχτουλες σε οοοοοοοοολα τα παιδακια !! ονειρα γλυκα ! ονειρα χρυσαφενια !! σμουτςςςς

Υ.Γ. κατα τις 2 θα επανελθω για την γνωστη καλημερα !! ουτε καρτα να χτυπουσα ! χαχαχαχαχα !  :P

498 Επισκέπτες, 1 Χρήστης