Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΤΙ ΦΟΡΑΣ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 21, 2005, 08:01:17 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

skou70

e tote exw 2 lyseis

1.menw aypnos kai pernaw tin wra mou me kati omorfotero opws na metraw glentzedika vatraxakia pou paleuoun me prasines sayres me epathlo glyko tou koutaliou

2.klevw alli mia kouverta ligo pio makrya omws na eimaste sigouroi :wink:

karamelitsa kaneis?

Ntama

Παράθεση από: "skou70"mia kouverta...kai an mou tin klepsoun ena sentoni llllllllllllllllllllllloooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Μα δεν σου είπα βρε οτι την κουβέρτα στην έκλεψα εγω????  ]

Ntama

Παράθεση από: "skou70"menw aypnos kai pernaw tin wra mou me kati omorfotero opws na metraw glentzedika vatraxakia pou paleuoun me prasines sayres me epathlo glyko tou koutaliou

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Ntama

Παράθεση από: "skou70"karamelitsa kaneis?

Μια καραμελίτσα, τέτοια ώρα που με έχουν πιάσει οι υπογλυκαιμίες μου δεν θα με χάλαγε !!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

..γκουχου .. γκουχου ..  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"..γκουχου .. γκουχου ..  :wink:  :wink:

Ποιζονάκι γιατί βήχεις και δεν απαντας στην ερώτηση που σου έκανα λιγο παραπάνω????  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

skou70

Ntama

Παράθεση από: "skou70"lol mporei na krywse  :shock:

Μπαααααα......  :twisted:  :twisted:  :twisted:  δεν κρύωσε...  :twisted:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

να απαντησω ευθεως ή πλαγιως Μαρακι μου ??  :lol:  :lol:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμ .. σιγα μην σας πω !! χαχαχαχα !  :P  :P

Ποιζονάκι μου, είμαι σίγουρη ότι εσύ θα φοράς το ασημόχαρτο-περίβλημα μιας σοκολάτας !!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

αχμμ τωρα που κοιταζω πιο προσεκτικα .. δεν ηταν ερωτηση Μαρακι μου !! Ηταν καταφαση !!
Αλλα παρα το οτι δεν υπαρχει ερωτηση .. εγω θα απαντησω και ευθεως και πλαγιως με ερωτηση !!

καραμελιτσα κανεις ??  :twisted:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"να απαντησω ευθεως ή πλαγιως Μαρακι μου ??  :lol:  :lol:

Πλαγίως, διαγωνιώς, καθέτως, οριζοντίως.... όπως βολεύεσαι!!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα βρε????  :wink:  :wink:

σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

skou70

xm...gia ton vixa??? me vapor action????? 8)

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμ τωρα που κοιταζω πιο προσεκτικα .. δεν ηταν ερωτηση Μαρακι μου !! Ηταν καταφαση !!
Αλλα παρα το οτι δεν υπαρχει ερωτηση .. εγω θα απαντησω και ευθεως και πλαγιως με ερωτηση !!
καραμελιτσα κανεις ??  :twisted:

Σιχαμένοοοοοοοοοοοο Πριζονίδιοοοοοοοοοοοοοοοοο  :twisted:  :twisted:

ασε τα κουφά σε μέναααααααααααα  :twisted:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

γιατι καλε Μαρακι ??
πριν δεν μιλησες για υπογλυκαιμια ??
καραμελιτσα ειπα να σου δωσω .. σορρυ μου τελειωσαν οι σοκολατες ..
τις καταβροχθισε ο skou ολες πανω στην πικρα του που εχασε την κουβερτουλα του ...  :cry:

541 Επισκέπτες, 1 Χρήστης