Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 340
  • Total: 341
  • Leon

ΤΙ ΦΟΡΑΣ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 21, 2005, 08:01:17 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"Το baby doll μου  ] :roll:

:oops:  :oops:  :oops:  Τι χρωμα ειναι ??  :roll:  :roll:  (λολ!)

skou70

/me pairnei patatakia kai perimenei
looooooooooooooooooooooooooooooooooool

xm...prosoxi sta pithana koumpia  :roll:

PoiSoN_GiRL

skoudako τι ακριβως περιμενεις ?? και τα πατατακια τι σκοπο εξυπηρετουν ?
και το κουμπι ? πως βρεθηκε στην ολη συζητηση ? εχει κουμπακια το baby doll της Γωγουλας ?  :shock:  :roll:

skou70

ta patatakia synodeuoun tis mpyres :shock:

oso gia to koumpi idea den exw dedomenou oti dilwnw plirws anarmodios peri baby doll...eidika tis gwgoulas pou oute kan tin kserw tin kopella ... apla lew pws genika ta koumpia einai aimovora antikeimena kai eniote epikindyna  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. το κουμπι .. μεχρι και ματι βγαζει .. και καλυτερα να σου βγει το ματι βεβαια παρα το ονομα .. αλλα και ως μονοφθαλμος κινδυνευεις απο επιθεση δευτερου κουμπιου .. Οποτε μεσα στο σκοταδι .. ασε .. πιασε τα πατατακια καλυτερα να μασουλησω λιγο .. πολυ μιλαω (λολ)  :shock:

Ntama

Εγώ απόψε θα βάλω ενα ξεροντοκορίστικο νυχτικό, μακρύ μέχρι τον αστράγαλο, ροζ με λουλουδάκια, ζαντελίτσα μπροστά και κουμπάκια κλειστά μέχρι το λαιμο ... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Και πείτε μου!!! Υπάρχει άντρας που θα μου αντισταθεί μετά από αυτο??? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

ο Δον Κιχωτης !
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ  :P  :P

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ο Δον Κιχωτης !
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ  :P  :P

καραλολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ξοφησα στο γέλιο τώρα σου λέωωωωωωωωωω

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Ntama"καραλολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ξοφησα στο γέλιο τώρα σου λέωωωωωωωωωω

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

το ''ξ'' με ''ψ'' ε? λοοοοοοοοοοολ  :P

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"το ''ξ'' με ''ψ'' ε? λοοοοοοοοοοολ  :P

με "ψ" αλλα φταίνε τα ουισκυ τέτοιες "περιεργες" ώρες...  :wink:  :wink:

χικ, χικ, χικ...

Υ.Γ. Δεν πας καμάρι μου να κάνεις την αρχή στις ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ και να γράψεις εσυ μια καλή, από τις φοβερές που ξέρεις??  8)  :lol:

various

the metaneiono then sou thymono ma anarotiemai pou n'eisai makria mou ti foras otan koimase :cry:  :cry:  :cry:

Ntama

Παράθεση από: "various"the metaneiono then sou thymono ma anarotiemai pou n'eisai makria mou ti foras otan koimase :cry:  :cry:  :cry:

Μόνο δύο λέξεις....

ΤΟ άσμα....  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "various"the metaneiono then sou thymono ma anarotiemai pou n'eisai makria mou ti foras otan koimase :cry:  :cry:  :cry:

και η απαντηση στο ασμα ..

σωβρακοφανελα - σκελαια - πανοπλια και ζωνη αγνοτητας .. για να μπορεις κι εσυ να κοιμασαι .. ησυχος ! λοοοοολ  :P

Ntama

Εγω φοράω τη νυχτικιά της γιαγιάς μου!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"

και η απαντηση στο ασμα ..

σωβρακοφανελα - σκελαια - πανοπλια και ζωνη αγνοτητας .. για να μπορεις κι εσυ να κοιμασαι .. ησυχος ! λοοοοολ  :P

γεδ

340 Επισκέπτες, 1 Χρήστης