Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 317
  • Total: 317

SYNANTHSH! Παρασκευή 24 Ιουνίου

Ξεκίνησε από Enia, Ιουνίου 21, 2005, 02:49:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παρασκευή 24 Ιουνίου
ώρα] 8μμ[/color]
τόπος: Olympico (Cafe Restaurant), Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Ν. Φάληρο, τηλ. 2104834774 [/b]

C U THERE!  :wink:  :wink:  :wink:

See_Me

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΦ (ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ)..

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ, ΤΡΕΝΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΦΑΛΗΡΟ....

ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΦ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΥΠΕΡΓΕΙΑ (ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΙ (ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ)....

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ....

(ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΔΙΝΩ ΚΙΝΗΤΟ )
:twisted:  :twisted:  :twisted:

Anonymous

Επειδή το See_Maκι εφορουμιαζότανε και σε άλλες 4 ιστοσελλίδες...έγραψε το Καραϊσκάκη με ι...ζητώ συγνώμη 8κατογαυράκια για το λάθος....

Το καζανοτρενάκι μου θα έχει χώρο για έναν συνεπιβάτη....ποιος θα είναι ο συνοδός μας ]

Anonymous

Την Παρασκευή έχουμε Πανελλαδική απεργία,
αυτό σημαίνει πως δεν θα λειτουργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ( λεωφορεία, τρόλευ, μετρό, ηλεκτρικός ) δεν ξέρω από ταξί τι θα γίνεται!!!!

]

See_Me

Παράθεση από: "gavrina"Την Παρασκευή έχουμε Πανελλαδική απεργία,
αυτό σημαίνει πως δεν θα λειτουργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ( λεωφορεία, τρόλευ, μετρό, ηλεκτρικός ) δεν ξέρω από ταξί τι θα γίνεται!!!!

]

Ναι ναι, αυτό είπα...από ταξί θα έχει...αλλά θα γίνεται της πόπης...εντάξει, βρίσκουμε ταξί..να πάμε στο ολίμπικο και μετά όλο και κάποιος/α θα μένει προς το μέρος μας..ή έστω θα μας πάει μέχρι κάποια πιάτσα ταξί ]

fmas

1ον..... Η απεργία είναι μεν πανελλαδική αλλά ως συνήθως τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν συγκεκριμένες ώρες.... Δείτε το.............

2ον Και σημαντικότερο............ Λίγο να προσέχουμε της εκφράσεις μας......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

minoraki

νομιζω οτι υπαρχει και σταση του τραμ στο νεο φαληρο.....εχει ανταποκριση με το τρενο.....δεν νομιζω να απεργει η ΤΡΑΜ Α.Ε.  :evil:

Limnios

Εστω και με τα πόδια όσοι θέλουν πραγματικά να έρθουν, θα έρθουν.
 ΥΓ1 Κανονίστε να το ΄χετε διαλύσει πριν τις έντεκα που υπολογίζω να εμφανιστώ . Θα έχουμε "δράματα"...
ΥΓ2. Και θ΄απεργεί και το 166. Κανονίστε...
ΥΓ3. Αιντε από ΄κει με τις ... "απογευματινές - λαικές "...
ΥΓ4.Πως να ΄ρθουμε με τον κολλητό μου πιο πριν ? Δεν ξέρετε ότι πρέπει να ΄χει τελειώσει ο εσπερινός,να ΄χουμε σκουπίσει την Αγ. Ευλαμπία, να΄χουμε κλείσει ταμείο ( πως θα πιούμε σφηνάκια ) και να πετάξουμε τα ράσα για να βάλουμε κάτι πιο τρέντυ?
ΥΓ5. Αφήστε που θέλει κι ένα δίωρο "πιστολάκι" ο Πάνος.
ΥΓ6. Και να περιμένει να κοιμηθεί ο συγκάτοικός του , αρχιμανδρίτης Ρίου Γεφύριος ( Θέκλα ) για να το σκάσει.

riaghul

Εστω και με τα πόδια όσοι θέλουν πραγματικά να έρθουν, θα έρθουν.

Εγω και το πρωι να ξεκινησω ..αποκλειται να φτασω..

και να πετάξουμε τα ράσα για να βάλουμε κάτι πιο τρέντυ

μηπως..απο τα σκισμενα παντελονια που ειναι τρεντυ βαζατε μερικες
πουλιες πανω στα ρασα που επισης ειναι τρεντυ(για να κερδισετε χρονο??)

Και να περιμένει να κοιμηθεί ο συγκάτοικός του , αρχιμανδρίτης Ρίου Γεφύριος ( Θέκλα ) για να το σκάσει.

αυτος ειναι κοντα μου..θα φροντισω να κοιμηθω μαζι του εκεινο το βραδυ..

(Γιαννακη, σορρυ, αλλα προσπαθω να διευκολυνω το χρονο σας.. :wink: )

Enia

Έρωτά μου αγιάτρευτε, μην μου ανησυχείς... κι όλο το σύμπαν να απεργεί, εγώ θα κάνω διπλοβάρδιες και υπερωρίες... Από λαϊκή απογευματινή έως μεταμεσονύχτια προβολή. Θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω... (μην το παρακάνουμε κιόλας όμως ε!?...)  :P

Και μην υπερβάλετε με τα πιστολάκια και τα trendy σας, είπαμε να είμαστε casual, δεν θα πάμε και στο μέγαρο!

(τα μαγιώ σας μην ξεχάσετε!)  :P

balland

Panagiotis

Σημερα πραγματικα αξιζει να ερθετε οσοι ερθετε.επιτελους θα αποκαλυφθει και το μυστηριο της εξαφανισης των ΄΄σουδανων΄΄.οπως ειδατε ολοι σας στις εκπομπες ''μηπως ειδατε τους μαυρους΄;'' και ''φως στο τουνελ των νεγρων''μια ολοκληρη κοινωνια ασχοληθηκε για περιπου 15 μερες με το τι απεγιναν οι...... μαυροι μετα απο εκεινο το μοιραιο απογευμα της πεμπτης.αποψε λοιπον ο ''λημνιος''θα λυσει το μυστηριο.[σιγα το μυστηριο.λες και δεν ξερουμε οτι τους ξεπεταξε σε χρονο ''ρεκορ'' και απο τοτε οι .....μαυροι ακουνε γηπεδο 5χ5 και σπανε το ενα μετα το αλλο τα ρεκορ στον μαραθωνιο.]η νυχτα ομως σημερα προβλεπεται μεγαλη μια και με εναν απο αυτους [αυτος που αντεξε και περισσοτερο] θα επισημοποιησει και την σχεση του παρουσια ολων και χοροστατουντος και του μεχρι τωρα συγκατοικου του ''θεσσαλιωτιδος πισωγλεντιου''η αλλιως και ''τερεζα η ξεματιαστρα''.Γιαυτο σας λεω μην το χασετε το σημερινο...πανος

317 Επισκέπτες, 0 Χρήστες