Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 484
  • Total: 484

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.......

Ξεκίνησε από Evitaki, Ιουνίου 22, 2005, 06:01:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Eley8eros δεν εισαι αναισθητος καμαρι μου επειδη δεν σε επηρεαζει η πανσεληνος ! τυχερος εισαι !!!
υπαρχουν ανθρωποι που δεν επηρεαζονται .. υπαρχουν και λυκ-ανθρωποι που οχι απλως επηρεαζονται .. αλλα αστα να πανε .. αποσυρομαι πριν αρχισει η μεταλλαξη μου !!  :shock:

spellbound

.....τρεμε κοκκινοσκουφιτσα!!!!!!!!!!  

Enia

τώρα άμα σας πω ότι βρέχει στο Λονδίνο, δεν θα πρωτοτυπήσω...  :roll:

αλλά ήθελα να μοιραστώ τον καημό μου... εμ επηρεάζομαι από την πανσέληνο, εμ δεν θα την δω κιόλας με τέτοια συνεφιά που έχει όλη μέρα σήμερα! μιλάμε για 'μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα'!

και δυο μέρες πριν είχαμε άνοιξη γμτ... (μη με ρωτήσετε για καλοκαίρι, είπαμε πέρασε... μια βδομάδα τέλος ιουλίου και πολύ μας ήταν!)

φροντίστε λοιπόν εσείς οι τυχεροί, έστω και σεληνιασμένοι, να χαρείτε το φαινόμενο... και αν μπορέσετε ανεβάστε και καμμία φωτό να το θαυμάσω κι εγώ η καημενούλα από μακριά...

ζνιφ...  :cry:

spellbound

Καλα, εμεις θα το χαρουμε, αλλα για πααινε μια βολτα στη κρεμαλα μπρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PoiSoN_GiRL

αχμμ .. εγω προσπαθησα να την αποθανατισω .. αλλα μεσα στο μαυρο σκοταδι δυστυχως το μονο που φαινεται ειναι ενα στρογγυλο - φωτεινο αντικειμενο αγνωστου ταυτοτητος και προελευσεως .. κοινως απετυχα ... αν ομως επιμενεις μπορω να σου στειλω τη φωτογραφια ...  :roll:

Enia

tnx φιλεναδούμπι για την προσπάθεια! :*

έβγαλε και η μανουλίτσα μου φωτό, από την γνωστή -πλέον- μπαλκονάρα μου δίπλα στο κύμα, και μάλιστα πρόσθεσε και το σχόλιο πως η θάλασσα απόψε είναι λάδι...

τα νεύρα μου τσατάλια...

PoiSoN_GiRL

Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα ..  :evil:  :evil:  :evil:
με τσακισε αυτο το φεγγαρι ...

με νευρα
Σεληνιασμενη PoiSoN_GiRL

xhmeia

proth fora blepo neyra polixroma xaxaxaxxaxaxxa

filakia

PoiSoN_GiRL

λολ ! πανω στον πανικο μου .. βλεπω ροζ - κιτρινες - πρασινες - μπλε πεταλουδιτσες !! χαχαχαχα ! με αποτελειωσε αυτη η πανσεληνος ! δεν εξηγειται αλλιως Νατασακι μου !  :P
μακιααααα  :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα .. Νευρα ..  ]

Να το πάρω αγκαλίστα να περάσουν τα νευράκια της τουλουμπίτσας μου!!!!
Ωχου το μωλέ το Ζουζουνάκι μας!!!!

PoiSoN_GiRL

Η σεληνιασμενη PoiSoN_GiRL επαψε να ειναι πλεον σεληνιασμενη !
ενα μεγαλο ευχαριστω στο τουλουμπακι (Το Γωγουλινι ντεεεεε !) που εκτος απο την γλυκυτατη αγκαλιτσα της μου χαρισε και την παρεουλα της και ηδη νιωθω καλυτερα !! πολλα πολλα φιλακια μικρο μου τουλουμπακι !! Να εισαι καλα ! (και μην ξεχνας να μου χαμογελας !!!) Σε λατρευωωωωωωωωωω !  :lol:

PoiSoN_GiRL

Η πανσεληνος τελειωσε .. τα νευρα μου γιατι δεν αποχωρουν ??  :roll:

Anonymous

Ακόμα επηρεάζει...αν και μένα μου τα έφτιαξε τα νεύρα η εργοδότριά μου, που με πήρε τηλέφωνο να πάω αύριο στη δουλειά και άρχισε πάλι τα δικά της ψυχολογικά και την κλάψα.

PoiSoN_GiRL

και το δικο μου το νευρο - μακαρονι - κορδονι ειναι πολυ τεντωμενο .. δεν ειναι τυχαιο οτι δεν βγαινω στον εξω κοσμο (ουτε με λουρακι πια εδω και μια εβδομαδα ...)  :?

tristana

Μα έχει ακόμα πανσέληνο; Γιατί δεν εσεληνιάσθην;;;

484 Επισκέπτες, 0 Χρήστες