Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 549
  • Total: 550
  • Leon

ΓΙΑ ΛΕΓΕ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 23, 2005, 06:51:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "Sotinolka"na   kano   fono.... :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
και εγω το ιδιο.... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Να φαω ολες τις σοκολατες που θα βρεθουν μπροστα μου ...
γκρρρρρρρ .. εχω νευρα .. φαινεται ??  :shock:  :evil:

Μπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.. γιατί το λες αυτό Poisonaki........ :) :) :) :) :)

Σμουτς βρε......

fmas

Για μπανάκι...... Σε πισίνα βέβαια αλλά και αυτό καλό είναι.............

chriastina

σήμερα σκέφτομαι να χτυπήσω 2-3 λεξοτανίλ για να αντέξω!
 :evil: πρώτη μέρα στο μαγαζί μετά απο μίνι διακοπές και θέλουν να κάνουμε και μίτινγκ, καλό βράδυ με βλέπω σπίτι............

Evitaki

na paw gia doyleia k meta na katebw paralia sthn ekthesh biblioy :D  :D  :D

minoraki

σκεπτομαι την συναυλια της diana ross σημερα στο μεγαρο μουσικης!
<<Lady sings the Blues>>!

kuria

σκέφτομαι να πάω για καφέ στον λευτεράκο να του κάνω κι έκπληξη...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

μήπως να πάω κι αύριο στου λευτεράκη;   :roll:
περνάω υπέροχα...    :wink:

kuria

σημερα σκεφτομαι να μαζεψω τουρλουμπουκιδον σε μεγαλες σακουλες τα ασιδερωτα, να πεταξω τα απλυτα στο πλυντηριο, να σταυρωσω σαν καλο (_i_)παιδι τα χερακια μου (σιγα μην κανω και φασινα η ταλαινα) και να περιμενω την επιθεωρηση της κωστουλας που σημερα επιστρεφει απο τις διακοπες της και η γκρινια της για την ανεπροκοσυνη μου ειναι δεδομενη...

minoraki

ειλικρινα δεν ξερω τι να πρωτοσκεφθω....εχω χιλιες δυο σκεψεις μεσα στο κεφαλι μου....οι οποιες με απασχολουν συνεχως..... :(  :(  :(  :(.....τελος παντων.....θα συνεχισω την ζωη μου και σημερα και αυριο......

kuria

Παράθεση από: "minoraki"ειλικρινα δεν ξερω τι να πρωτοσκεφθω....εχω χιλιες δυο σκεψεις μεσα στο κεφαλι μου....οι οποιες με απασχολουν συνεχως..... :(  :(  :(  :(.....τελος παντων.....θα συνεχισω την ζωη μου και σημερα και αυριο......

τα μανταλακια μην ξεχασεις...     :P

minoraki

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "minoraki"ειλικρινα δεν ξερω τι να πρωτοσκεφθω....εχω χιλιες δυο σκεψεις μεσα στο κεφαλι μου....οι οποιες με απασχολουν συνεχως..... :(  :(  :(  :(.....τελος παντων.....θα συνεχισω την ζωη μου και σημερα και αυριο......

τα μανταλακια μην ξεχασεις...     :P
μπααααααααααααα.....δεν υπαρχει περιπτωση να τα ξεχασω.....τωρα που μου εβαλε το παπι και αυτη τη σκεψη στο κεφαλι μου.....αστα να πανε! :D  :D  :D  :D  :D  :D! βρε τι μαθαινω και παθαινω μεσα σε αυτο το φορουμ η γυναικα!

kuria

εδω στραβαδι μπαινεις και ξεστραβωνεσαι...  
ασε που δεν χρειαζεται μετα να πληρωσεις και για μεταπτυχιακο... χαχαχα

kuria

λεω να παω allou... τωρα βεβαια αν ξεκινωντας βρεθω αλλου κι αλλου... ε τι να κανουμε δε θα ναι πρωτη φορα... γι αυτο δεν κλεινω και ραντεβου... για φαντασου να πουμε  τριπολη κι εγω να κοβω βολτες λαρισα...   :P

giorgos k

Παράθεση από: "kuria"τι σκέφτεσαι να κάνεις σήμερα;
σκεφτομαι να την κανω αλλα κατι με κραταει!!!!!

549 Επισκέπτες, 1 Χρήστης