Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 707
  • Total: 708
  • Leon

ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 23, 2005, 07:10:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Eχουμε ξεφυγει τελειως ε?

Sotis

με  τη  σειρα  εβιτακι  και   μαρια   και  η  διω θα  με   φατε  απο  λιγο  λιγο.....παντος   ειμαι   πολυ  νοστιμος  τρωγομαι..... :wink:  :wink:  :D  :D  :D  :D

Sotis

Παράθεση από: "kuria"μήπως να τον έκανες στα κάρβουνα evitaki μου να έπαιρνα κι εγώ κανένα κοψιδάκι;     :P
εσυ   με  θες   στα  καρβουνα  κυρια.......και  εκει  ειμαι  νοστιμος..... :D  :D  :D  :wink:  :wink:

Sotis

Παράθεση από: "Evitaki"
Παράθεση από: "Sotinolka"
Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "kuria"όχι βρε πες αν τολμάς...
λοιπον  η  μια  ειναι  αιγοκερος στο  ζωδιο  και  η  αλι...ειναι  παρθενος  στο  ζωδιο αυτα  αλα  δε  λεο... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

χμ αιγόκερως θυμίζει evita και παρθένος atma... μόνο που δεν τόλμησες κοτοπουλάκι μου να αναφερθείς ποια θέλεις σε ποιο επίπεδο... χαχαχαχα
μονο  η  μια  ειναι  αλοστε  το  εχει  δηλωση  και  μεσα  στο  φορουμ... ειναι  η  εβιτα....τωρα  η  αλι  σκεψου...κυρια  μου. :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
τι αλλο θα δω η γυναικα?????
λιγες μερες ελειψα που να ελειπα κ περισοοτερο
καλα λεω εγω πως θα σε τηγανισω εσενα.......
που θα μου πας??????
να  δω  εσυ ποτε  θα   με  τηγανισεις  εβιτακι  ολο   λογια  εισαι.. :D  :D  :D  :D  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Sotis

Παράθεση από: "kuria"μήπως να τον έκανες στα κάρβουνα evitaki μου να έπαιρνα κι εγώ κανένα κοψιδάκι;     :P

κυρια μου δεν ξερω αν θα ειναι νοστιμος.......
αλλα μια δοκιμη δεν θα μας βλαψει........
ΕΛΠΙΖΩ :P  :P  :P  :P
οπου και  να  με  φας   εβιτακι  νοστιμως  ειμαι...... να  το ξερεις...... :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D

kuria

εισαι καρδια μου... εισαι...

(ε, ψιτ λευτερακη...μην παιρνεις θαρρος... εχω μερες να σε δω και μου ελειψες... οταν γυρισεις με το καλο... θα σε τσακισωωωωωωω )    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

ΠΑΙΡΝΟ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΠΕΡΝΟ  ΘΑΡΟΣ  Μ  ΑΚΟΥΣ  ΕΣΥ.... :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

εγω ουτε ακουει - ουτε μιλαει - ουτε βλεπει ..  :shock:  :roll:

Evitaki

κυρια μου δεν ξερω αν θα ειναι νοστιμος.......
αλλα μια δοκιμη δεν θα μας βλαψει........
ΕΛΠΙΖΩ :P  :P  :P  :P
οπου και  να  με  φας   εβιτακι  νοστιμως  ειμαι...... να  το ξερεις...... :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: τι σιγουροτητα θεε μου

Sotis

παντα  ειμαι  για  τον  εαυτο  μου   σηγουρος   εβιτακι.... :wink:  :wink: μια δοκιμει  θα  σε  πειση.... :D  :D

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"παντα  ειμαι  για  τον  εαυτο  μου   σηγουρος   εβιτακι.... :wink:  :wink: μια δοκιμει  θα  σε  πειση.... :D  :D

δεν μου αρεσουν οι δοκιμες :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

καλα  μη   με   δοκιμαζης....θα  με φας χωρις  δοκιμη... :wink:  :wink:  :wink:

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"καλα  μη   με   δοκιμαζης....θα  με φας χωρις  δοκιμη... :wink:  :wink:  :wink:

κανω διαιτα :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

θα   κοψεις  μια  μερα  τη διαιτα.... :wink:  :wink:

kuria

για να συμμαζέψουμε κομματάκι τα μυαλά μας που παραστράτησαν για μια ακόμα φορά και να απαντήσουμε κατόπιν ωρίμου σκέψεως στην ερώτηση:
ποιους από εδώ μέσα πιστεύεις ότι θα άντεχες να συναναστρέφεσαι καθημερινά σε φιλικό, επαγγελματικό ή ερωτικό επίπεδο;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

707 Επισκέπτες, 1 Χρήστης