Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,275
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1516
  • Total: 1516

Μ' ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ WHISKY ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 24, 2005, 03:53:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

οριστε .. κοιτα που καταντησα ...  :roll:  :?

σε λιγο θα γυριζω απο μαγαζι σε μαγαζι με το λελουδικο στο χερι και θα φωναζω ''παρε καλε κυριε LaStDrIvE ενα λουλουδακι για την κυρα-Ntama''

LaStDrIvE

Den agorazw louloudia... ti me perases? na pinw soda me lemoni kai extra pagakia kai na milaw ston Destiny? ( LLOOOOLLLLLLL!!!!!!! )

Ama poulas louloudakia lew na se klepsw...:P

PoiSoN_GiRL

ψιτ .. πως την λεγανε την κοπελια punkaki ?
τον Destiny τον θυμαμαι κι εγω που τον σωσαμε τελευταια στιγμη απο τον βιασμο της λυσσασμενης αλλα την λυσσασμενη δεν την θυμαμαι  :?  :shock:

LaStDrIvE

LOLA !!!!!  lolita... xmm kapos etsi... pou na thymame.. eixa alla pragmata na asxolithw... eidika me to panteloni mou pou kapios to elouse me rakomelakia... axxx axxxx... AXaxaxAXAXAX

BtW o xristos bike fantaros  simeris..:((( to kalo einai oti afton tha ton prostatevei o stratos apo daftina:P

PoiSoN_GiRL

Η Λολα που τα κανει ολα ηταν .. δικιο εχεις ..
απορω παντως .. που στο καλο την πετυχαμε .. μονο εμεις θα μπορουσαμε να το καταφερουμε αυτο !! λολ
Οσο για το παντελονι σου που εκανε μπανιο στα ρακομελακια .. ηταν ατυχημα και το ξερεις .. απλως δεν ειχα που να σκουπισω τα χερακια μου ! λολ !
Ξερεις ομως οτι κατα βαθος δεν εγινε εσκεμμενα γιατι ειμαι εκ φυσεως ατσουμπαλη .. ασε που προσφερθηκα μετα να σου το πλυνω ! εσυ δεν ηθελες ! εγω τι φταιω ?  λολ  :P

Ο Χρηστος ηταν το δευτερο θυμα ε ?? απο θαυμα γλιτωσε το παλικαρι !!!

LaStDrIvE

LaStDrIvE is Known as  "Xartopetsetas"  ..... pws sou fanike? AXaxAXAX :**** kala ekanes... tote dwsame desmous filias oxi me aima alla me rakomela...xeexxe... Deus-X-machina ;)

pali kalaaaaa pou ton strimoxe mono eksw apo tis toualetes.

PoiSoN_GiRL

καλο το λες εσυ αυτο ??
εκανα πιπι πανω μου γιατι ειχαν καθισει στην εισοδο του wc και δεν με αφηναν να περασω ...  :?
ειχα περασει δυσκολες ωρες .. θυμισου καλυτερα ..  :shock:

LaStDrIvE

AMANAAAAAAAAAAAaa MANNNNNNNNNNNNNNnnnnnnnn  ...

les na min itane mono rakomelaki afto sta xeria sou?
/me paei na plynei to panteloni...:P

PoiSoN_GiRL

ΒΡΕ καθαρμα !!!!!!! δυο χρονια περασανε κι ακομα δεν το επλυνες ??  :shock:
λοοοοοοοολ ! αυτο θα πει νοικοκυροσυνη ! χειροτερος κι απο εμενα εισαι !

ΑΧΙΛΛΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !  :puker:

Ntama

Δημητρούλα μου, μου φαίνεται ότι χτες τα "ήπιατε" παρέα με τον Αλέξανδρο...  :wink:  :wink:  :D  :D

Αλεξανδρούκο, μου έλειψες βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημητρούλα, γράψε μου..........  :( θέλω τη Δημητρούλα μου...  :flower:

PoiSoN_GiRL

αχμμμ !
Μαρακι ναι !!!!!!! παρεα τα πιναμε με το punkaki !
Εγω στο μπαλκονι μου κι ο Αλεξανδρος στην Αγγλια !!
παρα την αποσταση ομως μαζι τα πιναμε (πνευματικα τουλαχιστον) μιας και το πνευμα μου τον στοιχειωνε σε καθε γουλια ! λοοοοολ
Αχ βρε Αλεξανδρε .. δεν ευχαριστηθηκες μπυρα καημενο μου !! Μονιμως σε ''καταδιωκε'' το ματι μου !! λοοολ

LaStDrIvE

axaxaxaxax....:PPPPPPPPPP NTamoulaaaaaaaaa arxizw me esena..kala eimaiiiiiiiiiiiiiii :)))))))... xtes sou estila 1000 filia kai mou ta kopsane!!!!!!!!!afisan kamia 20aria:((((((

Alitiaaaaaaaaaa i seira sou.... opws leeei aki o Terlegkas..."eisai mesa sto boukali":PPPP axaxaxax

epi tin eukairia.... poly "sex me pago" exei pesei teleftaia... xmmm mipws me otheis esy stin  uliki akolasia?:P...
kalimeres kai apo to "Epwnunoi alcoholikoi"  :****

PoiSoN_GiRL

αν καταφερα να σε οδηγησω στην υλικη ακολασια οντας χιλιομετρα μακρια σου .. ε τοτε .. η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα !! λολ !
λες να ειμαι sexbomb και να μην το εχω παρει χαμπαρι ?? να ψαχτω ??  :roll:

LaStDrIvE

perimeneis apantisi se kati pou ksereis?!  MoUgKa :X  :P

fmas

Παράθεση από: "LaStDrIvE"axaxaxaxax....:PPPPPPPPPP NTamoulaaaaaaaaa arxizw me esena..kala eimaiiiiiiiiiiiiiii :)))))))... xtes sou estila 1000 filia kai mou ta kopsane!!!!!!!!!afisan kamia 20aria :((((((

Λοιπόν επειδή εγώ ήμουν ο κακός της ιστορίας....... Το πρόγραμμα προσαρμόζει αυτόματα το πλάτος της σελίδας στην οθόνη το καθένα μας...... Άρα όταν βάζεται emotions επειδή αφήνει ένα κενό ανάμεσα στο καθέ ένα μπορεί να το κατεβάζει στην κάτω σελίδα.... αυτό δεν ισχύει με τα αστεράκια και εν γένει με τα emotions που δεν περιλαμβάνονται στο phpbb με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να μην μπορεί να τα αλλάξει σελίδα..... Οπότε καταλήγουμε να έχουμε ένα τεράστιο post το οποίο χαλάει την γενική ευθυγράμιση όλων των άλλων post με αποτέλεσμα για να διαβάσεις κάποιο από τα επόμενα post να χρειάζεται να πας ως το τέλος της σελίδας......... Οπότε πέφτει ψαλίδι στις υπερβολές...........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Υ.Γ. Sorry για το άσχετο του post αλλά έπρεπε να εξηγηθώ για να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία......

1516 Επισκέπτες, 0 Χρήστες