Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,373
  • Online ever: 2,373 (Χθες στις 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2211
  • Total: 2211

PwS nA GinETE RompA !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουνίου 25, 2005, 02:23:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

Παράθεση από: "Enia"σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει... no worries...

ετσι λες ε; θελεις να δεις αν μπορω να σας δαγκωσω;

PoiSoN_GiRL

Οπα παιδια ! ενας ενας !
μου την πεσατε ολοι μαζι !!
παμε με σειρα προτεραιοτητας !

το 10ποντο AIXMHRE δεν ειναι 10ποντο .. αλλα 12ποντο .. και το πηρα για να την σπασω στον κολλητο μου που κυκλοφορουμε μαζι στους δρομους και φαινομαι λες και ειμαι το υιοθετημενο του πιτσιρικι !! (εχει κι ενα υψος το παλικαρι .. ουφ! )

freak σταματα να με απειλεις γιατι απο κατω ακριβως σε χαρακτηριζει η φιλεναδα μου ως σκυλι που γαυγιζεις αλλα δεν δαγκωνεις και φυσικα δεν εχω κανενα λογο να μην την πιστεψω !! Δεν θα μου ελεγε ποτε ψεμματα το Λιλακι !!  :P

Την Βανδη την ξερω φιλεναδακι μου !! Ειχα ακουσει κι ενα ασμα προ καιρου (θα προσπαθησω να το γραψω αλλα παιζει και να ειμαι λιγο λαθος.. δειξε κατανοηση θα βαλω τα δυνατα μου !) ''Ερωτα μου - ερωτα μου , ηρθες παλι στα ονειρα μου .. εμμονη ιδεα εισαι ... μπλα μπλα .. μετα το χανω λιγο ..''   :roll:

και τελειωνω με εσενα παλι freak (αμαν αυτο το παιδι .. θελει να εχει την τελευταια λεξη παντα !!) κι εγω δαγκωνω αγαπητε .. φροντισε να κανεις ολα σου τα εμβολια γιατι δεν ξερω τι ζημια μπορει να προκαλεσω (λολ!)  :P  :P

freak

καταρχας στραβαδι το τραγουδι δεν ειναι της βανδη. καταμεσης μην εκτοξευεις απειλες που δεν μπορεις να καλυψεις. κατατελους πισω κ σε εφαγα σκασμενο...

PoiSoN_GiRL

1) Δεν ειναι της Βανδη ??
και ποια γαβ-γαβιστρια το λεει ??  :roll:

2) Δεν ηταν απειλη ... ! το νου σου !  :P

3) Πισω δεν κανω λεμε ! Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο αρχηγος !! ΑΕΡΑΑΑΑ !  :twisted:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"3) Πισω δεν κανω λεμε ! Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο αρχηγος !! ΑΕΡΑΑΑΑ !  :twisted:

σε αλλο τοπικ ημουν ο αρχηγος..
σε αυτο διατηρω τον τιτλο η εχουμε αλλον αρχηγο??? :roll:

PoiSoN_GiRL

μονο αν παραιτηθεις θα αναζητησουμε αλλον αναγκαστικα ...

λοιπον τι λες ??  :roll:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μονο αν παραιτηθεις θα αναζητησουμε αλλον αναγκαστικα ...

λοιπον τι λες ??  :roll:

[size=24]θα πω...[/size]

PoiSoN_GiRL

[size=18]ο αρχηγος μιλησε !! Το νου σας !! δεν αστειευεται !![/size]  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

--AIXMHROS--

ειναι να μην του γυρισει ο ματις....

thanks που ενημερωνεις ζουδιον μαχητη... :wink:

PoiSoN_GiRL

χαρα μου ειναι συντροφε !!  :twisted:  :twisted:

--AIXMHROS--

δεν μου λες??
με ποιον θα τα βαλουμε ομως???
εχουν χαθει ολοι απο το μην που με ανεφερες κ μετα...
να ανησυχησω???
 :roll:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαρα μου ειναι συντροφε !!  :twisted:  :twisted:

συντροφε; χμμμ.....

a.c.a.b ..... all cops are bastards.

--AIXMHROS--

freak

τι οριστε; το a.c.a.b που εχει στην εικονα που εβαλες σημαινει all cops are bastards. οσο για το χμμμ πηγαινε σε αλλην....

Enia

freak:

εμένα θα με δαγκώσεις βρε?  :cry:

και δεν είπα ότι γενικά δεν δαγκώνεις, αυτό δεν θα είχα λόγο να το αμφισβητίσω, οπότε δεν χρειάζομαι και αποδείξεις. απλά νομίζω πως το ποϊζονάκι μας δεν έχει κανένα λόγο να σε φοβάται.
τα υπόλοιπα εν οίκω, μη εν δήμω.

όσο για το τραγούδι... με το ζόρι και που θυμήθηκα το σκοπό του. αγνοώ ποια τραγουδιάρα το λέει. αν έχεις την καλοσύνη δώσε μας τα φώτα σου.να και πάλι που με εκπλήσεις και αποδεικνύειται ποιός από τους δυο πλησιάζει περισσότερο στον χαρακτηρισμό 'σκυλί'...

:P  :P  :P

2211 Επισκέπτες, 0 Χρήστες