Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,083
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 28, 2005, 09:41:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

ε, τι να σου λέω τώρα... ότι θέλει βλέπει η 'τρελοκαλλιτέχνης' όπως με λέει η μαμά μου...
παλιότερα έκανα μια άσκηση, να 'βλέπω' πράγματα, πρόσωπα και σχέδια στα σύνεφα.. από εκεί θα μου έμεινε..  :P
πες μου τι είναι όμως γιατί θα σκάσω!

Evitaki

Παράθεση από: "Enia"ε, τι να σου λέω τώρα... ότι θέλει βλέπει η 'τρελοκαλλιτέχνης' όπως με λέει η μαμά μου...
παλιότερα έκανα μια άσκηση, να 'βλέπω' πράγματα, πρόσωπα και σχέδια στα σύνεφα.. από εκεί θα μου έμεινε..  :P
πες μου τι είναι όμως γιατί θα σκάσω!

ενας αντρας ισως κ ο διαολος
μια γυναικα
κ ενας σταυρος που καρφωνει κ τους δυο........
ο καθενας δινει την εξηγηση που θελει καλλιτεχνακι μου
 :P  :P  :P  :P  :P

minoraki

:D  :D  :D  :D   εγω ψηφιζω δαγκωτο το νεο αβαταρ του σαμμερακου μας! ΠΡΩΤΟ λεμεεεεεεεεεεε.....μπραβο σαμ! σκιζεις!   :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:

Anonymous

Λοιπόν, ο Αρτεμης Μάτσας ξαναχτυπά. (Μια και ψηφίστικε το άβαταρ, έστω και ανύπαρκτο).  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Anonymous

Αντρίκο καλώς ήλθες στην παρεούλα μας πάλι !!!!!!

χεχεχε  ]

Atma

τα τουτου μας μπρε εβιτάκι
για αυτά λέμε ....

έτσι από περιέργεια καραδικιά μου
το άβαταρ που έβαλα το καταλαβαίνετε;;

--AIXMHROS--

εγω δεν παιρνω μερος στον διαγωνισμο για το αβαταρ,
αλλα θα εκτιμουσα παρα πολυ να εβαζε στο προφιλ μου
 ο κωστας αυτο που του εδωσα πριν μια εβδομαδα....

αντε ρε συ..
κοντευω να παλιωσω κ εικονα δεν εχω ακομα...

Ntama

Παράθεση από: "Enia"poio diko mou sou aresei kale koumpara? to mwb mou sunefaki? einai ekei pou sunh8ws petaw otan den eimai edw ;)

Μ'αρεσει πολύ το αβατάρ σου, γιατί εχει υπέροχα χρώματα και σε ταξιδεύει στ'ονειρο... :oops:  :oops:  :oops:

Ntama

Παράθεση από: "rickymartin"Λοιπόν, ο Αρτεμης Μάτσας ξαναχτυπά. (Μια και ψηφίστικε το άβαταρ, έστω και ανύπαρκτο).  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Ο Αρτέμης Μάτσας του Ρίκυ είναι και ΤΟ πρώτο αβάταρ λέμε!!! :D :D :D

Atma

Παράθεση από: "rickymartin"Λοιπόν, ο Αρτεμης Μάτσας ξαναχτυπά. (Μια και ψηφίστικε το άβαταρ, έστω και ανύπαρκτο).  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

και του γκουζγκούνη καλό ήταν..
σε σένα το είδα ε;;

Ntama

Ατμα, το ολοκαίνουριό σου αβάταρ μ'αρεσει πολύ...

Anonymous

Παράθεση από: "Atma"

και του γκουζγκούνη καλό ήταν..
σε σένα το είδα ε;;

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Atma

Μαιρούλα παράτησα το πομπώδης αβαταρ- υπογραφή
ήταν άγνωστα σε πολλούς
και προκαλούσαν αλλανταλων αντιδράσεις..
να σαι καλα :)

+

μα αρέσει που κοκκινίζεις κιόλας ρίκιιιιιιιιιιι
χαχαχαχαχα

Ntama

φιλάκια Ατμούλα  :D

Τρελλαινομαι να βλέπω τον Ρικάκο να κοκκινίζει... μου κάνει ενα κατι.... :wink:  :wink:  (ειναι ευαισθητούλης κατα βάθος  :wink: )

Atma

επίτηδες κοκκινίζει
γιατί αρέσει στις γυναίκες
το πιασε το νόημα  :P  :P

1919 Επισκέπτες, 1 Χρήστης