Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,275
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Mexri pou tha eftanes gia tin agaph mias gynaikas????

Ξεκίνησε από various, Ιουνίου 29, 2005, 05:32:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Anonymous

Λιλάκι μου μην κοκκινίζεις λε συ...  ]

Enia

εντάξει καλέ, μην το κάνουμε και θέμα!...  :colors:
:tongue:

Nikos28

:roll:  :?:  :roll:  :?:  :?:  :roll: No savvy...anyway...

Enia

Enia

ok,  το είδα στο λεξικό!  :tongue: savvy=understanding...

κοινώς συνεννόηση πατίνι!  :roll:

αυτάαα....  :roll:

Nikos28

:roll:  :?: Ναι αυτά...''τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι'' που έλεγε και ο αείμνηστος Διονυσίου... :)  Τι έγινε; Είπα κάτι που σε πείραξε ή σ' έφερε σε αμηχανία;  :?:

Enia

σου έχω απαντήσει με πμ.

μήπως να επιστρέφαμε τώρα στο θέμα της συζήτησής μας?... λέω εγώ τώρα...  :roll:

Nikos28

Ναι, καιρός είναι...νομίζω, όμως, ότι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα...αν και το θέμα των προσωπικών σχέσεων δεν εξαντλείται ποτέ. Κάποιο άλλο σχόλιο;

Enia

απλά μια απορία...
το 'θεϊκό'..., η 'έμπνευση'..., η 'συμφωνία στα θεμελιώδη'...,
είναι κάτι που περιμένεις να υπάρχει εξαρχής, ή μπορεί να χτιστεί σταδιακά? κατά πόσο είναι μεταβλητό?
οπότε και κατ'επέκτασιν, πόσο μεταβλητό είναι το τι μπορεί (ή δεν μπορεί) να κάνει κανείς για αυτόν / αυτήν που αγαπάει?

Nikos28

Εξαρτάται...από την εμπειρία μου ξέρω ότι όταν υπάρχει εξαρχής, είναι πολύ καλύτερα απ' ότι αν περιμένω κάποια αλλαγή στην πορεία...γιατί έτσι η ''μαγιά'' είναι ήδη έτοιμη. Από την άλλη, δεν αποκλείω καθόλου το ενδεχόμενο της σταδιακής αλλαγής...οι άνθρωποι σε κάποια αλλάζουν και σε κάποια μένουν οι ίδιοι. Δεν υπάρχει κάποιος γενικός τύπος ή μπούσουλας (μακάρι να υπήρχε!), εξαρτάται πάντα από το άτομο που έχουμε δίπλα μας, πόσο το εμπνέουμε και πόσο μας εμπνέει, πόσο ''μακριά'' το πάμε εμείς και πόσο ''μακριά'' μας πάει αυτό...το μόνο που ισχύει παντού και πάντα είναι η Αμοιβαιότητα: Αν δεν υπάρχει αυτή, τότε ακόμα και τα ευγενέστερα αισθήματα σβήνουν...η ουσία, τελικά, είναι να βρούμε το άτομο εκείνο που θα μας βγάλει το καλύτερο και δημιουργικότερο κομμάτι του εαυτού μας, ακόμα κι αν αυτό είναι σε λανθάνουσα κατάσταση. Κι εμείς το ίδιο...από' κει και πέρα, αξίζει τον κόπο να κάνουμε και θυσίες και συμβιβασμούς!

Enia

Παράθεση από: "Enia"διαβάζω το βιβλίο του ΄μη μου λες αντίο' αυτον τον καιρό, που οπως ξερετε μιλάει για παράφορο και απόλυτο έρωτα, θυσίες κλπ...
σε λίγες μέρες που θα το τελειώσω θα επανέλθω με τεκμηριωμένες απόψεις προς συζήτηση...

να λοιπόν που το διάβασα το βιβλίο και επανέρχομαι να μου λύσετε τις απορίες μου...
δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρεις. η κεντρική ιδέα (για όσους δεν το ξέρουν) είναι πως μια κοπέλα παρατάει μετά από πολύχρονη σχέση ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά, βαθύπλουτο, τελειόφοιτο ιατρικής με στρωμένη καριέρα που -το κυριότερο- την αγαπάει σαν τρελός, και έχει ήδη 'απαρνηθεί' τις παρέες του κύκλου του και έχει κάνει κάθε 'μικροθυσία' για να είναι μαζί της όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.
είναι ο πρώτος της και είναι η πρώτη του. το κουλό είναι πως κι αυτή τον αγαπάει...

ξαφνικά όμως, εντελώς αναπάντεχα μπαίνει στη ζωή της ο άλλος... (δεν θα σταθώ καν στο γεγονός του τι εθνικότητας είναι, γιατί πολύ απλά για μένα δεν έχει σημασία).
Το θέμα είναι πως ο 'άλλος' για τους χ-ψ-ω λόγους γνωρίζουν καλά πως θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα και αναστάτωση:
Θα την κάνει να πληγώσει τον φίλο της που έχει τόσο αγαπήσει και περάσει τόσα μαζί του.
Θα την κάνει να απαρνηθεί και να πληγώσει τους γονείς της.
Θα την κάνει να παρατήσει τις σπουδές της.
Θα την κάνει να παραβεί της αρχές της.
Θα την απομακρύνει από τους φίλους της.
Από το πρόσχαρο κορίτσι που είναι θα την οδηγήσει στα πρόθυρα της τρέλας και θα την βγάλει συχνά στην παραφροσύνη, εκτός εαυτού...
Με λίγα λόγια είναι ένας παράφορος μεν, αρρωστημένος δε, 'έρωτας'...

Ε λοιπόν όχι... Δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά κανείς, να κάνει τόσο κακό στον εαυτό του και στους γύρω του, και μάλιστα στο όνομα της αγάπης...

Η συγραφέας βάζει κάποιους χαρακτήρες να ενθαρύνουν την ηρωίδα, λέγοντάς της 'Ζήσε το...'. Λέγοντας πως ο έρωτας, ο απόλυτος έρωτας έρχεται μια φορά μόνο στη ζωή μας και πρέπει να ακολουθήσουμε την καρδιά μας.... (Ε!? :? )

Ε, όχι...! Τέτοιο 'έρωτα' δεν θα τον ήθελα. Εγώ ξέρω πως αγάπη είναι να γίνεσαι ο καλύτερός σου εαυτός...

Πείτε μου βρε παιδιά αν έχω λάθος, τουλάχιστον να καταλάβω και το γιατί...  :roll:

xhmeia

(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ...)

ΝΑΙ ,ΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΧΑΡΗ Κ ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ...Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ,ΖΩΗ,ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΟΣ . ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ??????????

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ?????ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Γ ΑΥΤΗΝ ?ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠ ΑΥΤΗΝ Ε?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ? ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ??????

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΟΥΝ??ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ??????ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ? Ο ΓΑΜΠΡΟΣ Ο "ΕΤΣΙ" Ο  "ΑΛΛΙΩΣ"?ΣΤΟ ΣΟΙ ΕΕΕ ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ  ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ?Η ΕΓΩ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ?Η ΕΓΩ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ Η ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ?????
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ,ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΑ. ΚΡΑΤΩ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ Κ ΩΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ .ΚΡΑΤΩ ΟΜΩΣ  Κ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΑΝ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΛΥΠΗ.Κ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΕΛΙΟ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ !!!ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ,Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ , Η ΠΝΟΗ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΜΟΥ  ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΛΑΘΟΣ ?ΠΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΤΟ ΣΩΣΤΟ???????
ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ !!!ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ -ΕΥΧΟΜΑΙ- ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ  ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ Ν ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ?ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ?ΜΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ  Κ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ....

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ Κ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ .

ΣΠΟΥΔΕΣ???????ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ?

Ε ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ..

Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ "ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ "??????????ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΙΑ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ Γ ΑΥΤΟΝ... ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ (ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ Γ ΑΥΤΗΝ .ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ )
ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙ?
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΟΣ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ Κ ΑΓΑΠΗΣΕ Κ ΕΔΩΣΕ Κ ΔΟΘΗΚΕ Κ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Κ ΠΑΡΑΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΕ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ Κ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ........

ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ!!!!!!!!

Κ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΖΗΣΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "various"alhtheia maxri pou tha ftanate gia tin agaph mias gynaikas kai eseis oi gynaikes ti tha thelate apo enan andra na kanei gia esas???

εχω κανει τα απιστευτα για εκεινες που ερωτευθηκα..

Enia

χημεία... σ'ευχαριστώ...  :wink:

προσπαθώ να κάνω όσο πιο συγκεκριμένο γίνεται το σημείο της διαφωνίας μου με την όλη ιστορία...
γιατί ναι, δεν θα τον ήθελα ούτε εγώ τον οίκτο...
το θέμα όμως είναι πως δεν παύει να σταματάει τον φίλο της γιατί πχ κάτι έγινε ή άλλαξαν.. απλώς εκεί που νομίζει πως έχει βρει τον άνθρωπό της και περνάει καλά και τον λατρεύει και είναι ερωτευμένη... έρχεται κάποιος άλλος και με ένα βλέμμα την ξεμυαλίζει!... ε, εκεί κολλάω! πως είναι δυνατόν να επιτρέψει να της συμβεί κάτι τέτοιο? θα μου πείτε η καρδιά δεν ελέγχεται, όμως τι κάνει κι αυτή η ρημάδα η λογική?

είμαι τόσο αθεράπευτα μονογαμική και ορθολογίστρια?!  :roll:

όσο για τις αρχές, αυτό που συγκεκριμένα αναφέρεται είναι η θέση της ως προς την απιστία... είναι δυνατόν από τη μια να θεωρείς ακράδαντα 'πρόστυχο' και 'υποκριτή' όποιον διαπράξει απιστία και από την άλλη να διατηρεί παράλληλη σχέση!?

:roll:

985 Επισκέπτες, 1 Χρήστης