Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,275
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2104
  • Total: 2104

Mexri pou tha eftanes gia tin agaph mias gynaikas????

Ξεκίνησε από various, Ιουνίου 29, 2005, 05:32:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

α για παραλληλη μιλαμε?????????α καλα ειπα τοτε ρισκαρω την απαντηση ..αμπελοφιλοσοφησα πολυ νομιζοντας οτι κοβει την σχεση κ δημιουργει μια αλλη οκ εκει οχι ....ειμαι καθετη κ απολυτη !!!!!!!!
αν δεν σου κανει καποιος ναι, δικαιωμα σου ,(εκει βασιζονταν οσα ειπα ,στο δικαιωμα μας να ζησουμε τα θελω μας  )αλλα ξεκαθαρισε κ μετα ζησε οτι θες. Δεν εχεις δικαιωμα να παιζεις με την ψυχη κανενος, αλλα θελει γκατς (ετσι το λενε?)η δικη σου ψυχη! Να ξεβολευτεις απο τα δεδομενα κ η πιτα ? κ ο σκυλος? οχιιιιιιιιιιιιιιιιιι

συμφωνω κοριτσαρα μου τοτε

various

pros enia kai niko:tha po gia mia akoma fora ena koplimnto eis dyploun afth th fora,latrevo na sizito mazi sas!!!!
Alla pos theteis orous ston erota vre paidia pia standar mporei na pexoun rolo otan h karthia sou petarizei apo eythxia h tha to prosperaseis giati apla then plhrei tis proipotheseis h opos leei o filos nikos yparxoun <<pyrinikes>> diafores,thakleinate ta matia kai tha prospernagate isos ton erota tin zoh sas etsi apla giati isos then sas kaliptei?o kairos then einai aftos aloste pou apodeikniei an telika aftos/h pou exeis dipla sou einai telika h aderfh psyxi pou psaxneis?poso grigora mporeis na apofasiseis gia to tairi sou?katexeis thn sofia?

various

o anthropos(genika)gennietai ma ton e3eis paralogismo:then xero ti thelo kai then tha ysixaso an then to apokthso!!!
h
thelo aftos/h na exei xrhmata
thelo aftos/h na einai tryferos
thelo aftos/h na einai agrios
thelo aftos/h na mou deixnei endiaferon
thelo aftos/h na mou prosferei eleftheria
thelo aftos/h na mou mageirevei
thelo aftos/h na me kykloforei ta vradia
thelo aftos/h na prosexei ta paidia
thelo aftos/h na MHN synantithoun pote :wink:

Anonymous

ego pantos tha eftana mexri.........ta trikala
ante to poly na eftana mexri athina , oute xiliometro parapano!!!!  lol

minoraki

Παράθεση από: "summer_time"ego pantos tha eftana mexri.........ta trikala
ante to poly na eftana mexri athina , oute xiliometro parapano!!!!  lol
:D  :D  :D κουκλε μου! αφου στην αθηνα ζω εγω, γι αυτο θα εφτανες μεχρι εδω! τοση μεγαλη θυσια θα εκανες για μενα! σ'ευχαριστω βρε!  :D  :D  :D

xhmeia

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΑ...ΟΣΑ ΣΤΑΝΤΑΡ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ........ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ Κ ΜΟΝΟ

ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΑΝΕ Κ ΣΤΑΝΤΑΡ Κ ΛΟΓΙΚΕΣ Κ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΑΓΙΚΑ Κ "ΠΑΡΑΛΟΓΑ"   :wink:

Sotinolkaa

Παράθεση από: "xhmeia"Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΑ...ΟΣΑ ΣΤΑΝΤΑΡ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ........ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ Κ ΜΟΝΟ

ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΑΝΕ Κ ΣΤΑΝΤΑΡ Κ ΛΟΓΙΚΕΣ Κ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΑΓΙΚΑ Κ "ΠΑΡΑΛΟΓΑ"   :wink:
synfono  mazi  soy apolita  xhmeia... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Enia

δεν ξέρω βρε παιδιά, τι να σας πω... ίσως πολύ απλά επειδή δεν έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου ακόμα, μου είναι δύσκολο να το κατανοήσω... ίσως κάποτε γυρίσω και πω 'τι αρλούμπες ήταν αυτές που έλεγα', και 'πώς γίνεται εγώ να μην πίστευα στον κεραυνοβόλο έρωτα'...
όμως τώρα μου φαίνεται απίστευτο να ερωτευτώ κάποιον που δεν πληρεί κάποιες ελάχιστες για μένα προϋποθέσεις...
για μένα ο έρωτας περνάει από τη λογική...

:roll:

Enia

πρέπει να προσθέσω κάτι, γιατί ίσως αλλιώς να ακούγεται λάθος αυτό που έγραψα παραπάνω...
έχω ερωτευτεί 'ακατάλληλους' ανθρώπους... και άφησα την καρδιά μου να με οδηγήσει και επέλεξα να το ζήσω...
κρατώντας όμως πάντα κάποια πισινή και ξέρωντας πως αυτό που έκανα ήταν 'λάθος' και δεν θα με έβγαζε πουθενά...

είπα και πριν.. για μένα αγάπη είναι να γίνεσαι ο καλύτερός σου εαυτός... όταν για οποιονδήποτε λόγο αυτό που νιώθω σαν 'έρωτα' δεν με κάνει καλύτερη (αλλά χειρότερη) πολύ απλά μπαίνουν σε εφρμογή οι άμυνες του οργανισμού μου για να υπερισχύσει η λογική...

Nikos28

Προς various: Στον έρωτα, αγαπητέ μου φίλε, δεν υπάρχουν ούτε όροι ούτε στάνταρντ...το θέμα, όμως, είναι τι εννοούμε όταν λέμε ''έρωτας''. Όπως κι αν τον ορίσουμε, η έλξη είναι προυπόθεση του έρωτα αλλά δεν ταυτίζεται με αυτόν. Ο έρωτας είναι βαριά λέξη, είναι κάτι το εγκεφαλικό και δεν υπάρχει αν δεν υπάρχουν ''πυρηνικές'' ομοιότητες μεταξύ δύο ατόμων...Πώς γίνεται να είναι κάποια ο έρωτας της ζωής σου και να μη σε καλύπτει; Τώρα στο ζήτημα της σχέσης καιρού-έρωτα...εξαρτάται από την περίπτωση και τα άτομα. Μπορεί ένας έρωτας να χρειαστεί πολύ καιρό για να εμφανιστεί, μπορεί όμως να χρειαστεί και λίγες μέρες...για το ταίρι σου μπορείς να αποφασίσεις ανάλογα με το πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου...όσο πιο καλά τον γνωρίζεις, τόσο πιο καθαρά και γρήγορα μπορείς να αποφασίσεις. Άλλωστε, έρωτας σημαίνει επιδίωξη της ολοκλήρωσης μέσω της συμβίωσης με το άλλο μας μισό. Για να το βρούμε, όμως, πρέπει να ξέρουμε το άλλο του μισό, δηλαδή εμάς! Ελπίζω να σε κάλυψα, να είσαι καλά

Nikos28

Ο Έρωτας...τι τεράστια έννοια...ποτέ δε θα τον ορίσουν οι άνθρωποι, όσο κι αν προσπαθήσουν. Η Φύση μας καταράστηκε και μας ευλόγησε συγχρόνως να ψάχνουμε το άλλο μας μισό και να μην ησυχάσουμε μέχρι να το αποκτήσουμε...ο Έρωτας ήταν εκεί όταν έγινε το Big Bang, θα είναι εκεί όταν το Σύμπαν διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη...και είναι εδώ...για να αναζωογονεί, για να αναθεωρεί τα πιστεύω, για να καταργεί τους όρκους, για να κατεδαφίζει κοσμοθεωρίες, για να διαλύει αυτοκρατορίες, για να πλάθει συνειδήσεις, για να δίνει πνοή, για να γεννάει πότε ταραχή και πότε γαλήνη...Αυτός είναι ο Έρωτας: Ο Κλειδοκράτορας του Καλού και του Κακού, ένας αόρατος Ιανός που κοιτάζει την Ιστορία και χαμογελάει ειρωνικά...

various

Παράθεση από: "Νίκος"Ο Έρωτας...τι τεράστια έννοια...ποτέ δε θα τον ορίσουν οι άνθρωποι, όσο κι αν προσπαθήσουν. Η Φύση μας καταράστηκε και μας ευλόγησε συγχρόνως να ψάχνουμε το άλλο μας μισό και να μην ησυχάσουμε μέχρι να το αποκτήσουμε...ο Έρωτας ήταν εκεί όταν έγινε το Big Bang, θα είναι εκεί όταν το Σύμπαν διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη...και είναι εδώ...για να αναζωογονεί, για να αναθεωρεί τα πιστεύω, για να καταργεί τους όρκους, για να κατεδαφίζει κοσμοθεωρίες, για να διαλύει αυτοκρατορίες, για να πλάθει συνειδήσεις, για να δίνει πνοή, για να γεννάει πότε ταραχή και πότε γαλήνη...Αυτός είναι ο Έρωτας: Ο Κλειδοκράτορας του Καλού και του Κακού, ένας αόρατος Ιανός που κοιτάζει την Ιστορία και χαμογελάει ειρωνικά...
[size=18]ωχ μολις απολεσαμε τις ''πυρηνικές'' ομοιότητες[/size]

Nikos28

:lol:  :lol:  :lol:  :lol: Βρε σοφιστή!!! Βρε θηρευτή της αντίφασης!!!  :lol:  :lol:  :lol: (αστειεύομαι... είπα να φαιδρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα!) Όταν έγραψα για όρκους, κοσμοθεωρίες κλπ δεν είχα στο μυαλό μου τον τρόπο επιλογής του ετέρου ημίσεος!  :lol: Εννοούσα τον τρόπο αντίληψης της ζωής, γενικότερα! Όσο περνάει ο καιρός και βιώνουμε διάφορα πράγματα, πολλά κομμάτια του εαυτού μας αναθεωρούνται, άλλα ενισχύονται, άλλα ενεργοποιούνται κλπ κλπ. Οι ''πυρηνικές ομοιότητες'' πάντα θα υπάρχουν...άλλωστε, αυτές είναι  που εμποδίζουν ένα οποιοδήποτε ''σύστημα'' να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Κάθε ''σύστημα'' (από μια οικογένεια μέχρι το ίδιο το Σύμπαν) έχει μέσα του φυγόκεντρες και κεντρομόλους δυνάμεις...το θέμα είναι ποιές και ΠΩΣ ενεργοποιούνται κάθε φορά. Αν οι συνιστώσες ενός συστήματος σταματήσουν να εξελίσσονται με τον ίδιο τρόπο (με τα ίδια κριτήρια) τότε...η διάλυση δεν αργεί! Οι κεντρομόλες δυνάμεις ενός συστήματος είναι 2: Το Όραμα και ο Κίνδυνος. Αυτά είναι που ''δένουν'' ένα σύστημα...αν δεν υπάρχουν (τουλάχιστον το ένα από τα δύο) ή αν οι συνιστώσες δεν τα αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο (βάσει των πυρηνικών ομοιοτήτων) τότε επέρχεται αποτελμάτωση και στη συνέχεια διάλυση...

Υ.Γ Σ' ευχαριστώ που μου έδωσες το κίνητρο για να τα γράψω όλα αυτά...ειλικρινά, μου αρέσει κι εμένα να κουβεντιάζω μαζί σου! Ελπίζω, αν κάποια στιγμή έρθεις Αθήνα, να τα πούμε κι από κοντά. Να είσαι καλά.

freak

Παράθεση από: "Νίκος"Αυτός είναι ο Έρωτας: Ο Κλειδοκράτορας του Καλού και του Κακού, ένας αόρατος Ιανός που κοιτάζει την Ιστορία και χαμογελάει ειρωνικά...

μου αρεσε η παρομοιωση με τον Ιανο. Θα μπορουσα να προσθεσω πως μερικες φορες ομοιαζει κ με προκρουστεια κλινη, που ολα τα ραβει κ τα κοβει αναλογα με τα μετρα της...η με την λυσσα του
Σίνι, του επονομαζόμενο Πιτυοκάμπτη

( οπως κ με λογια των μεγαλων μυστων Νερουδα, Λορκα κ Μαγιακοβσκι).

Nikos28

Προς freak: Για πες κάποια τέτοια λόγια από Νερούντα, Λόρκα και Μαγιακόβσκι...  :?:

2104 Επισκέπτες, 0 Χρήστες