Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,275
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1694
  • Total: 1694

Mexri pou tha eftanes gia tin agaph mias gynaikas????

Ξεκίνησε από various, Ιουνίου 29, 2005, 05:32:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "Νίκος":lol:  :lol: Καλά, η αλήθεια είναι μια τρέλα την κουβαλάω μέσα μου, έτσι κι αλλιώς...αλλά αν τρελαθώ στην κυριολεξία; Θα πάνε χαμένα όλα αυτά που μπορώ να κάνω για την αγάπη μιας γυναίκας;  :lol:  :roll:  :oops:  :lol: Πολύ κολακευτικό αυτό που μου είπες, Μαράκι...σ' ευχαριστώ.  :oops:  :oops:

Να σαι καλά Νικο μου  ]

Ntama

Παράθεση από: "freak"Σ΄αγαπουσα χωρς να το ξερω και γυρευα τη θυμηση σου. Στ΄αδεια σπιτια εχω μπει με τη λαμπα για να κλεψω τη ζωγραφια σου. Μα ηξερα πια πως ησουνα. Ξαφνου καθως βαδιζες διπλα μου σ' αγγιξα κι η ζωη μου σταματησε]

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Συγκινηθηκα....  :cry:  :cry:  :cry:

various

Παράθεση από: "Νίκος":lol:  :lol: Καλά, η αλήθεια είναι μια τρέλα την κουβαλάω μέσα μου, έτσι κι αλλιώς...αλλά αν τρελαθώ στην κυριολεξία; Θα πάνε χαμένα όλα αυτά που μπορώ να κάνω για την αγάπη μιας γυναίκας;  :lol:  :roll:  :oops:  :lol: Πολύ κολακευτικό αυτό που μου είπες, Μαράκι...σ' ευχαριστώ.  :oops:  :oops:

an trelatheis file niko exoume tria trelokomeia sthn kerkyra tha xaro na se filokseniso :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nikos28

3; Τέλεια! Θα έχω και τη δυνατότητα επιλογής! Φίλε various, η τρελοπροσφορά σου με σκλαβώνει!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

xhmeia

kanena treladiko perisseyei k gia mena?))))))))

various

ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

PoiSoN_GiRL

various

esy zizanio na kliso thesh kai gia sena???

xhmeia

ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????????????????????
ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????????????????????

proth thesi parakalo gia diakopes diarkeias thelo na po kerkira me trela lemeeeeeeeeeeeeeee

anteeeeeeeeee

various

χεχεχε κερκυρα has space for everyone.

PoiSoN_GiRL

παρτε με κι εμεναααααααααααααααααα ...

(μονιμως με ξεχνανε βρε παιδι μου .. τι κακο κι αυτο...)  :P  :P

various

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"παρτε με κι εμεναααααααααααααααααα ...

vre zizanio giasena then yparxh thesh nomizeis? xexexe kerkyra has space for zizania to. :twisted:

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL ετοιμαζει βαλιτσες !!  :lol:

xhmeia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"παρτε με κι εμεναααααααααααααααααα ...

ΕΝΝΟΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΛΙΧΟΥΔΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΜΑΖΙ ?ΤΙ ΛΕΣ???????? :wink:

PoiSoN_GiRL

δεν υπηρχε περιπτωση να ξεχασουμε την Σαλονικια αγαπη μας !!
να οργανωθουμε παιδια !! μην χανουμε χρονο ! ειμαστε ολοι ετοιμοι ??  :wink:  :wink:

1694 Επισκέπτες, 0 Χρήστες