Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 566
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΠΕΘΕΡΑ........

Ξεκίνησε από Evitaki, Ιουνίου 29, 2005, 12:39:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ???????/ :alien:  :alien:  :alien:  :alien:

minoraki

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: υποχθονιος εξωγηινος μισανθρωπος.... :x  :x  :x  :x  :x  :x

Evitaki

αν κρινω απο την δικια μου υπαρχει τπτ αλλο περα απο τον εξωγηινο?????

minoraki

νομιζω οτι υπαρχει....ειναι αυτο που λενε οι φιλοι μας οι αγγλοι οταν θελουν να πουν οτι κατι δεν λειτουργει...."out of order"!.....
 :arrow: ασε εβιτακι.....32 συναπτα ετη την εχω υποστει.....πως με βλεπεις? ηρωα εεεεεεεεε?

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ???????/ :alien:  :alien:  :alien:  :alien:
αναλογα   πως θα  τις  φερθεις  θα  σου  φερθει...εβιτακι.. αλα  πεθερα  δεν εχω ακομα... :wink:  :wink:

freak

μινορακι εσυ τι πεθερα θα γινεις η τι πεθερα εισαι?

minoraki

Παράθεση από: "freak"μινορακι εσυ τι πεθερα θα γινεις η τι πεθερα εισαι?
:D  :D φιλτατε κωνσταντινε! δεν εγινα ακομα πεθερα! αλλά και να γινω, καμμια σχεση δεν εχω με οποιαδηποτε ομοιοτητα με τις 100% πεθερες! εχεις συναντησει πολλες πεθερες σε sites! παντοτε φιλικωτατα!

freak

χαχαχαχαχα............ μονο γιους εχεις ε?  :lol:  :lol:  :lol:

υγ. εννοειται παντοτε φιλικοτατα.

minoraki

Παράθεση από: "freak"χαχαχαχαχα............ μονο γιους εχεις ε?  :lol:  :lol:  :lol:

υγ. εννοειται παντοτε φιλικοτατα.
εχω 2 κορες και εναν γιο....αλλη ερωτηση?

freak

οχι με καλυψες.....
φιλικοτατα παντα.

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"
Παράθεση από: "evita_79"ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ???????/ :alien:  :alien:  :alien:  :alien:
αναλογα   πως θα  τις  φερθεις  θα  σου  φερθει...εβιτακι.. αλα  πεθερα  δεν εχω ακομα... :wink:  :wink:

νομιζεις Λευτερη.......μιλαω εκ πειρας

Evitaki

Παράθεση από: "minoraki"νομιζω οτι υπαρχει....ειναι αυτο που λενε οι φιλοι μας οι αγγλοι οταν θελουν να πουν οτι κατι δεν λειτουργει...."out of order"!.....
 :arrow: ασε εβιτακι.....32 συναπτα ετη την εχω υποστει.....πως με βλεπεις? ηρωα εεεεεεεεε?

μονο ηρωα?????????
χαρας το κουραγιο σου
εμενα ειναι μακρυα κ ειναι προβλημα
που να ηταν κ κοντα
φτου φτου μακρυααααααααα

fmas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "freak"μινορακι εσυ τι πεθερα θα γινεις η τι πεθερα εισαι?
:D  :D φιλτατε κωνσταντινε! δεν εγινα ακομα πεθερα! αλλά και να γινω, καμμια σχεση δεν εχω με οποιαδηποτε ομοιοτητα με τις 100% πεθερες! εχεις συναντησει πολλες πεθερες σε sites! παντοτε φιλικωτατα!

Όντως e-πεθερά δεν υπάρχει...... Σε αυτό το θέμα θα πρωτοτυπήσεις Minoraki......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

chriastina

fmas
e-πεθερά????????? :lol:  
άπαιχτος ο fmas, α π α ι χ τ ό ς :cheers:

fmas

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπς..... Γκάφα.....

cyber Πεθερά ήθελα να πω αλλά είπα e-πεθερά για να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενά μου.....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

560 Επισκέπτες, 1 Χρήστης