Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 599
  • Total: 599

ΚΡΕΜΑΛΑ

Ξεκίνησε από gavrina, Ιουλίου 01, 2005, 01:12:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

όχι

ΣΥΝ _ ΛΟΝΤΙ Ε _ Π_ _ Ν

ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ]

gavrina

Λοιπόν!
Τα μόνα γράμματα που μένουν από την αλφάβητο είναι]

Atma

χαχαχαχαχα γωγώ
καμια αρχαία ή λατινική ατάκα θα ναι

μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει άλλο φωνήεν

Atma

See_Me

όχι

ΣΥΝ _ ΛΟΝΤΙ Ε _ Π_ _ Ν

ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ]

gavrina

Αγαπητή μου δεν έχεις καταλάβει μάλλον το νόημα του παιχνιδιού!
Από την στιγμή που το Ε ( έψιλον) το είχε πει κάποιος και υπήρχε και σε άλλα σημεία της λέξης σου, ΕΠΡΕΠΕ να τα βάλεις όλα και όχι να μας βγάζεις λάθος γράμματα ορισμένα από τα οποία υπήρχαν στην λέξη όπως το Τ (ταφ) .....μας παραπλάνησες γι' αυτό δεν την βρήκαμε!!!  ]

makis1975

Παράθεση από: "gavrina"Αγαπητή μου δεν έχεις καταλάβει μάλλον το νόημα του παιχνιδιού!
Από την στιγμή που το Ε ( έψιλον) το είχε πει κάποιος και υπήρχε και σε άλλα σημεία της λέξης σου, ΕΠΡΕΠΕ να τα βάλεις όλα και όχι να μας βγάζεις λάθος γράμματα ορισμένα από τα οποία υπήρχαν στην λέξη όπως το Τ (ταφ) .....μας παραπλάνησες γι' αυτό δεν την βρήκαμε!!!  ]

Έχεις δίκιο ας ελπίσουμε να μην ξαναγίνει

See_Me

Παράθεση από: "gavrina"Αγαπητή μου δεν έχεις καταλάβει μάλλον το νόημα του παιχνιδιού!

Το Έψιλον δεν το είχατε πει, εγώ το είχα βάλει εξ αρχής, όπως και το Σ,το Ι, το Ε και το Ν.

Δε σας φταίω εγώ αν δεν το βρήκατε...και αρκετές φορές σας είπα ότι επαναλαμβάνετε γράμματα, που δεν τα έλαβα υπόψιν μου. Επειδή χάσατε, δε φταίω εγώ. Ίσως όταν το σκεφτείτε καλύτερα να δείτε το πραγματικό αίτιο της ήττας....

Και εφόσον δε ξέρετε ή δε θέλετε να παίζετε πέραν των πεπραγμένων σας, αντίο σας. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω, εφόσον δεν έκανα κάτι μεμπτό.

Atma

κάνει και ζεστη !!

Βάλε μια ποιο δύσκολη :lol:

Enia

Συνελόντι ειπείν... @#$!%&# !!!  :twisted:

spell

ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ΕΙΠΕΙΝ   :shock:  :shock:  :shock:

και τη χρησιμοποιουμε ΚΑΙ στην καθημερινη ??   :twisted:  :twisted:  :twisted:

Καλαααα! Καλααααααααααα  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

fmas

Παράθεση από: "See_Me"
ΣΥΝ _ ΛΟΝΤΙ Ε _ Π_ _ Ν

ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ]Τ[/b], Β, Y, Φ, Η, Γ, Χ, Ζ, Θ, και όσα ακόμα είπατε...άρα καήκατε...

Λοιπόν.... Αν δεχτούμε ότι ισχύει αυτό
Παράθεση από: "Enia"όχι, είναι όσα τα κενά της λέξης...(δηλαδή 10)
και όχι αυτό
Παράθεση από: "gavrina"θα έχετε 8 ευκαιρίες για να την βρείτε
και με βάση το Τ καταλήγουμε σε άτοπο. Αν πεις το Τ για δεύτερη φορά απλά λες ότι το έχουμε πει και συνεχίζεις με τον επόμενο... Δεν μπορεί η λέξη να έχει ένα γράμμα και το γράμμα να πάει στα καμμένα...... Το ίδιο Ισχύει και γαι το Υ. Αναφορικά με αυτό
Παράθεση από: "See_Me"και αρκετές φορές σας είπα ότι επαναλαμβάνετε γράμματα, που δεν τα έλαβα υπόψιν μου
με μία πρόχειρη ματιά που έριξα σε όλη την ιστορία δεν είπες ποτέ ότι επαναλαμβανόμαστε....

Τώρα ούτος ή άλλος τα παιδιά έχουν χάσει γιατί είπαν 12 γράμματα... Απλά έπρεπε στα 8 ή 10 γράμματα να σταματάγατε το παιχνίδι....

Αναφορικά με εσένα Γωγώ η See_Me στο Θέμα του Ε έχει απόλυτο δίκαιο... Κανένας δεν σκέφτηκε να το πεί ή να ψάξει μετά τα πρώτα σύμφωνα για φωνήεντα τα οποία μπορεί να έχουν δοθεί αλλά να υπάρχουν και άλλα μέσα στην Λέξη..... (Διευκρίνιση και αυτά τα γράμματα δεν πάνε στα καμμένα.....)

Πάντα Φιλικά,
Fmas

See_Me

Fmas, όντως όπως είπες έριξες μάλλον πρόχειρη ματιά, γιατί μου είπαν γράμματα (1-2 αν θυμάμαι καλά) και τους είπα ότι ήδη τα έχουν αναφέρει. Εφόσον όμως δεν έδωσαν σημασία (παρόλο που συνέχεια έγραφα τα "καμμένα") και συνέχιζαν, ε τι άλλο να κάνω ]

gavrina

Μάλλον παρεξηγήθηκες και δεν υπάρχει λόγος κοπέλα μου!

Στην τελική και να βρούμε την λέξη δεν υπάρχει έπαθλο κι έτσι κάνουμε τον χαβαλέ μας!
Εγώ μίλησα για το πως είδα τα πράγματα, από κει και μετά έκανες κι εσύ την διευκρίνησή σου πάνω στο θέμα και όλα καλά!!!!

Δεν έγινε η όλη αντίδραση γιατί δεν βρήκαμε την λέξη. .Τι είχαμε τι χάσαμε στο λέω σε  ξεχάσαμε..που λέει και το άσμα! ]

See_Me

(το τρελοκοτσιδού...πόσα γράμματα να έχει άραγες ]

599 Επισκέπτες, 0 Χρήστες