Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 465
  • Total: 465

ΚΡΕΜΑΛΑ

Ξεκίνησε από gavrina, Ιουλίου 01, 2005, 01:12:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

α... ροχάλα δηλαδη πεζοδρομιακά ελληνικά.... χε χε χε

μάθαμε και κατι σημερα......

pixie

Ακριβώς! Απόχρεμμα είναι η ροχάλα! :mrblue:  :mricy:

Είμαστε εδώ, λοιπόν:

Ι _ _ _ Τ _ _ Ο _ Ο _ _ Σ Η

Και δεν έχει: Α

:arrow: Λ?

katinaki

pixie

Να λέμε 3 γράμματα μαζί γιατί αργεί πολύ το παιχνίδι και έχω μια εσωτερική αγωνία? :mrblue:

Αν θέλεις το κάνεις δεκτό, αν όχι, παίζει το πρώτο γράμμα, Οκ?

:arrow: Ε, Ν, Μ

katinaki

[quote user="pixie" post="346467"]Να λέμε 3 γράμματα μαζί γιατί αργεί πολύ το παιχνίδι και έχω μια εσωτερική αγωνία? :mrblue:

Αν θέλεις το κάνεις δεκτό, αν όχι, παίζει το πρώτο γράμμα, Οκ?

:arrow: Ε, Ν, Μ[/quote]

δεν έχω πρόβλημα εγώ.
Οι όροι του παιχνιδιού λένε ένα γράμμα τη φορά, αλλά εδώ να σε πληροφορήσω ότι ούτε το Ε, Ν , Μ, ( Α & Λ απο πριν) υπάρχουν στη λέξη.
Και μια μικρή βοήθεια. Αυτή η λέξη παίζει συχνά τώρα τελευταία στα δελτία ειδήσεων  ;-)

pixie

Οκ, το πάμε ένα, ένα. :smile:

Υποθέτω ωστόσο ότι είναι ελληνική λέξη, ναι? Ότι υπάρχει στο λεξικό! ;-)

black_velvet

katinaki, αν θες γράφε κάθε φορά τη λέξη και όλα τα γράμματα που δεν υπάρχουν (κάνοντας παράθεση κάθε φορά απ' την προηγούμενη και προσθέτοντας το γράμμα που υπάρχει ή δεν υπάρχει). Θα μας βοηθούσε πάρα πολύ.  :smile:

:arrow: Ρ
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Ι _ _ _ Τ _ _ Ο _ Ο _ _ Σ Η

Δεν έχει: Α, Λ, Ε, Ν, Μ

:arrow: Υ

black_velvet

Ευχαριστώ pixie.
Απέφυγα όμως να το κάνω κι εγώ αυτό. Νομίζω πως είναι καλύτερα να έρχεται από αυτόν που έβαλε τη λέξη ώστε να ξέρουμε από ποιον περιμένουμε απάντηση.  :smile:

(Όταν μπήκα και είδα την τελευταία σελίδα, νόμιζα πως εσύ είχες βάλει πάλι λέξη κι αναρωτιόμουνα τι έγινε εδώ μέσα όλη νύχτα και το πρωί!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  )

katinaki[/color] ξαναβάζει λέξη....  :!: )

pixie

Σωστό κι αυτό που λες. Αλλά το katinaki φεύγει και μας αφήνει κάτι μυστήριο να πλανιέται στην ατμόσφαιρα.  :lol:  :lol:

Κι εγώ: 1]είμαι ανυπόμονο άτομο 2]έχω ασχοληθεί πολύ με τις ρίζες των ελληνικών λέξεων και τα στοιχεία που δίνονται σ΄αυτή τη λέξη δεν οδηγούν πουθενά 3]είμαι περίεργη για την έκβαση μετά από τόοοοσες ώρες 4]θέλω τη λέξη τώρα! :evil:  :mryellow:

ΥΓ. Κι ο Κώστας που είναι γερός παίκτης  :razz: ... ασχολείται με τις ροχάλες! :lol:

kuria

μην κανετε ετσι βρε παιδια

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ειναι
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[albumimg]9484[/albumimg][albumimg]9484[/albumimg][albumimg]9484[/albumimg]

pixie

Αυτό δεν μπορεί να ισχύει!!!

Αν η λέξη είναι αυτή, υπάρχει παραπλάνηση και θα κάνω μια παρατήρηση! :evil:

Γιατί δεν μπήκανε τα Ι και το άλλο Η? :roll:

Εμείς κινούμαστε πάνω σε δεδομένα! Θεωρήθηκε λοιπόν δεδομένο ότι άλλο διπλό γράμμα δεν υπήρχε οπότε ψάχναμε στα υπόλοιπα γράμματα. Ε, katinaki?

kuria

γιατι δεν της τα ειπατε σαν γραμματα... γι αυτο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Διότι εδώ το τοπίο είναι λίγο θολό. Κάποιοι λένε πως πρέπει να μπαίνουνε το 1ο και το τελευταίο γράμμα εάν υπάρχουνε μέσα στην λέξη, κάποιοι άλλοι όχι.
Εγώ π.χ. πάντα παίζω με τον 2ο τρόπο. Κι αν δεις και την λέξη απ' την οποία το ξαναπιάσαμε το παιχνίδι, έτσι ήτανε - και δεν ήταν καν δικιά μου! Άλλος χρήστης την είχε ξεκινήσει.  ;-)
Βρίσκω όμως πιο ενδιαφέροντα αυτόν τον τρόπο. Ο πρώτος είναι σα να σου δίνει τη λέξη στο πιάτο οπότε χάνεται η μαγεία.  :razz:

465 Επισκέπτες, 0 Χρήστες