Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,325
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 809
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΚΡΕΜΑΛΑ

Ξεκίνησε από gavrina, Ιουλίου 01, 2005, 01:12:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

για να ακουω ενα ενα γραμματάκια?

black_velvet

Δηλαδή δεν είναι καμία από τις παραπάνω λέξεις που είπαμε;  :roll:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

γραμματάκι γραμματάκι.... δίοτι αν χρεώσω γραμματα που δεν ειναι μπορεί να γίνει το έλα να δεις....

katinaki

black_velvet

5 γράμματα είναι συνολικά στις λέξεις που είπαμε.

Αν είναι κάποια απ' τις παραπάνω, είναι άσκοπο να λέμε γράμματα. Και άδικο για όποιον την έχει ήδη βρει αλλά πιθανόν να μην είναι τώρα εδώ.
Νομίζω λοιπόν πως θα 'τανε καλύτερο να πεις ένα ναι ή ένα όχι ώστε να παίξουμε όλοι δίκαια.  :roll:

pixie

Καλησπέρα σε όλους! :grin:

Αυτή είναι μια έξυπνη επιλογή λέξης, διότι έχει πολλές εναλλακτικές και με δυνατότητα αλλαγής των 2 γραμμάτων και μάλιστα ως το τέλος! Δλδ. με τόσες επιλογές, κάλλιστα θα μπορούσε να λέει κάποιος ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο γράμμα και να μας κρεμάει! :lol:

Τι εννοώ? Θα μπορούσε επίσης να είναι Καυ[φ]τός, Καιρός, Καπνός, Καϊμός, Κάμπος, Κάκτος, Καύσος, Καινός... και πάει λέγοντας αν το ψάξουμε επισταμένως...

Συμφωνώ να μας πει ο Κώστας, ο οποίος είναι και ο μόνος που γνωρίζει ποιά λέξη έχει κατά νου, αν είναι ανάμεσα στις λέξεις που έχουν ήδη ειπωθεί ή ακόμα ας προσμετρηθούν τα γράμματα σε σωστά και λάθος, κι αν όχι, συνεχίζουμε το ψάξιμο. ;-)

Αν παρόλα αυτά πρέπει να πω ένα γράμμα, λέω το  :arrow: Π

KostasD33

[align=center][size=24][rainbow]Κ Α - Ρ Ο Σ[/rainbow][/size][/align]

:P Η
 :P Π

(Εντέλει είμαι πιο έξυπνος απ όσο νόμιζα .... )

black_velvet

Εγώ πάντως δεν λέω γράμμα. Διότι είμαι επηρεασμένη από τις λέξεις που ήδη είδα και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη.
Και θα είναι σα να κλέβω απ' το katinaki ή την pixie ή/και τον Pappas10 που πρώτοι ανέφεραν τις αντίστοιχες λέξεις. Κι εμένα μου αρέσει να παίζω και όχι να κλέβω.

Ελπίζω λοιπόν η λέξη που έβαλες να μην έχει απολύτως καμία σχέση με όσες ήδη ανέφεραν τα παιδιά.
Και να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι!

:sad:

pixie

Εγώ πάλι συνήθισα... και θα παίξω... :razz:

I? :roll:

KostasD33

πες ενα γραμμα πλς... απλά απλούστατα ειναι τα πράγματα.... δεν ειναι ανατολικό ζήτημα

black_velvet

Αν δεν ήταν, θα έλεγες από την αρχή ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ στις λέξεις που είπαμε παίζοντας!  :sad:  :twisted:  :sad:

KostasD33

[align=center][size=24][rainbow]Κ Α Ι Ρ Ο Σ[/rainbow][/size][/align]

επιτέλους.....

σιγά τα ωά ....
είχα βάλει μια απλή απλούστατη λέξη για να παω νωρίς για ύπνο χτες... αλλα η Μάγια την έκανε κοπάνα....

ολοκληρο ζητημα και θεωρίες....

black_velvet

[quote user="pixie" post="347319"]Εγώ πάλι συνήθισα... και θα παίξω... :razz:

I? :roll:[/quote]

Εσύ σεβάστηκες απ' την αρχή την επιθυμία των πολλών σε κάποιον κανόνα.

Σε αντίθεση με το παγωτάκι!!!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

(Μ' έπιασε το αρβανίτικό μου τώρα! Ωχ αμάν!!!  :razz:  :lol:  :lol: )

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="347322"][align=center][size=24][rainbow]Κ Α Ι Ρ Ο Σ[/rainbow][/size][/align]

επιτέλους.....

σιγά τα ωά ....
είχα βάλει μια απλή απλούστατη λέξη για να παω νωρίς για ύπνο χτες... αλλα η Μάγια την έκανε κοπάνα....

ολοκληρο ζητημα και θεωρίες....[/quote]

Που δεν θα είχε προκύψει αν εξαρχής είχες πει πως δεν ήτανε καμιά απ' τις λέξεις που είπαμε; Λέω εγώ τώρα!!  :razz:

pixie

Κωνσταντίνα, εγώ έχω φωνάξει αρκετά... μετά τα Μποφώρ [ελληνικότατη λέξη  :razz: ] και τα Πρόσμικτα, ο Κώστας έχει γίνει προβλέψιμος πλέον! :razz:

Έβαλε κι αυτή την πονηρή λεξούλα...  ;-)
Εμένα πάντως, επειδή με ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι, ποτέ δεν θα έβαζα εξεζητημένες λέξεις [αρχαίζουσες, κανένα δυσκολονόητο όρο ή λέξεις μη χρησιμοποιούμενες ή λέξεις με πολλές επιλογές στο ίδιο σύνολο γραμμάτων, ώστε απριόρι κάποιος να κρεμαστεί απαραίτητα!].

Ασε τον Κώστα να χαίρεται... :grin:

784 Επισκέπτες, 1 Χρήστης