Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,325
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 809
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΚΡΕΜΑΛΑ

Ξεκίνησε από gavrina, Ιουλίου 01, 2005, 01:12:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Το θέμα με τα γράμματα το είχαμε συζητήσει σχετικά οπότε εγώ με εκείνο πήγαινα
Με είχατε ζαλίσει με τα Γαλλικά, μετά με τα εύηχα, τα ανορθόγραφα κλπ οπότε έβαλα μια απλή απλούστατη λέξη
Και σε αυτό όμως ανάλυση ότι ήταν ιδιαίτερα «έξυπνη» επιλογή διότι παίζει να την διάλεξα επειδή μπορεί να είχε πολλές παραλλαγές

Ελεος καλέ…
Να παίξω χάλαρα χωρίς να σκέπτομαι πολύ θέλω αν πρέπει να αιτιολογώ τα άπαντα του Μπαμπινιώτη και τις επιστημονικότητες να μου το πείτε να παίξω κάτι άλλο

και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω επ αυτού....

[spoiler][quote user="KostasD33" post="347118"][align=center]άμα ξαναρίξεις άκυρη λέξη θα σου κρεμάσω άλλη μια γραμμούλα στην κρεμάλα[/quote]

[quote user="pixie" post="347123"]:lol: Ψυχογιός?  :razz:

:arrow: Υ?

λαμβανω υπόψη μόνο τα γράμματα.....

αλλά παω για νανάκια μάει λέιντις.....

μπουένας νότες

εις αύριον τα σπουδαία....[/quote][/spoiler]

pixie

Χαχαχαχαχα!! Καλέ μια διορθωσούλα έκανα και αναφέρει ότι έκανα edit 7 φορές??? :shock:

black_velvet

Απλά στην κρεμάλα συνηθίζεται να λέει κάποιος τη λέξη που νομίζει πως βρήκε. Κανόνας που δεν χρειάζεται καν να αναφερθεί. Και που φάνηκε πως συμφωνούμε με αυτόν - τουλάχιστον όλοι όσοι αναφέραμε αυτό που νομίζαμε πως μαντέψαμε.

Να παίξουμε θέλουμε όλοι. Κι αυτό κάναμε. Είναι τόσο δύσκολο;

Υ.Γ.1 η Opera πάλι κάνει κόλπα με τα Spoilers.
Υ.Γ.2  :arrow: pixie: θα μετράει μάλλον τον αριθμό των γραμμάτων που διόρθωσες. Στα 8, έχει ΚΡΕΜΑΛΑ!  :razz:  :mryellow:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Παιδιά, εγώ λέω να μην αδικήσουμε ξανά τον Κώστα...  :razz: :roll:  :oops:  ;-)  :lol:

Συμφωνώ πως όποιος υποψιάζεται ότι βρήκε τη λέξη την λέει ολόκληρη!!! Και περιμένει μια σαφή απάντηση στη συνέχεια. Αν έκανε λάθος, τοποθετούνται τα σωστά γράμματα, αναφέρονται δλδ. κανονικά, και κρεμιόμαστε αντίστοιχα για τα λάθος! Δεν τα περνάμε ντούκου πάντως...

Και επίσης... Ας βάλει λέξη όποιος επιθυμεί... Κωνσταντίνα, θέλεις να βάλεις εσύ μια που είσαι εδώ?

black_velvet

Α όχι!!!! Εσύ την βρήκες, εσύ θα βάλεις και την επόμενη.

Εγώ είμαι εδώ για την χαρά της συμμετοχής.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:   :grin:

(Δεν κατάλαβα; ποιος αδίκησε τον Κώστα; εγώ μέτρησα ακόμη και τα γράμματα των λέξεων που είπαμε, ώστε να τα χρεώσει αφού ήτανε λάθος!!! Α! οι κανόνες είναι κανόνες!!!)

pixie

Αυτό ακριβώς λέω: ότι κανείς δεν τον αδίκησε!!! :evil:  :lol:  :lol:

Κάνει ό,τι τον χαροποιεί! Ασφαλώς και θα έπρεπε να μην προσπεράσει τις λέξεις που ειπώθηκαν, έπρεπε να τις σχολιάσει.

KostasD33

Θα μπει λέξη? Ή τσάμπα μπαίνω να δω για να παίξω?

black_velvet

Χαχαχαχαχαχαχα!!! Ξέρεις τι θα πει τώρα ε; Να πάμε να τσακωθούμε και να τον αφήσουμε ήσυχο!  :razz:  :lol:  :lol: [albumimg]12134[/albumimg][albumimg]12134[/albumimg][albumimg]12134[/albumimg][albumimg]12134[/albumimg][albumimg]12134[/albumimg]

Εν τω μεταξύ... δεν βάζεις κι εκείνη τη λεξούλα που λέγαμε για να παίξουμε;  :mryellow:

Υ.Γ. Και ναι!!! Θα συμφωνήσω απόλυτα και με το παγωτάκι αυτή τη φορά!!!  :mryellow:

KostasD33

Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να σας προτιμήσω εσάς τις δυο πακέτο… τσακωμένες ή μονιασμένες
Και στις δυο περιπτώσεις εγώ τα ακούω

Κατιναααααααααααααα

pixie

Αμέσως! :smile:

Α _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ι

KostasD33

black_velvet

pixie

Α _ _ Ο _ _ _ _ _ _ Ι ;-)

ΟΧΙ: Α