Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,089
  • Online ever: 2,916 (Χθες στις 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 834
  • Total: 834

ΚΡΕΜΑΛΑ

Ξεκίνησε από gavrina, Ιουλίου 01, 2005, 01:12:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Pixie είπες ένα κάρο λέξεις ;) διάλεξε μια κι αν δεν είναι αυτή... κρεμάστηκες! (λέμε τώρα....................)

pixie

Δεν είμαι σίγουρη πιά...  :razz:  :roll:

Ας το πει κάποιος άλλος!!! :mrorange:

fortune

Aααααααα,,,,,,δεν παιζω...το βρηκε η τινγκερμπελ...και αυτη πρεπει να βαλει λεξη!! :evil:

f.

pixie

Δεν βρήκα τίποτα! Απλά, σκέφτηκα φωναχτά! Μην το πάρουμε και στα σοβαρά τώρα... :mricy:

fortune

Mμμμμμ.. :roll: ..καλα...αλλα να ξες.. :mad: ..Αν ολοι μας σκεφτομαστε φωναχτα....τοτε.....θα αναπνεαμε...αερα...φωναχτο... :lol:  :lol:  :lol:

f.

pixie

:smile:   :grin:

ΟΚ, λοιπόν, ας συνεχίσουμε κανονικά...

Συγνώμη για τυχόν παρατυπίες μου... :sad:

:arrow: Ω?

pixie

Εδώ γίνεται να ειπωθεί η λέξη ΦΕΡΕΦΩΝΟ, να ελεγχθεί για το αν είναι η σωστή, και ανάλογα να συνεχιστεί το παιχνίδι? :smile:

ΥΓ. Υπόσχομαι [μετά μεγάλης δυσκολίας βεβαίως  :sad: ]... Όχι άλλες παρορμήσεις, εκ μέρους μου, στο θέμα των λέξεων! :lol:  :lol:  :lol:

ΥΓ. Velvet! Πάλι παρασύρθηκα... :oops:  :mrorange:

Nikos Apomakros

Μάλλον δικό μου το λάθος, νόμιζα ότι το είχαν διευκρινησει και ναι είναι το φερέφωνο αρα βάζετε λέξη!
 :mrviolet:

pixie

Να βάλω εγώ που δεν κρατιέμαι?  :lol:  :lol:  :lol:

Α _ _ _ _ _ _ _ Η

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="350807"]Να βάλω εγώ που δεν κρατιέμαι?  :lol:  :lol:  :lol:

Α _ _ _ _ _ _ _ Η[/quote]

:arrow: Ρ

[Το καινουριο παιχνιδι με τους αναγραμματισμους τελειωσε?]

pixie

Α _ _ _ _ _ _ _ Η

Δεν έχει Ρ

ΥΓ. Όχι, υπάρχει λέξη προς εύρεση, μπορείς να κάνεις την προσπάθειά σου. ;-)

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="350831"]Α _ _ _ _ _ _ _ Η

Δεν έχει Ρ

ΥΓ. Όχι, υπάρχει λέξη προς εύρεση, μπορείς να κάνεις την προσπάθειά σου. ;-)[/quote]

ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ? :mrviolet:

pixie

Λοιπόν... Στην Κρεμάλα λέμε γράμματα και δεν κάνουμε μαντεψιά λέξης από την αρχή, μόνο στο τέλος κι αφού έχουν εμφανιστεί αρκετά γράμματα. Και πάλι όμως χρεωνόμαστε τα γράμματα που έχουμε πει και δεν ισχύουν. 'Οποιο γράμμα υπάρχει μπαίνει στη λέξη, για τα υπόλοιπα Κρεμάλα! Έχουμε στη διάθεσή μας μόνο 8 απαντήσεις για όλους τους συμπαίκτες συνολικά. ΟΚ?

Στην προκειμένη περίπτωση...

Α Σ _ Τ _ _ _ _ Η

Δεν έχει Ρ, Β, Α, Χ

CHRIS_FEMALE_

CHRIS_FEMALE_

O mammy και Νίκο Απόμακρε φτιαξτε ενα καινουριο παιχνιδι [κατι σαν το παιχνιδι μαντεψιας mastermind]

;-)

834 Επισκέπτες, 0 Χρήστες